![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Am nevoie de ajutor cun un joc online de tipul Grepolis sau Travian
Last Updated: Feb 04 2014 21:17, Started by
17King
, Feb 02 2014 16:37
·
0

Posted 02 February 2014 - 16:37

As dori daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi pentru crearea unui astfel de joc
![]() |
Posted 02 February 2014 - 16:52

Eu seful cel cu story-ul
si cel care plateste .Insa si putina programare dar nu este de ajuns Dar sa vrea sa stiu ce oameni mi-ar trebui sau ce sa invat la programare |
Posted 02 February 2014 - 17:12

As prefera sa imi spui de ce as avea nevoie pentru a realiza un astfel de joc , dar eu dipun de 1500 si presupun ca este deajuns considerand ca nu va fi extraordinar de complex pentru a avea nevoie de graficieni profesionisti sau de o echipa ci de simpla programare php.
si nu sunt frecator de menta profesionist sunt cel ce ajuta cu bani si sprijin moral ce s-ar face echipa fara asta Edited by 17King, 02 February 2014 - 17:25. |
Posted 02 February 2014 - 17:32

Esti tu sigur ca e nevoie doar de php?
1500 de ce? de cartoane cu pokemoni? |
Posted 02 February 2014 - 19:04

Quote dar eu dipun de 1500 si presupun ca este deajuns considerand ca nu va fi extraordinar de complex pentru a avea nevoie de graficieni profesionisti sau de o echipa ci de simpla programare php. ![]() |
Posted 04 February 2014 - 20:55

Totul depinde de ce posibilitati detin dar eu as vrea sfatul vostru pentru a sti ce sa fac
|
|
Posted 04 February 2014 - 21:17

Totul depinde de ce posibilitati detin dar eu as vrea sfatul vostru pentru a sti ce sa fac http://www.gameogre....-cheap-way.html |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users