![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Desktop, Dock, Notification Center, Launchpad si Dashboard (prezentare, customizare)
Last Updated: Oct 27 2022 18:56, Started by
_-_
, Feb 05 2014 12:36
·
1

Posted 16 February 2014 - 19:24

P.S. eu nu mi-am pus descktopul meu ca nici nu am ce sa arat, e cel obisnuit. Cu alte cuvinte vrei sa tii secrete aplicatiile instalate care altfel ar putea fi vazute in Launchpad sau ai uitat combinatia Command+Shift+3 ![]() Evident ca glumesc...
Aha, acum am inteles. Multumesc. Nu ai pentru ce. |
Posted 16 February 2014 - 20:13

Acum am vazut ce fel am scris mai sus desktop
![]() Glumesti dar sa stii ca de la topicul cu desktopul fiecaruia am vazut ce aplicatii mai aveti si am inceput si eu sa le caut, sa le incerc, sa le triez ![]() |
Posted 22 February 2014 - 11:04

Salut!
Pun doar desktopul (am o aplicatie care ruleaza wallpapere: Magic Window) si launchpadul. Dashboardul e inutil, dupa parerea mea. Attached Files |
Posted 22 February 2014 - 12:19

Daca gasesti si instalezi widget-uri utile pentru Dashboard, atunci devine util.
Pe cele mai utile le gasesti cu Google, dar poti descarca si de aici: http://www.apple.com...oads/dashboard/ insa nu toate functioneaza sub OS X Mavericks, iar altele au fost abandonate de developeri sau au fost mutate pe alte site-uri. Edited by _-_, 22 February 2014 - 12:22. |
Posted 28 February 2014 - 19:46

Modificari noi in materie de Desktop, Dashboard si Launchpad...
Attached Files |
Posted 03 March 2014 - 18:44

Un ET a facut un mic popas si a daruit un Desktop .
A dus direct Windows-ul la incinerator. ![]() Attached FilesEdited by Kortana, 03 March 2014 - 18:47. |
Posted 03 March 2014 - 20:28

Actualul meu desktop, imi place simplitatea.
Attached Files |
|
Posted 25 April 2014 - 20:59

In final, iata un desktop mai... linistitor:
Attached FilesEdited by Kortana, 25 April 2014 - 20:59. |
Posted 27 April 2014 - 16:00

Posted 19 May 2014 - 14:26

M-am hotarit, lasa asa.
Arata superb pe TV de 80 cm diagonala prin HDMI. ![]() Attached Files |
Posted 19 May 2014 - 18:08

Posted 19 May 2014 - 23:40

M-am cam plictisit de ala..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 16 June 2014 - 14:10

Pentru ca m-a intrebat cineva cum se minimizeaza o fereastra chiar pe iconul din Dock (nu alaturat) si daca poate fi ascuns/ afisat automat dockul, pun la acest topic link-ul direct catre pagina de suport de la Apple unde se gasesc raspunsurile la ambele probleme:
Cum customizam dock-ul in OS X Mavericks? OS X Mavericks: Customize the Dock, engleza: http://support.apple.com/kb/PH14309 OS X Mavericks: Personalizarea Dock-ului, romana: http://support.apple...iewlocale=ro_RO Daca o fereastra este minimizata pe iconul din dock, in situatia in care dorim sa deschidem sa o fereastra/ instanta noua a aplicatiei respective, tot ceea ce avem de facut este sa facem click dreapta (click secundar) pe iconul respectiv si sa alegem optiunea corespunzatoare. (Stiu ca mai scrisesem pe undeva. Nu am mai gasit unde.) In alta ordine de idei, cine este curios in legatura cu noul design al interfetei lui OS X 10.10 Yosemite poate arunca o privire asupra link-urilor de mai jos: At-a-glance comparison of graphic design elements of Yosemite and Mavericks Mavericks vs Yosemite icons: 22 Yosemite icons compared with their Mavericks counterparts The New Icons of OS X Yosemite – A Side-by-Side Comparison OS X Yosemite: Did Apple's Dock Get Better? Meet your new OS X Yosemite dock icons A closer look at the new trash can and dock UI in OS X Yosemite 6 Top Features in OS X Yosemite | Apple WWDC 2014 | Mashable [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/KQAR4pAb6Zo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 17 June 2014 - 19:57

Daca o fereastra este minimizata pe iconul din dock, in situatia in care dorim sa deschidem sa o fereastra/ instanta noua a aplicatiei respective, tot ceea ce avem de facut este sa facem click dreapta (click secundar) pe iconul respectiv si sa alegem optiunea corespunzatoare. (Stiu ca mai scrisesem pe undeva. Nu am mai gasit unde.) La desktop pentru alinierea ferestrelor folosesc sizeUp , iar pentru screensaver Defcon . Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users