![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Doresc sa renunt la televiziunea digitala de la RDS! Sfat pentru a trece la un alt operator TV!
Last Updated: Feb 11 2014 21:19, Started by
stiinta_craiova
, Feb 02 2014 12:31
·
0

Posted 02 February 2014 - 15:03

Posted 02 February 2014 - 15:11

Din câte știu, orgasmele fac bine la hertz...așa că nu ar avea de ce să-și facă griji...
![]() On-topic: nu am treabă, eram doar curios... ![]() ![]() Edited by crislacor, 02 February 2014 - 15:12. |
Posted 02 February 2014 - 15:49

Posted 02 February 2014 - 16:00

Posted 02 February 2014 - 16:29

Frumoasa combinatie. Dar eu trebuie sa aleg intre doua servicii tv. De OrangeTV esti multumit? In opinia ta se merita sa fac trecerea de la DigiTV la OrangeTV? O iau ca pe o parere personala. Multumesc. ![]() Personal, am ales și Orange pentru că are o paletă largă de canale HD (spre exemplu, la momentul achiziției, RCS-ul nu avea Eurosport-urile HD și nici Viasat Nature/History HD), câteva canale mai „rare” prin România (MyZen TV HD, Mezzo Live HD, Docubox HD, ș.a.) și nu în ultimul rând, un backup e binevenit la casa omului... ![]() Bineînțeles, în alegerea Orange a contat și faptul că sunt abonat voce, deci am putut face abonamentul la un preț avantajos, precum și posibilitatea de a urmări programele pe alte dispozitive prin Orange TV Go. În fine, eu sunt mulțumit de ambele servicii TV...iar ție îți doresc baftă în a face cea mai bună alegere! ![]()
Este vorba de cel negativ, cu plânset etc. ![]() ![]() ![]() |
Posted 02 February 2014 - 16:39

Salut. Sunt tot mai nemultumit de calitatea programelor tv oferite de DigiTV (continutul si calitatea imagini). Vreau sa renunt la digi pe partea TV si sa trec la un alt operator. Astept sfaturile voastre, cu plusuri si minusuri privind fiecare operator TV in parte. Multumesc anticipat |
Posted 02 February 2014 - 19:17

... ORANGE mi se pare cea mai tare companie in acest moment ca grila de programe. De bună ce e, nu au pachetul Turner... Pachet indispensabil mie. Dar, lasă, compensează MegaWax, FilmBoomBox şi Reluăroscavări Turbo Mega Hiper Giga Extra Haşde! ![]() Edited by alfa_alfa, 02 February 2014 - 19:18. |
Posted 02 February 2014 - 19:52

Orange e prea scump pt ce ofera.parca au descoperit ei televiziunea digitala acum.adica vin eu si vand acum cartofi cu 10 lei kg,cand toata lumea vinde cu 2.orange nu merita sa aiba nici un abonat la tv.
Edited by hipnotiq81, 02 February 2014 - 19:53. |
Posted 03 February 2014 - 07:11

Posted 03 February 2014 - 11:23

Ramai pe digi, cel putin pana in primavara, apoi mai cantaresti optiunile in functie de noutati si preturi...
Da ce se intampla in primavara ? http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/01/noul-satelit-utilizat-de-orange-tv.html |
Posted 03 February 2014 - 13:22

O comparatie de preturi ai facut si tu?
Cel mai bine ramai la RCS, nu cred ca nu poti sa traiesti fara Discovery si VH1 Classic. Mie personal la RCS nu imi trebuie nimic in plus. Iar daca te plangi de calitatea programelor SD sa nu crezi ca in alta parte le vezi mai bine. Daca ai televizor HD si eventual vrei sa le vezi perfect, nu le mai tine pe tot ecranul si selecteaza sa le vezi pe 4:3. |
Posted 03 February 2014 - 13:46

Eventual schimba cablul.pe tv hd sau full hd se vad traznet.pe 16:9 nu 4:3 cum zicea colegu mai sus.
|
Posted 03 February 2014 - 23:51

Din martie voi lua o decizie Va fi lansat noul satelit utilizat de Orange TV http://hdsatelit.blo...-orange-tv.html prietene, un sfat iti dau (pt ca vad ca ai in avatar o stema la care si eu tin) : daca vrei documentare: prog.Discovery(Showcase & Science in HD) toate ( fara Discovery World) , Docubox; Viasat-urile toate(History & Nature HD) + plus cele National Geographic (HD) plus alte "raritati" : Museum HD, Motovision HD, MTV HD , adica vreo 43 de canale HD in total , te abonezi la Orange... aici nemaivorbind de calitatea imaginii (care nu are egal, parerea mea) ... - daca vrei sa te umileasca unii sau altii , poate pe bani mai putini e drept sau daca vrei SD-uri de doi lei la gramada plus fotbaleo la gramada ramai tot unde esti... |
Posted 04 February 2014 - 14:49

@daniel1976: Toate documentarele mentionate (fara Discovery, Docubax) se gasesc si la RDS. In afara de Discovery Science, restul sunt starvuri oricum si nu transmit deloc documentare pe care le vad altii pe Discovery in straintate. Asa ca daca ma uit ce documentare sunt + cele detinute de ei, nu cred ca se poate plange cineva. Iar de conseve, nu stiu daca cele de la Orange merita prea mult laudate. Am prieteni care au si se vede in ultimul hal in unele cazuri. Asa ca spune-mi si mie care e rostul sa platesti aproape dublu doar pentru ca sunt cateva canale la care probabil nici macar nu o sa te uiti mai mult de 5 minute, dar o sa stai bine mersi pentru ca sti ca le ai, daca vrei sa mai vezi si tu un meci de fotbal, handbal sau baschet ciuciu, dar ce-i drept poti sa vezi videoclipuri HD pe MTV ca doar nu gasesti ce videoclipuri vrei tu pe youtube. Am avut eu destule probleme cu baietii de la RCS, dar la capitolul asta, nu prea ofera nimeni ceva mai bun care sa si corespunda cu pretul. Daca imi amintesc si cata teapa sunt obisnuiti sa dea cei de la Orange ca sa faca lumea sa isi faca abonamente pe bani grei la ei...nu mai am nimic de zis
![]() |
|
Posted 04 February 2014 - 15:41

@daniel1976: Toate documentarele mentionate (fara Discovery, Docubax) se gasesc si la RDS. In afara de Discovery Science, restul sunt starvuri oricum si nu transmit deloc documentare pe care le vad altii pe Discovery in straintate. Asa ca daca ma uit ce documentare sunt + cele detinute de ei, nu cred ca se poate plange cineva. Iar de conseve, nu stiu daca cele de la Orange merita prea mult laudate. Am prieteni care au si se vede in ultimul hal in unele cazuri. Asa ca spune-mi si mie care e rostul sa platesti aproape dublu doar pentru ca sunt cateva canale la care probabil nici macar nu o sa te uiti mai mult de 5 minute, dar o sa stai bine mersi pentru ca sti ca le ai, daca vrei sa mai vezi si tu un meci de fotbal, handbal sau baschet ciuciu, dar ce-i drept poti sa vezi videoclipuri HD pe MTV ca doar nu gasesti ce videoclipuri vrei tu pe youtube. Am avut eu destule probleme cu baietii de la RCS, dar la capitolul asta, nu prea ofera nimeni ceva mai bun care sa si corespunda cu pretul. Daca imi amintesc si cata teapa sunt obisnuiti sa dea cei de la Orange ca sa faca lumea sa isi faca abonamente pe bani grei la ei...nu mai am nimic de zis ![]() 1. cand zici fara Discovery si Docubox la recese vorbesti de vreo 5 canale HD(Showcase; Science; Turbo Extra; Animal Planet si Docubox) si 3 SD(Discovery; Investigation Discovery si TLC)...nu ai cu ce sa compari la recese aceste canale 2. cand te-ai uitat ultima oara pe un canal Discovery(poate cand inca mai erau la recese in grila, adica acu vreo 2ani si ..) iti spun un secret(dar numai spui la nimeni): s-au schimbat multe in grila canalelor Discovery , mai ales de cand le-ai vazut tu ultima oara... 3. nu comentez despre prietenii tai, dar spune-mi concret cand s-a vazut ultima oara in ultimul hal pe Orange? aa, daca citesti de pe anumite forumuri ce zice un angajat sau altul al megaop, da, atunci te inteleg...daca nu, ia de bune ce iti spun eu (si sunt abonat la Orange): pe un Sony KDL Full HD se vede perfect (in special canalele SD care nu au comparatie cu canalele SD recese)... si exemplele ar putea continua, apropo cat costa pachetul full la recese (cu Maxpack) ? 45 Ron ,Orange , abonamentul Universe HD + chirie decodor este 49,95 Ron(fara Maxpack dar cu vreo 40 de Hd-uri in grila)... fara comentarii... |
Posted 04 February 2014 - 15:52

sa le luam pe rand : 1. cand zici fara Discovery si Docubox la recese vorbesti de vreo 5 canale HD(Showcase; Science; Turbo Extra; Animal Planet si Docubox) si 3 SD(Discovery; Investigation Discovery si TLC)...nu ai cu ce sa compari la recese aceste canale 2. cand te-ai uitat ultima oara pe un canal Discovery(poate cand inca mai erau la recese in grila, adica acu vreo 2ani si ..) iti spun un secret(dar numai spui la nimeni): s-au schimbat multe in grila canalelor Discovery , mai ales de cand le-ai vazut tu ultima oara... ![]() |
Posted 04 February 2014 - 17:15

Măi băieţi, relaxaţi-vă că n-are rost...nu e totul roz da' nici dracul aşa de negru, la niciunul dintre operatori...!
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users