Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...
 Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...
 

Apocalipsa si astrologie

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Desi nu sint astrolog studiind inlantuirea evenimentelor importante cu putin ajutor astro am.putea face un calendar aproximativ
Deocamdata am date astro incomplete si cel.mai.mult imi.lipseste previziuni mundane sau macar pt unele tari despre perioadele cu mortalitate deosebita
sau macar indicii de razboi pt Israel si India .
Pr moment avem ziua de 23 apr cu semnificatii pt inceoutul.unui razboi in orientul mijlociu dar nu sint precizati clar combatantii si nici daca are substrat  strict politic sau religios ..ca motivatie.
Avem pe 20-21 apr niste conjuncturi in care este si kiron lucru f important legat de Venus care pt mine semnifica si Duhul sfint .
In acest caz fiind ca o chemare la sfintire si calauzire una cumva obligatorie macar in anumite aspecte de intelegere si raportare la realitatile spirituale.
Daca razboiul este un raspuns de impotrivire la schimbarile cerute atunci sint mari sanse ca acest razboi jihad turco arab sa fie cel din unele revelatii biblice intre care si cea din Luca21.


Razboiul ar trebui sa atinga Romania doar superficial in sens economic dar ne.ar putea atinge rau polemica religioasa .
In fine lectia spirituala va fi repetata si treptat invatata in citeva rinduri asa incit sa faca pasul cerut un procent mai mare din populatie cei care sint in masura sa il faca in timp ce restul treb sa se dea din drum.
Al doilea moment ar coincide cu cele 3 zile de intuneric cind va pieri o.treime din.populatia globului lasind in.urma di poluare masiva acida de sorginte vulcanica .
Lucru care va clarifica de partea cui este adevarul.
Apoi urmatorul moment ar trebui sa coincida cu prezentarea publica in piata si in direct televizat a identitatii lui Iisus revenit care este deja prezent dar temporar anonim pt opinia ypublica.
Prezentarwa va fi organizata si facuta de o personslitate care va deveni recuniscuta ca autortate spirituala pina atunci
Alt moment eventual ar putea coincide cu un ajutor deosebit acordat statului israel si diasporei lui.
Ajutor care ar trebui sa contribuie si el la inmuierea inimii mozaicilor.
Urmind apoi ca eventualii sceptici ramasi de pretutindeni sa le pice fisa observind evolutia lucrurilor si modul selectiv in.care au loc mortile spontane fara cauze descopetibile stiintific val de secerare justitiara adevarat mai lent dar care la finalul lui dupa o durata cam de trei ani va lasa in viata doar una din cele doua treimi ramase de la potopul cel hotarit al urgiei cataclismice.
Rezultatul final va fi o tranformare trainica intreita
doua din trei elemente vor fi o oranduire meritocrata si o religie unica reformatoare.




#2
dan-s

dan-s

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,699
  • Înscris: 02.07.2013
Nu ești nici primul, nici ultimul ce face o "salată" din creștinism și alte paranormalități pentru a prevesti viitorul și care o dă greș în mod lamentabil....

#3
Xenofon

Xenofon

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 79
  • Înscris: 22.12.2013
Tulburare deliranta cronica !Nu are leac!

#4
Arayan

Arayan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 03.12.2012
-Scurtcircuit neuro-cerebral total...Posted Image Posted Image

Edited by Arayan, 05 February 2014 - 18:43.


#5
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Daca se analizeaza cu tot cu crucea cardinala si aspectele colaterale care o insotesc plus alte aspecte ale lui marte din zilele viitoare concluzia e f apropiata.
Aspectul de negare a unor adevaruri e inclus in opozitia jupiter Pluton. Dealtfel Jupiter accentueaza puterea crucii cardinale pina acolo incit putem vorbi de initierea unei revolutii pe toate planurile care va fi finalizata in mai multe etape. Pluton in aceasta configuratie devine destul de puternic incit sa inceapa rasturnarea sistemelor actuale incepind din interiorul omului. Poate manifesta chiar miracole si revelatii de genul celor de la Fatima din 1917.
Pe 23 se formeaza aceleasi aspecte din ziua inceputului celui de.al doilea razb mondial.
Iar karmic pt Romania cel putin se poate vb de acelasi tip de datorii care au existat in 40 si in 77 cind au fost ultimele doua cutremure devastatoare.
Din 22-23 apr si pina in 8 iulie sint 75 zile.
Aspectul tensionat dintre Soare in Rac si Uranus este indiciul unei masive pierderi de vieti si de bunuri locative si agricole intarit si de asoectul disonant intre Chiron si Mercur in Gemeni care are mai multe semnificatii . Se mai poate resimti pt altii ca o arestare la domiciliu in vreme de furtuna si cutremur. Aspectele pozitive in formare indica o impacare si realizarea pacii. Pe 10 si in zilele urmatoare mai sint si alte aspecte care indica
Poluare cel putin olfactiva si vizuala posibil inclusiv de natura chimica acida vulcanica.
Pe 12 lumea va afirma public adevarul care fusese contestat ceva de genul Adevarat a inviat sau Adevarat ca acesta a fost fiul lui Dumnezeu   ..dar nu cu referire la inviere sau la Iisus.
Planeta pluton este prin excelenta planeta care reprezinta principiul dreptatii supreme puterile justitiare divine dar si capacitatile de a aduce binecuvintari pe pamint dar si alte calitati ce tin de unitate de simtire si actiune atit interioara cit si alte calitati care tin de inalta spiritualitate.
jupiter in rac semnifica sustinerea care o reprezinta trecutul familia traditia chiar si traditia religioasa si dogmele
canoanele sabloanele uneori si invechite. Ele se opun schimbarii si tranzitiei care cere de sus si ele se cer uogradate.
Desi aparent puternice in timp nu vor rezista in lupta de conservare anacronica. Nu se pot opune lui Pluton care il reprezinta pe Iisus justitiar. Vor lupta chiar mirsav fara onoare prin minciuni inclusiv canonice dar si orin marturii mincinoase si critica imversunata care vor otravi sufletele celor care asculta fie ca ei cred sau nu. Fanaticii vor acuza de hula si blasfemie dar tocmai ei o practica ca si in vremea lui Iisus.
75 zile rezulta si din scaderea din 1335 din Dan.12 a 42 de luni de calcare in picioare a curtii din Apocalipsa.
calculat la 30 zile luna.
Cei care raspund daca se presupune ca sint astrologi in masura sa judece e bine sa o faca cu argumente astrologice .
Pe harta Romaniei mai apare pe 21-22 apr si un indiciu pt o vizibilitate a ei internationale . Ma astept ca Arsenie Boca sa devina vestit in intreaga lume mediatica prin ceva unic din viata lui chiar si numai pt implinirea unei profetii personale.
Aici ma gindesc la acea cruce pe cer.
Vom trai si vom vedea.

Edited by mihao37, 03 April 2014 - 11:37.


#6
Plotin

Plotin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 28.02.2012
Nu prea am înţeles care e treaba cu,,apocalipsa''....Civilizaţiile vin şi pleacă,ca şi noi!.Iniţiatorul topicului doreşte să cunoască ziua,ora şi minutul?
No problem.Suntem la jumătatea acestei civilizaţii.Pînă acum am fost ajutaţi de bani şi armată,de aici încolo ne simţim precum o picătură de apă într'un ocean.No manny,no army,no propriety.Trebuie să producem ceva pentru cei care o să vină după noi-inteligenţă

Edited by Plotin, 21 June 2014 - 15:54.


#7
ultimo

ultimo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 20.01.2007
Nu stiu de ce toti traiesc cu impresia conform careia Apocalipsa este egala cu Sfarsitul Lumii.
Apocalipsa=Revelatie.
Faptul ca va fi ceva, ok, sunt total de-acord, dar sa nu uitam un lucru...o noua ordine mondiala tot trebuie sa existe, si pentru asta se va merge fie pe cale pasnica fie pe campul de lupta.

Cat despre Astrologie...nu prea sunt eu adeptul acestei pseduo-stiinte deoarece sunt multe chestii care nu se pupa, si vedeti voi, daca ar fi vorba despre influente planetare...pai atunci am vedea ca toti cei care sunt nascuti in aceeasi zi, aceeasi ora, minut, secunda, localitate iar conform astrogramei, lui x ii merge bine, pai atunci la toti cei care sunt nascuti ca si el...ar trebui sa le mearga bine. De-aia...din punctul meu de vedere, astrologia...este fie lasata opiniei publice in proportie de 60%, iar restul de 40% este tinuta bine ascunsa de baietii frumosi, sau, nu este os stiinta exacta pe care sa te poti baza.
Asa ca din punctul meu de vedere...astrologia si sfarsitul lumii...nu se pupa...cel putin nu la nivelul meu inteligenta.

#8
Plotin

Plotin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 28.02.2012
Cat despre Astrologie...nu prea sunt eu adeptul acestei pseduo-stiinte deoarece sunt multe chestii care nu se pupa,

Ca să nu sară moderatorul pe noi..o să îţi cer să oferi publicului,o dată care are legătură intimă cu tine:naştere,prima împărtăşanie,prima zi de şcoală.,prima iubire...Am o mare nedumerire-un individ care nu acceptă ,,pseudo-ştiinţa'',oferă o demonstraţie în suportul afirmaţiei sale...care se termină cu...,,nu se pupă''Păi dacă tu crezi că astrologia se reduce la mişcarea limbilor în ceas....mai bine ieşi la un ,,cola'' cu prietenii

#9
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Tocmai ca cei care se nasc simultan la aceleasi coordonate au viata aproape identica iar dovada este si a fost inca din cele mai vechi timpuri gemenii di cu cit intervalul dintre ei e mai.mic cu atit e cam la indigo viata lor .
Restul cu diferente mari e doar in filme.
In viata reala chiar si moartea e aproape simultana.
Exista cel putin un site care descrie dupa citeva semnificatii caracterul nativului dupa data nasterii . Nu am vazut inca pe nimeni care si.a calculat si sa fi spus ca acela nu este nativul ale carui date au fost calculate referitor la descriere.


Legat de Apocalipsa evident ca am cautat si alfe conjuncturi in conditiile in care pe cer inca unele din aspecfele unghiulare ale planetelor lente inca mai functiineaza ibsa altele sint on formare intre care chiar ce cautam ibdiciul unei mirtalitati cu afectarea locuibtelor chiar si prizonierat de nevoie in case.
Primul semn ca se apropie vremea ar putea fi scum.pe 29 iun.
Sa asteptam sa vedem ce va fi si apoi mai dezbatem.



#10
roarke

roarke

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 98
  • Înscris: 09.12.2010
http://en.wikipedia....ki/Cold_reading

Mai lasati-ne teparilor. Vreti sa faceti bani din persoanele dependente de autoritati si nesigure pe ele, si care vor alinare in viata lor de la dvs.

Edited by roarke, 13 January 2015 - 18:25.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate