Partasia de duminica
Last Updated: Nov 01 2015 06:12, Started by
enohabel
, Feb 02 2014 17:23
·
0

Posted 02 February 2014 - 18:52

pai continuam partasia de duminica, la cei impotrivitori ma rog pentru ei sa se pocaiasca... ca-i lunga vesnicia mai ales daca esti in focul vesnic Vrei să spui că cei nesalvaţi vor fi chinuiţi veşnic ? Cu asemenea idei vrei tu să ai părtăşie cu ceilalţi fraţi ? |
Posted 02 February 2014 - 18:53

Posted 02 February 2014 - 18:53

pai continuam partasia de duminica, la cei impotrivitori ma rog pentru ei sa se pocaiasca... ca-i lunga vesnicia mai ales daca esti in focul vesnic asa cava sugerez tutoror care intrati pe aceste topuri crestine sa va conformati...nu se poate intra intr-o biserica musulmana fara sa te descalti, asta ca reper... daca esti om vezi-ti de treaba ta, si nu deranja daca nu te potolesti noi crestinii o sa te ignoram o sa-ti ignoram mesajele si te trezesti ca vb singur si vei merge la psihiatru |
Posted 02 February 2014 - 19:01

alte marturii ??? ce anume va impresionat la adunarea duminicala ?
Daca asa o fi pe lumea cealalta, eu nu ma duc acolo. 12. Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stînd în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea. 13. Marea a dat înapoi pe morţii cari erau în ea; Moartea şi Locuinţa morţilor au dat înapoi pe morţii cari erau în ele. Fiecare a fost judecat după faptele lui. 14. Şi Moartea şi Locuinţa morţilor au fost aruncate în iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua. 15. Oricine n'a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc. |
Posted 02 February 2014 - 19:03

Posted 02 February 2014 - 19:08

Posted 02 February 2014 - 21:35

....In aceasta viata de totala uitare de Sine,de absoluta supunere si dependenta de voia Tatalui,a gasit Hristos o pace si o bucurie desavarsita.El nu a pierdut nimic dandu-i totul Lui Dumnezeu,Dumnezeu i-a cinstit increderea,apoi l-a inaltat La dreapta Sa,in slava.
Pentru ca S-a smerit pe sine inaintea Lui Dumnezeu,a putut Hristos sa se smereasca si inaintea oamenilor si sa fie slujitorul tuturor (pana acolo ca El Fiul si in acelasi timp Dumnezeu, Hristos fiul Lui Dumnezeu a spalat picioarele ucenicilor sai) Smerenia Sa a fost pur si simplu,predarea Sa in mainile Tatalui,ingaduindu-i sa lucreze in El,indiferent de ceea ce oamenii din jurul Lui ar fi putut spune sau face impotriva Lui. In acest duh si in aceasta dispozitie sufleteasca i-si are mantuirea Lui Hristos virtutea si puterea de a lucra. Santem facuti partasi ai Lui Hristos,tocmai pentru a fi adusi la aceasta stare. Aceasta este adevarata lepadare de sine la care ne cheama Mantuitorul nostru,recunoasterea faptului ca sinele personal nu are nimic bun pana cand nu devine unui asemenea vas gol pe care Dumnezeu sa-l umple. Orice pretentie a noastra de a fi sau a face ceva sant zadarnice, Dumnezeu are standardele Sale,de aceea este absolut necesar sa renuntam la voia noastra proprie si orice vine din sinele nostru(cultivat sau nu), pentru ca Dumnezeu sa fie si sa devina totul...si asta nu pentru altceva decat pentru viitorul si binele nostru suprem... Amin |
Posted 02 February 2014 - 22:57

Vai de mine, nu-mi viiine sa creeeeeed....nu pot sa ma abtin...prietene Ienibahar sau cum te cheama - "oameni" ca tine au internet? "Oameni" ca tine traiesc in societate? In acelasi loc cu noi ? In anul 2014? Eu ma intalnesc cu din astia ca voi probabil zilnic la magazinul din colt si nu stiu ca voi asa ganditi? Vai de curu nostru... Sunteti dovada incontestabila ca UMANITATEA AR TREBUI SA COMITA SUICID, cu tot cu "ratiunea" ei cu care se lauda atata. Sunteti argumentul suprem al darwinismului.
P.S. Stai putin, poate doar faci misto de noi, si eu te-am luat in serios ca fraierul? Asa-i ca faci misto? Te rog, zi-mi ca faci misto, so I can restore my faith in humanity. |
Posted 03 February 2014 - 01:41

Ce ai cu omul daca el vrea sa vorbeasca ceea ce simte despre Dumnezeu? Lasati omul sa zica asta daca nu ataca pe nimenu si nu face rau la nimeni. Cui nu ii place poate sa nu citeasca. Nu?
|
Posted 04 February 2014 - 07:55

Vikingu-le pune mana pe scriptura si citeste-o si sa crezi ce scrie acolo , iti va aduce mari binecuvantari si nu vei mai gandi cum gandesti acum
|
Posted 05 February 2014 - 01:19

Vikingu-le pune mana pe scriptura si citeste-o si sa crezi ce scrie acolo , iti va aduce mari binecuvantari si nu vei mai gandi cum gandesti acum ![]() Sincer, am mai discutat cu crestini, si atitudinea crestina in mod normal nu imi trezeste o reactie atat de acida. Dar ce am citit aici e scabros rau de tot. Genul de atrocitate intelectuala care imi activeaza mecanismul natural de aparare si primul gand ce imi vine in minte e sa-mi protejez copiii de asemenea mentalitati NOCIVE, atunci cand o sa-i am. Ceva mai lipsit de inteligenta si orizonturi e greu de gasit. Spalare de creiere in adevaratul sens al cuvantului. Nu-mi pot imagina vreun fel de Dumnezeu care ar fi multumit de faptul ca supusii sai nu-si folosesc creierul. Si am discutat cu oameni care cred in D-zeu cu toata taria si inima lor, dar MAI SI GANDESC, nu-s habotnici. Si care daca ar citi ce scrii tu, ar clatina din cap, zambind cu ingaduinta. In fine, nu-i treaba mea sa iti spun tie cum sa gandesti, esti liber sa crezi in ce vrei tu, si sa iti duci viata cum vrei tu, atat numai ca m-ai socat un pic cu extremismul tau, de unde si reactia mea. Insa, bineinteles, continua sa traiesti si sa gandesti asa cum te face pe tine fericit si impacat. Sa nu te prind fericit si impacat pe langa copiii mei ca te dau in judecata ![]() |
|
Posted 05 February 2014 - 02:43

Aham... Am vazut in posturile tale de mai sus o mostra din cum voi gandi ![]() Sincer, am mai discutat cu crestini, si atitudinea crestina in mod normal nu imi trezeste o reactie atat de acida. Dar ce am citit aici e scabros rau de tot. Genul de atrocitate intelectuala care imi activeaza mecanismul natural de aparare si primul gand ce imi vine in minte e sa-mi protejez copiii de asemenea mentalitati NOCIVE, atunci cand o sa-i am. Ceva mai lipsit de inteligenta si orizonturi e greu de gasit. Spalare de creiere in adevaratul sens al cuvantului. Nu-mi pot imagina vreun fel de Dumnezeu care ar fi multumit de faptul ca supusii sai nu-si folosesc creierul. Si am discutat cu oameni care cred in D-zeu cu toata taria si inima lor, dar MAI SI GANDESC, nu-s habotnici. Si care daca ar citi ce scrii tu, ar clatina din cap, zambind cu ingaduinta. In fine, nu-i treaba mea sa iti spun tie cum sa gandesti, esti liber sa crezi in ce vrei tu, si sa iti duci viata cum vrei tu, atat numai ca m-ai socat un pic cu extremismul tau, de unde si reactia mea. Insa, bineinteles, continua sa traiesti si sa gandesti asa cum te face pe tine fericit si impacat. Sa nu te prind fericit si impacat pe langa copiii mei ca te dau in judecata ![]() Un om firesc natural cultivat sau nu, nu poate intelege pe Dumnezeu si lucrurile spirituale pana cand nu este nascut din nou in duhul lui Scrie in scriptura ca propovaduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii...asa este si cazul de fata |
Posted 05 February 2014 - 21:48

Vikingu-le pune mana pe scriptura si citeste-o (...) si nu vei mai gandi cum gandesti acum
Scrie in scriptura ca propovaduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii...asa este si cazul de fata Argumentele tale sunt egale cu zero pentru ca provin tocmai din aceleasi teorii pe care incerci sa le argumentezi. Exemple ca sa intelegi : Discutie fictiva intre tine si un rrom (din ala "neemancipat"): Rromul : Mie imi place sa fur. Ce bine e sa furi. Laudati fie toti care fura. Tu : Ce spui tu e abject si imoral. De ce spui ca e bine sa furi ? Rromul : Cultura noastra e bazata pe furat. Noua ne place, asadar e bine. Tu : Atunci cultura voastra e revoltatoare ! Si nu e deloc bine sa furi. Rromul : Da ? Daca tu spui asa, inseamna ca tu esti prost ! Tu : De ce ? Rromul : Pentru ca asa spune cultura noastra, ca ala care nu fura si nu ii place sa fure e prost. Alt exemplu - discutie fictiva intre tine si un manelist : Manelistul : Cei carora nu le plac manelele sunt nebuni. Tu : Mie nu-mi plac manelele, si nu cred ca asta inseamna ca sunt nebun. Manelistul : Ba da, inseamna ca esti nebun, pentru ca in manele sunt multe versuri care zic exact asa : "Cei carora nu le plac manele sunt nebuni". Asa e si in cazul tau, nebunule care nu-ti plac manelele ! Intelegi ? Dar nah, probabil n-ai ce sa inveti prea multe despre argumentatie si logica din scriptura. Si subliniez, cele de mai sus sunt doar exemple, sa nu intelegi ca am comparat gandirea ta cu furatul. Ideea e ca argumentele ce mi le-ai adus tu mie sunt construite la fel ca si argumentele din dialogurile fictive de mai sus, asadar au aceeasi valoare - nula. P.S. Cred ca am participat la discutia asta mai mult decat aveam de gand, si m-am implicat cam mult fata de cat imi pasa de fapt. Stiu ca oricum o sa ai tu un raspuns care sa ateste ca gresesc cu gandirea mea, de genul ca scrie in scriptura ca cine nu asculta de scriptura e pe calea pierzaniei, sau ceva asemanator. Sau poate extrapolezi cine stie cum ca de fapt i-as fi facut pe rromi hoti, si ca sunt rasist ![]() Edited by VikingSteel, 05 February 2014 - 22:17. |
Posted 06 February 2014 - 07:02

Io n-am inteles dialogu' ala: vorbeste enohabel cu paharu' din fata lui?
Daca-n pahar era Rvin? Ce-i aia Rrom? Pot sa spun Rvotca? Da' Rpalinca? |
Posted 07 February 2014 - 09:08

Poate e ultima chemare
N-am sa mai bat la usa ta de piatra Am stat destul afara alungat Dar tine minte dragostea curata Cu care-am tot batut si-am asteptat Ma duc dar tie inima tie goala Si atata pace eu ti-am pregatit In urma mea un singur gand ramane Sa stii atata doar ca te-am iubit Poate odata iti vei aduce aminte De anii in care te-am chemat mereu Va fi tarziu si tu vei fi departe De casa sfanta a Lui Dumnezeu Degeaba vei striga cu disperare Si poarta inimii o vei deschide larg Atunci nu va mai fi nici o salvare Fiind totul rupt si vasle si catarg Sa te mai chem? vei auzi chemarea? Imi vei deschide poarta fericit? Primeste-ma si vei vedea rabdarea Cu care-am asteptat si te-am iubit Isus |
Posted 07 February 2014 - 12:29

Părtășelule, mai ai ceva să ne împărtășești ?
Edited by Dude_2nd, 07 February 2014 - 12:29. |
|
Posted 08 February 2014 - 03:24

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users