![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
ipb problema database
Last Updated: Feb 09 2014 21:27, Started by
x08like
, Feb 09 2014 19:17
·
0

Posted 09 February 2014 - 19:17

Salut SoftPedia am o mare problema
![]() ( There appears to be an error with the database. If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. You can try to refresh the page by clicking here ) eroarea asta o da pentru ca au ramas datele sql de pe forumul vechi, acum am nevoie sa modific doar datele sql daca stie cineva unde intru in ( filezila doar ) si sa modific datele varog sa imi spuneti. Edited by x08like, 09 February 2014 - 19:17. |
Posted 09 February 2014 - 20:06

1. Ai o mare problema cu cratimele.
2. Nu stapanesti principiile care guverneaza modul de utilizare al acestui script. 3. Ai uitat sa "descarci" baza de date. LOL 4. Folosesti script nulled. Pe langa faptul ca e piraterie, Invision e un script ce necesita resurse mari, de aceea nu e recomandat, ba chiar e mult mai bun un SMF. |
Posted 09 February 2014 - 20:12

Deci ai 2 variate, vorbesti la ei ca e mai frumos sa iei informatii de la sursa sau cumperi platforma ca softpedia nu incurajeaza pirateria.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users