![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
MAC OS X Tips & Tricks
Last Updated: Nov 03 2022 15:02, Started by
_-_
, Feb 08 2014 21:59
·
1

Posted 30 June 2014 - 21:32

Cred ca m-am exprimat gresit, sau ai inteles tu gresit. As vrea sa am acele dungi albastre pe fundal alb, cum e in imaginea atasata Acum numai sunt acele dungi albastre. Deci nu merge. |
Posted 24 October 2014 - 07:05

Tabele comparative intre Windows si OS X privind utilizarea tastaturii:
Keyboard mappings using a PC keyboard on a Macintosh Switch 101: On Windows, I used to... Boot Camp: About keyboards and key assignment for Microsoft Windows |
Posted 04 December 2014 - 11:29

Pentru cei care au AVerTV pentru OS X si au instalat Yosemite, scrieti prin email la: [email protected]
spunind ca nu puteti instala AverTV in Yosemite. O sa primiti un raspuns cu un mic tutorial care va contine o adresa web ftp, user si parola, versiunea Beta la AVerTV. Urmati instructiunile din email. Vizionare / auditie placuta ! ![]() |
Posted 15 December 2014 - 19:40

Pentru cei care nu au mai cumparat niciodata muzica din iTunes !
Se deschide iTunes. Sus e un meniu cu trei optiuni: My Music, Playlist si iTune Store. Se alege iTune Store. E foarte important ca in contul tau de Apple sa ai scris ( introdus ) datele de cardul tau bancar de debit sau credit. In iTunes Store , in colt , sus, in dreapta e Search. La Search se scrie numele intrepretului sau interpretilor care cinta. Va apare o lista cu albume si unde scrie pretul ( in euro ) , click pe el si apoi iti va cere parola de cont Apple. Dupa ce introduci parola, eventual o sa iti ceara o confimare si apoi melodia sau melodiile se vor copia la tine in calculator. E bine sa faci o copie de rezerva la muzica cumparata. Se accepta card Visa, Mastercard si American Express ( card doar in US si Canada ). Intainte de cumparare, poti sa asculti fragment din muzica pe care vrei sa o cumperi. |
Posted 15 December 2014 - 19:50

Pentru cei care nu au mai cumparat niciodata muzica din iTunes ! Se deschide iTunes. Sus e un meniu cu trei optiuni: My Music, Playlist si iTune Store. Se alege iTune Store. E foarte important ca in contul tau de Apple sa ai scris ( introdus ) datele de cardul tau bancar de debit sau credit. In iTunes Store , in colt , sus, in dreapta e Search. La Search se scrie numele intrepretului sau interpretilor care cinta. Va apare o lista cu albume si unde scrie pretul ( in euro ) , click pe el si apoi iti va cere parola de cont Apple. Dupa ce introduci parola, eventual o sa iti ceara o confimare si apoi melodia sau melodiile se vor copia la tine in calculator. E bine sa faci o copie de rezerva la muzica cumparata. Se accepta card Visa, Mastercard si American Express ( card doar in US si Canada ). Intainte de cumparare, poti sa asculti fragment din muzica pe care vrei sa o cumperi. Nu cred ca era asa de greu, cu o singura precizare: AMEX ( American Express ) emite si Bancpost Romania, nu doar bancile de pe teritoriul american ![]() ![]() |
Posted 15 December 2014 - 20:29

Nu cred ca era asa de greu, cu o singura precizare: AMEX ( American Express ) emite si Bancpost Romania, nu doar bancile de pe teritoriul american ![]() ![]() ![]() |
Posted 09 February 2015 - 21:25

MDRIP Pro e foarte buna aplicatia, poate copia in format ISO un dvd cu film / muzica.
Se deschide aplicatia, se face drag and drop dvd-ul in cercul gri si se face click pe RIP. Nu dureaza mult. Apoi acel ISO se va accesa cu DVD Player. Edited by Kortana, 09 February 2015 - 21:28. |
Posted 09 February 2015 - 22:27

Nu stiam despre aceasta aplicatie. Am cautat "MDRIP Pro" cu Google, dar nu exista. Varianta scurta este, de fapt, MDRP de la "Mac DVDRipper Pro": http://www.macdvdrip...ckStart_en.html
|
Posted 10 March 2015 - 14:25

Nu stiam despre aceasta aplicatie. Am cautat "MDRIP Pro" cu Google, dar nu exista. Varianta scurta este, de fapt, MDRP de la "Mac DVDRipper Pro": http://www.macdvdrip...ckStart_en.html |
Posted 13 April 2016 - 11:22

Intrebare...
pot schimba destinatia fotografiilor, importate direct? am doua HDD in Mac si as fi tare fericit daca importurile s-ar duce direct pe cel de-al doilea... |
Posted 13 April 2016 - 14:35

Poti schimba locatia folderului iTunes Media: https://support.appl.../en-us/HT204668
Nu poti utiliza simultan doua locatii diferite: una pentru fotografiile nou importate si alta pentru cele care sunt deja acolo. |
|
Posted 31 July 2018 - 10:08

Posted 31 July 2018 - 11:19

Ai raspuns la un post mai vechi de 2 ani. Probabil ca intre timp a rezolvat problema. Numai tu mai urmaresti acest subiect. Concluzia...
|
Posted 15 August 2021 - 10:06

Ce client de torrenti folosiți pe Mac? Am un MacBook Air M1.
Multumesc. |
Posted 15 August 2021 - 10:42

Nu mai folosesc de 5+ ani, dar pe vremea mea foloseam Transmission. Basic, isi facea treaba.
|
Posted 21 August 2021 - 15:20

Transmission e cel mai usor de folosit, dar încă nu ii optimizat pentru Apple Silicon.
|
Posted 21 August 2021 - 18:17

Well, l-am instalat și merge bine. Nu am avut probleme cu el pana acum.
|
|
Posted 03 November 2022 - 15:02

Pentru captura audio - video în macOS se poate folosi aplicația Screenshot, are opțiunea și de captura video.
Pentru sunet se recomanda instalarea OmniRecorderAudioDriver.pkg care este gratuit. Aplicatia Screenshot este nativa in macOS Monterey si Ventura. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users