Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Tutorial update receiver TW-C7100 si firmware lb. romana

- - - - -
  • Please log in to reply
149 replies to this topic

#19
jozefp

jozefp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 02.05.2006

View Postgriffy, on 14 februarie 2014 - 20:08, said:

Am pus si fisierele pt. 1061.
Multumesc
Din pacate acest firmware nu are suport pentru inregistrare emisiuni. Cel oferit de matache2000 are (fisierul lui e mai mare). Cum pot sa fac downgrade, sau cum pot sa modific firmware-ul la versiunea v99.9 ?

Edited by jozefp, 15 February 2014 - 10:42.


#20
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

View Postjozefp, on 15 februarie 2014 - 10:13, said:

Multumesc
Din pacate acest firmware nu are suport pentru inregistrare emisiuni. Cel oferit de matache2000 are (fisierul lui e mai mare). Cum pot sa fac downgrade, sau cum pot sa modific fisierul la versiunea v99.9 ?

Asta e firmware-ul oficial pt. 1061. Trebuie inlocuit app.elf cu cel de la 103e (cu PVR).

Edited by griffy, 15 February 2014 - 10:43.


#21
jozefp

jozefp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 02.05.2006
Am inteles. Am incercat intre timp chiar acest lucru, si functioneaza, multumesc.

#22
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009
De ce prin DLNA PC-ul meu nu vede receiverul dar receiverul il vede si se pot accesa filme sau muzica?
Inca o intrebare de ce nu incarca si subtitrarea la filme?

#23
jozefp

jozefp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 02.05.2006
Din cate stiu eu, receiverul nu are server de DLNA, n-ai cum sa-l vezi. Doar de pe receiver poti sa accesezi servere DLNA. Cu subtitrarea m-am chinuit si eu, dar se pare ca receiverul nu stie sa incarce si subtitrarea prin DLNA. Am mai incercat sa montez un windows share prin telnet, dar n-am reusit (pe un dosar gol de pe usb /mnt/sda1/dosar). Poate mai incerca cineva si ne spune daca a reusit?

#24
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

View Postmatache2000, on 15 februarie 2014 - 21:19, said:

De ce prin DLNA PC-ul meu nu vede receiverul dar receiverul il vede si se pot accesa filme sau muzica?
Inca o intrebare de ce nu incarca si subtitrarea la filme?

Receiver-ul este vazut ca un client DLNA nu ca server.
Pentru subtitrare trebuie folosit un server DLNA (gen Wild Media Server) care sa faca si transcoding si se ruleaza fisierul din folder-ul Transcoding si nu cel original.

Edited by griffy, 16 February 2014 - 12:26.


#25
nirolf00

nirolf00

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 09.01.2006
Sunt si eu (de ieri ) posesorul unui Techwood TW-C7100 cu ID /0009df/1061. Dupa ce m-am chinuit o seara intreaga sa-i pun "force_upgrade.bin" si "app.elf" am limba romana la language si la versiunea de receiver software am v99.9.
E OK sa fie asa ??

Pentru scanare pe Digi Buc. ce setari trebuie puse la scanare automata ?
Dupa upgrade s-a pus pe niste limite (functie de tara aleasa) si cu pas de 8000 kHz si nu gasea niciun post ....dupa ce am modificat pasul la 1000 kHz gaseste canalele , dar dureaza foarte mult.
Multumesc.

#26
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Este normala cautarea greoaie, ( asa este si pe tv ) ciudata este veriunea- 9.99.
Limba romana ( la language) ce inseamna, la tot sistemul, sau audio, subtitle, si epg?

#27
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009
Apropo de hbbtv: "Dorim sa va raspundem la intrebarea dumneavoastra cu privire la dispozitivele Hybrid Broadcast Broadband TV sau "HbbTV". UPC Romania nu ofera momentam acest tip de serviciu"

#28
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

View Postnirolf00, on 19 februarie 2014 - 10:03, said:

Sunt si eu (de ieri ) posesorul unui Techwood TW-C7100 cu ID /0009df/1061. Dupa ce m-am chinuit o seara intreaga sa-i pun "force_upgrade.bin" si "app.elf" am limba romana la language si la versiunea de receiver software am v99.9.
E OK sa fie asa ??

Pentru scanare pe Digi Buc. ce setari trebuie puse la scanare automata ?
Dupa upgrade s-a pus pe niste limite (functie de tara aleasa) si cu pas de 8000 kHz si nu gasea niciun post ....dupa ce am modificat pasul la 1000 kHz gaseste canalele , dar dureaza foarte mult.
Multumesc.

Versiunea 99.9 apare pe firmware-ul oficial pt. 1061, insa nu cred ca e vreo  problema.
La scanare ce frecventa de start apare? Ar trebui sa fie 106000 kHz.
Nu stiu la Buc. ce frecvente sunt, insa in Brasov sunt intre 306 si 482 MHz (la 8 MHz).

Edited by griffy, 19 February 2014 - 21:58.


#29
nirolf00

nirolf00

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 09.01.2006
@griffy...multumesc pentru precizare, nu e nicio problema ca apare V 99.9, doar eram nedumerit, credeam ca apare V.18.6.
La scanare apare intr-adevar 106000 kHz. Problema e ca receiver-ul meu numai "prinde" niciun canal indiferent  cum setez cautarea (manual-luate setari dintr-un TV sau automat), am incercat toate tarile, am setat pasul de la 8000 la 1000 kHz...nimic.
Ma duc azi sa-l schimb...
Are cineva v 15.8 pt. 1061, asta o avea original, nu stiu daca pot sa-l downgradez...

@carceanu...Limba romana ( la language) doar pentru audio, subtitle, si epg,  FARA sistem.

Edited by nirolf00, 20 February 2014 - 13:39.


#30
nirolf00

nirolf00

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 09.01.2006
Am rezolvat, am schimbat receiver-ul.
Cel nou avea v 19.2 !! fara PVR si fara limba romana. ( este 1061).
I-am copiat app.elf din 105.a si acum are PVR, limba romana pentru audio, subtitle si epg. Si scaneaza si "prinde" toate canalele si mai si afiseaza v 19.2 la versiunea de firmware.
Acum e OK!

#31
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

View Postnirolf00, on 21 februarie 2014 - 16:08, said:

Am rezolvat, am schimbat receiver-ul.
Cel nou avea v 19.2 !! fara PVR si fara limba romana. ( este 1061).
I-am copiat app.elf din 105.a si acum are PVR, limba romana pentru audio, subtitle si epg. Si scaneaza si "prinde" toate canalele si mai si afiseaza v 19.2 la versiunea de firmware.
Acum e OK!
Versiunea o ia din fisierul image_header.bin, de aceea a ramas aceeasi.
Sa inteleg ca fost o problema cu receiver-ul, nu cu soft-ul?

#32
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009

View Postnirolf00, on 21 februarie 2014 - 16:08, said:

Am rezolvat, am schimbat receiver-ul.
Cel nou avea v 19.2 !! fara PVR si fara limba romana. ( este 1061).
I-am copiat app.elf din 105.a si acum are PVR, limba romana pentru audio, subtitle si epg. Si scaneaza si "prinde" toate canalele si mai si afiseaza v 19.2 la versiunea de firmware.
Acum e OK!
Apropo, de unde ai cumparat aparatul, si cat a costat? Multumesc...

#33
nirolf00

nirolf00

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 09.01.2006
@griffy... da, a fost receiver-ul, nu softul.

@carceanu...ai PM.

#34
dandoc

dandoc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 22.02.2014
Am si eu o problema , dupa ce am instalat 1061 am limba romana , dar nu imi  mai detecteaza nimic conectat pe usb.Are cineva idee de ce intampla asta?
Multumesc

#35
dandoc

dandoc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 22.02.2014
Am rezolvat cu usb-ul si-a revenit dupa un reset din meniu.Acum am alta problema :nu pot sa vad la filmele redate de pe stick subtitrarea desi are exact acelasi nume cu fisierul filmului si am dat subtitle on din telecomanda.
Are cineva vreo idee?

#36
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

View Postdandoc, on 23 februarie 2014 - 12:02, said:

Am rezolvat cu usb-ul si-a revenit dupa un reset din meniu.Acum am alta problema :nu pot sa vad la filmele redate de pe stick subtitrarea desi are exact acelasi nume cu fisierul filmului si am dat subtitle on din telecomanda.
Are cineva vreo idee?

Subtitrarea trebuie sa fie .srt si charset 1250:Central European (pentru diacritice).
Daca se sare la un anumit timp s-ar putea sa se decaleze (la mine si-a revenit dupa ce am dat backward si forward).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate