Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...

Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea
 Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?
 La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis
 Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire
 

Philips Pfl6008k/12 [Ordonare canale]

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
hdtube

hdtube

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.08.2013
Salutare,

Ma confrunt cu o problema la acest model de televizor.

Scanez canalele digitale, totul ok , insa nu le pune in ordine ....(tvr 1,tvr 2, tvr hd ,pro tv, pro tv hd, antena 1 etc...)

Inainte aveam un Lcd Samsung cu decodor Humax,si acolo le aveam in ordine...

Cineva care se pricepe foarte bine ....poate este o setare manuala, la cautarea de canale,care trebuie facuta sau alt "artificiu" .

Daca achizitionez Digi smart cam CI+ ,posibil ca acela sa le puna in ordine..?


Va rog sa ma ajutati cu orice sfat ,mai ales cei care va pricepeti foarte bine.

Edited by hdtube, 10 February 2014 - 23:24.


#2
toXXik

toXXik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 528
  • Înscris: 22.02.2005
De obicei canalele sunt sortate in ordinea frecventei la care se receptioneaza.

Din cate stiu cam toate tv-urile permit sortarea lor daca nu iti convine pozitia acestora.

P.S: ce inseamna "in ordine" la tine?

Daca TVR 1 se numeste TVR "1" acesta automat trebuie sa fie in lista? Le pui in mod crescator dupa nume? :-)

#3
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,852
  • Înscris: 07.02.2003
La proce Philips se pot rearanja canalele dar e un proces greu si la cat de des se schimba posturile la cablu nu merita efortul, eu le tin alfabetic, le gasesc imediat astfel Posted Image Daca totusi vrei sa te chinui, intri in lista de programe,d ai options si selectezi reorder.

#4
hdtube

hdtube

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.08.2013

 toXXik, on 11 februarie 2014 - 01:02, said:

De obicei canalele sunt sortate in ordinea frecventei la care se receptioneaza.

Din cate stiu cam toate tv-urile permit sortarea lor daca nu iti convine pozitia acestora.

P.S: ce inseamna "in ordine" la tine?

Daca TVR 1 se numeste TVR "1" acesta automat trebuie sa fie in lista? Le pui in mod crescator dupa nume? :-)

exista o metoda "manuala" de a seta frecventa de incepere si de finalizare a cautarii , astfel incat sa le sorteze dupa cum le gaseste ( sau ceva asemanator) ?

 andreic, on 11 februarie 2014 - 01:17, said:

La proce Philips se pot rearanja canalele dar e un proces greu si la cat de des se schimba posturile la cablu nu merita efortul, eu le tin alfabetic, le gasesc imediat astfel Posted Image Daca totusi vrei sa te chinui, intri in lista de programe,d ai options si selectezi reorder.

Cum le pot sorta alfabetic?

#5
bambucea76

bambucea76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,140
  • Înscris: 14.02.2009
Nu se pot sorta alphabetic, ci le ordonezi prin mutare ( ex. TVR1 HD program 40 - program1). Oricum este mai simplu decat la Samsung. Daca ai o ordine stabilita nu iti trebuie mult timp, doar ca trebuie sa muti program cu program.

#6
Crristynel

Crristynel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 817
  • Înscris: 21.12.2013

 hdtube, on 10 februarie 2014 - 23:23, said:

Salutare,
Ma confrunt cu o problema la acest model de televizor.
Scanez canalele digitale, totul ok , insa nu le pune in ordine ....(tvr 1,tvr 2, tvr hd ,pro tv, pro tv hd, antena 1 etc...)
Eu am PFL3258H12, dar poate te ajuta ce zic.
La mine le-a pus automat in ordine alfabetica astfel: de la 1 la 125 cele digitale, apoi de la 201 la 268 cele analogice, apoi de la 1000 la 1007 radio-uri.
Pentru ordonarea canalelor la Philips-ul meu am procedat astfel: Apesi LIST -> Options > Reordonare > OK >il duci cu sagetile unde vrei sa il pui> OK > (Reluat proces pentru urmatorul canal) >Options > Iesire din ordonare. Dar este o problema: daca iei canalul de pe pozitia 99 si il duci pe 3, canalul de pe 3 il duce pe 99 in locul celui precedent in loc sa coboare o pozitie.
La modelul meu a mers si varianta mai usoara, poate functioneaza si la tine:
Salvezi lista de canale pe USB -> Introduci in calculator -> in folderul Repair ai 3 fisiere: unul .bin, unul .xml si unul .txt Deschizi fisierul xml-CM_T921E_LA_CK.xml (sau cum se numeste in cazul tau) cu MS Excel, modifici ordinea in Presetnumber (NU si in oldpresetnumber) si salvezi cu acelasi nume ca fisierul original (CM_T921E_LA_CK), iar la tip, alegi XML DATA. Pui pe stick in acelasi folder (inlocuind xml-ul vechi), apoi dai din Setari > Setari canal > Instalare canale > Copiere de pe USB.
*E posibil ca prima data cand introduci in calculator, sa nu vezi xml-ul si txt-ul, deoarece sunt ascunse-pt Xp intr-un folder: Tools > Folder Options > View > Bifezi Show Hidden Folders...).

Attached Files



#7
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,852
  • Înscris: 07.02.2003

 bambucea76, on 11 februarie 2014 - 05:46, said:

Nu se pot sorta alphabetic
Pentru ca se sorteaza automat alfabetic, am uitat. La Sharp pot sorta alfabetic din optiuni dupa ce ma joc cu ele altfel.

 Crristynel, on 11 februarie 2014 - 10:02, said:

Eu am PFL3258H12, dar poate te ajuta ce zic.
La mine le-a pus automat in ordine alfabetica astfel: de la 1 la 125 cele digitale, apoi de la 201 la 268 cele analogice, apoi de la 1000 la 1007 radio-uri.
Eu am 40pfl3208h/12. Apropo ce mai faci cu analogicele ? Eu le scot complet ca functie, lucreaza numai cu digitale.

#8
hdtube

hdtube

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.08.2013

 andreic, on 11 februarie 2014 - 15:47, said:

Eu am 40pfl3208h/12. Apropo ce mai faci cu analogicele ? Eu le scot complet ca functie, lucreaza numai cu digitale.

la cautare le-am oprit, nici eu nu le vreau


Sigur la cautare la una din setarile Mod rata simbol ,rata simbol 1, rata simbol 2, scanare frecvente ,dimensiune pas frecventa ,mod frecventa retea .... trebuie sa fie o setare de unde sa inceapa sau ceva de genul astfel incat sa le caute automat in ordinea data de rcs-rds...

Edited by hdtube, 11 February 2014 - 17:00.


#9
Crristynel

Crristynel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 817
  • Înscris: 21.12.2013

 andreic, on 11 februarie 2014 - 15:47, said:

Eu am 40pfl3208h/12. Apropo ce mai faci cu analogicele ? Eu le scot complet ca functie, lucreaza numai cu digitale.
Sunt cateva posturi locale (3 la numar) care le am doar pe analogic.
Iar pana sa am CI+ ma mai uitam la History Channel si Viasat Nature pe analogic, pe digital fiind codate.

#10
Sniper79

Sniper79

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 09.03.2016
Salut. Am si eu un Philips 43PUH6101 si nu am deslusit cum pot aranja canalele in ordinea dorita. Ma poate ajuta cineva?

#11
aeae

aeae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 25.06.2009
la un LED Philips, 80 cm, 32PFT4101/12 la mine porneste in cam 20 sec si mai mult cand apare ca e lipsa semnal desi e semnal? e normal? nu gasesc cum sa ordonez canalele cum imi place protv pe 1, tvr pe 2 etc stie cineva?

#12
miha888

miha888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.08.2007

 hdtube, on 10 februarie 2014 - 23:23, said:

Salutare,

Ma confrunt cu o problema la acest model de televizor.

Scanez canalele digitale, totul ok , insa nu le pune in ordine ....(tvr 1,tvr 2, tvr hd ,pro tv, pro tv hd, antena 1 etc...)

Inainte aveam un Lcd Samsung cu decodor Humax,si acolo le aveam in ordine...

Cineva care se pricepe foarte bine ....poate este o setare manuala, la cautarea de canale,care trebuie facuta sau alt "artificiu" .

Daca achizitionez Digi smart cam CI+ ,posibil ca acela sa le puna in ordine..?


Va rog sa ma ajutati cu orice sfat ,mai ales cei care va pricepeti foarte bine.


#13
geoarici

geoarici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.03.2010
Înainte de scanare,trebuie selectat prima setare din menu setări,apoi LCN dezactivat,auto channel update dezactivat.Apoi scanare-start-și numerele posturilor vor fi în ordine de la 1...1000.Așa am făcut la 4 led tv-uri de mărci diferite.

#14
dresden

dresden

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 06.08.2018
Scaneaza cu ID-ul Digi, si ti le pune in ordine...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate