Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nici hackerii nu mai sunt ce-au f...

Arici in curte

Telefoane achizitionate de pe OLX

Incalzire pardoseala slim (renova...
 Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...
 Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...
 Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte
 

Tutorial update receiver TW-C7100 si firmware lb. romana

- - - - -
  • Please log in to reply
149 replies to this topic

#145
juncu63

juncu63

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.04.2012
Am un Techwood TW-C7100-632 cu versiunea de soft V.21.6 si nu-mi merge camul CI+ de la UPC,nu recunoaste cartela UPC.As vrea sa va intreb pe cei care au acest receiver pe UPC va merge Smartcardul  CI+ de la UPC?si daca da cu ce versiune de soft.Va multumesc.

#146
Tudor Popescu

Tudor Popescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 654
  • Înscris: 21.04.2007
Nu stiu daca ai rezolvat dar:
-Eu am avut variantele : 15.4 si 19.2 si pe ambele mergea cam-ul fara probleme ( nu le mai am deoarece am luat TVuri cu CI+ intre timp). Admitea Upgradeurile fara probleme , citea subtitrarile, zapping-ul era rapid. Initializarea era un pic greoaie, dar o lua din loc fara probleme . Procedura este urmatoarea : Da scanare ( SR6900, 256QAM, 306000 KHZ)  , sa prinda si criptatele si necriptatele , fara CAM in el. Stinge receptorul ( pune-l in stby), apoi introdu cardul ( ai grija cum il bagi, il impingi usor pana face un clic , nu intra complet decat intr-o singura pozitie, daca il pui invers nu intra nici jumate decat daca fortezi, si risti sa strici aparatul si CAMul), apoi pornesti receptorul. Astepti sa se initializeze, si trebuie sa iti acceseze meniul CAMului . APoi bagi codul de activare ( pentru Bucuresti : 31417, alte orase , vezi pliantul din cutiuta cardului ). Daca ai probleme, vezi daca poti accesa meniul CAMului , te duci pe ACCES CONDITIONAT ( conditional access) si vezi daca iti spune despre UPC. Daca da, problema e de la CAM, daca nu vede cardu ( da ca nu e nici un modul inserat), vezi poate nu l-ai bagat complet in slot .Daca nu il vede deloc, desi e bagat corect s-ar putea sa fie pocnita interfata CI+, am vazut la cineva cu un TV Samsung LED, nu ii mergea CI+ , nu il vedea neam, si pana nu a schimbat placa TVului ( garantie) nu arezolvat problema . Dar asta ar trebui sa fie chiar ultima problema cu interfata arsa ( daca ai garantie du-te la ei). La mine , cand am luat prima data acest receptor, activarea primului card a durat destul. La al doilea, activarea si recunoasterea au fost instantanee. Probleme am avut cu un CAM , s-a ars cartela din el ( asa a zis ala de la UPC), nu imi mai lua neam canalele criptate...dar asta dupa ce am luat TV cu ci+...vedea doar CAMul, dar la rubrica serie card si despre card dadea ERROR. Dupa schimbarea CAMului, a mers normal.
Succes.

#147
nilf40f

nilf40f

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 294
  • Înscris: 03.05.2007

 goodoane, on 27 septembrie 2014 - 07:32, said:

Daca te referi la "cam "da merge. Folosesc de la RDS cu brio.
M-a tenteaza si pe mine un asfel de receiver dar vreau sa stiu daca tehnic poate face lumina pe posturile codate de pe jiji cablu ( digifilm, tv100, hbo )? Acest lucru ma intereseaza.

#148
goodoane

goodoane

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 205
  • Înscris: 16.01.2005
Update la TWManager 0.9.0.201509292026:
Channel Sort Sort Chan CSV support
http://www.gergo.org/cms/page.php?7

#149
rdcristi2

rdcristi2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 27.03.2008

View Postgoodoane, on 15 noiembrie 2015 - 12:55, said:

Update la TWManager 0.9.0.201509292026:
Channel Sort Sort Chan CSV support
http://www.gergo.org/cms/page.php?7

m-am trezit si eu acum, se pare ca a murit subiectul discutiei

#150
rdcristi2

rdcristi2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 27.03.2008
Am intrat tarziu aici, din 2014 am un 1061 cu sw.original v15.8, intre timp sa busit iesirea HDMI,
Am gasit zilele acestea un 103e chel fara accesorii era trecut din sw.original v12.5 in v77.7. initial am depistat ca a fost folosit pe reteaua digi, am fost surprins ca in standby arata ora exacta pe afisaj, disperat ca nu memora posturile la cautare cu pas de 1Mhz, am trecut in setarea aflata in backup, care era in germana, nu am rezolvat problema si a disparut si facilitatea cu ora exacta din standby, la pas de 8 Mhz nu am ce sa-i reprosej, salveaza ce reuseste sa gaseasca, dincolo gasea tot dar nu termina cu bine cautarea, adica nu salva nimic findca dupa spusele lui nu este conectat la cablu, desi lista era plina de posturi in acel moment , la final.
Asa am ajuns aici, este plin de informati utile , dar daca este mort tot , ce folos...
Astep un semn ca se mai misca ceva pe aici...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate