Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

Tutorial update receiver TW-C7100 si firmware lb. romana

- - - - -
  • Please log in to reply
149 replies to this topic

#1
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007
Problema s-a discutat si pe un alt topic insa am rezumat aici.
Firmware-ul modificat a fost testat pe modelul TECHWOOD TW-C 7100-632.

1. Activare telnet si ftp
- se copiaza imaginea de aici pe un stick FAT32
- se opreste receiver-ul, se introduce stick-ul si se porneste din nou.
- stb-ul ar trebui sa detecteze imaginea si sa o instaleze
Dupa aceea vei avea acces la stb cu programul de aici.

1.1 Ar fi bine sa faceti un backup la firmware-ul vechi inainte cu TWManager (File->Backup firmware).

2. Upgrade-ul la v18.6 se face cu imaginea de aici force_upgrade.bin copiata pe un stick FAT32 (conectat la stb inainte de pornire).

3. Se instaleaza un client de ftp (WinSCP)

4. In WinSCP se creeaza o noua sesiune:
   Host Name: IP-ul receiver-ului
   Port number: 21
   User name: root
   La Password nu se completeaza
   File protocol: FTP
  Login

5. Se copiaza fisierul app.elf modificat in folder-ul /root/applications/slot1
Pentru suprascriere se procedeaza in felul urmator:
- se sterge app.elf din /root/applications/slot1
- restart (din telecomanda)
- se sterge din nou app.elf fara restart
- se copiaza cel modificat.
6. Dupa copiere click dreapta pe app.elf -> properties; la octal se trece 0755 si ok

7. Restart (cu scoaterea alimentarii si realimentare dupa 5-10 sec.).

Dupa update ar trebui sa aveti versiunea v18.6 si lb. romana pt. audio, subtitrare si EPG.

Edited by griffy, 04 February 2014 - 09:52.


#2
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Eu nu mai reusesc sa leg tw manager de stb neam, griffy, ai un pm....

#3
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

 carceanu, on 04 februarie 2014 - 19:54, said:

Eu nu mai reusesc sa leg tw manager de stb neam, griffy, ai un pm....

Merge telnet-ul pe stb (Command prompt->telnet IP_stb)?. Ar trebui sa iti ceara user-ul; daca nu, inseamna ca trebuie sa pui inca o data patch-ul pt. telnet si ftp.

#4
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007
Fisierele din tutorial sunt pt. cei care au receiver ID 103e.
Am atasat fisierele pt 105a.

Attached Files



#5
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009

 griffy, on 08 februarie 2014 - 08:39, said:

Merge telnet-ul pe stb (Command prompt->telnet IP_stb)?. Ar trebui sa iti ceara user-ul; daca nu, inseamna ca trebuie sa pui inca o data patch-ul pt. telnet si ftp.
Ce patch?

#6
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

 carceanu, on 08 februarie 2014 - 12:58, said:

Ce patch?

Punctul 1 de la primul post.

#7
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Am reusit si eu, va multumescPosted Image ...Romania pentru sistem nu a reusit nimeni?

#8
asgardxx

asgardxx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 17.12.2003
Felicitari. Pentru sistem nu.

#9
jozefp

jozefp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 02.05.2006
Ma poate ajuta cineva cu firmware si patch pentru ID 1061?

#10
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009

 jozefp, on 13 februarie 2014 - 17:21, said:

Ma poate ajuta cineva cu firmware si patch pentru ID 1061?
Patch-ul cred ca este universal, soft-ul ? pentru ce, nu cred ca aduce ceva in plus...

#11
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009
pentru 1061 simplu si cu ro

Attached Files



#12
jozefp

jozefp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 02.05.2006

 matache2000, on 13 februarie 2014 - 17:47, said:

pentru 1061 simplu si cu ro
Multumesc
Am incercat cel cu ro, nu merge, dar a mers cel simplu. Am incercat apoi iar cel cu ro si tot nimic.
Ma puteti ajuta cu un app.elf modificat? (pentru 1061)

#13
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009
Ai incercat sa bagi usb-ul cu aparatul scos din priza si apoi sa il conectezi?
app.elf ar trebui sa mearga la toate variantele ,ai reusit sa il stergi pe cel vechi si sa il copiezi pe cel nou?

#14
jozefp

jozefp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 02.05.2006
Am incercat mai multe variante, de mai multe ori, (standby, scos din priza) dar cel cu ro n-a vrut. Cel simplu a mers din prima.
din postarile lui griffy am vazut ca sunt variante diferite pentru app.elf la 103e si 105a. Merg si pe 1061? (ce se poate intampla daca n-o sa mearga?)

#15
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009
Nu are ce sa se intample dar casa fii mai sigur salveaza fisierul original si daca nu merge poti orcand sa il copiezi la loc

#16
jozefp

jozefp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 02.05.2006
Multumesc de ajutor.
Eram interesat daca cu setarile de limba romana afiseaza corect diacriticile. (dar din pacate nu afiseaza corect toate diacriticile).
Totusi, sunt foarte bucuros ca in acest firmware apare si optiunea de inregistrare (nu aveam inainte).
Inteleg ca acest receptor functioneaza pe linux? Ar fi interesant daca se pot implementa mai multe aplicatii
Am vazut printre fisierele lui ceva setari pentru hbbtv, se poate cumva activa, accesa?

#17
griffy

griffy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.02.2007

 jozefp, on 13 februarie 2014 - 18:43, said:

Am incercat mai multe variante, de mai multe ori, (standby, scos din priza) dar cel cu ro n-a vrut. Cel simplu a mers din prima.
din postarile lui griffy am vazut ca sunt variante diferite pentru app.elf la 103e si 105a. Merg si pe 1061? (ce se poate intampla daca n-o sa mearga?)

Am pus si fisierele pt. 1061.

Attached Files



#18
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009

 jozefp, on 13 februarie 2014 - 20:23, said:


Am vazut printre fisierele lui ceva setari pentru hbbtv, se poate cumva activa, accesa?
Poate ne ajuta GRIFFY cu un raspuns  daca are cunostinte despre asa ceva

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate