Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WEBASTO pt duster pe motorina

One World Radio/TOMORROWLAND in R...

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia
 AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?

Transportul in comun in Bucuresti...

Recomandare - disjunctoare difere...
 Puteti sa imi recomandati si mie ...

Camerele de supraveghere dau uneo...

Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme
 Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Doresc sa renunt la televiziunea digitala de la RDS! Sfat pentru a trece la un alt operator TV!

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

stiinta_craiova

stiinta_craiova

Active Member

• Grup: Members
Salut. Sunt tot mai nemultumit de calitatea programelor tv  oferite de DigiTV (continutul si calitatea imagini). Vreau sa renunt la digi pe partea TV si sa trec la un alt operator. Astept sfaturile voastre, cu plusuri si minusuri privind fiecare operator TV in parte. Multumesc anticipat

hipnotiq81

hipnotiq81

Active Member

• Grup: Banned
Altul mai bun nu este.

chris_t

chris_t

Senior Member

• Grup: Senior Members
Nu cred ca exista raspuns universal valabil. Tine de ceea ce te intereseaza pe tine. Daca vrei fotbal, probabil RDS e alegerea nr 1, desi si pe alte platforme ai acces la continut de calitate. Vezi Eurosport cu Bundesliga si Premier League, plus mult continut de calitate din alte sporturi (tenis, sporturi de iarna, snooker, etc.)

Daca nu te intereseaza in mod deosebit fotbalul, desi dupa nickname n-as crede, ai multe variante. Ai mei au FocusSat si sta excelent ca optiuni de personalizare a pachetelor de programe si a calitatii semnalului.

pelikanu

pelikanu

tread carefully

Eu, in urma nemultumirii legate de calitatea programelor TV si al timpului blocat, am renuntat complet la TV.
Poate ca ar fi si asta o idee buna de luat in considerare.

ever_forever

ever_forever

Active Member

Continutul si calitatea imaginii unui program TV tine numai de firma (televiziunea) care produce acel program TV.

Te poti muta in alta tara pentru a avea pe cablu alte programe TV sau poti lua o antena satelit, receiver si decodor pentru a urmari alte programe TV fara sa pleci din tara.

stiinta_craiova

stiinta_craiova

Active Member

View Postchris_t, on 02 februarie 2014 - 12:41, said:

Ai mei au FocusSat si sta excelent ca optiuni de personalizare a pachetelor de programe si a calitatii semnalului.
In trecut , parca prin 2009 am avut focus sat, am renuntat prin 2012 (le-am predat receptorul si am reziliat contractul, dupa antena au zis ca vin ei, nu au venit nici pana in ziua de azi), deci antena e la locul ei Posted Image . As alege din nou focus sat (imi place sistemul de plata al pachetelor TV), dar stau mai slab pe partea HD, doar 10 canale (dar ca si continut sun foarte OK)

Edited by stiinta_craiova, 02 February 2014 - 13:35.

hipnotiq81

hipnotiq81

Active Member

Ce intelegeti voi prin programe de calitate?in afara de programe gen discovery,alte programe de calitate,ce ar fi?

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators
Digi World, Life, animal toate HD, excelente si fara tampenii de reality show ca la altii...

hipnotiq81

hipnotiq81

Active Member

Bine,astea sunt tot gen  discovery.altceva?

CABLE MAN

CABLE MAN

Senior Member

In CRAIOVA nu te lasa RDS sa renunti doar la cablu si sa ramai cu internetul si telefonia.
ORANGE mi se pare cea  mai tare companie in acest moment ca grila de programe.

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators

View Posthipnotiq81, on 02 februarie 2014 - 13:38, said:

Bine,astea sunt tot gen  discovery.altceva?
Canalele must carry, cele tematice, muzicale, sportive etc... Posted Image

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

Am vrut sa iti recomand UPC, dar apoi am vazut ca esti din Craiova, iar aici nu au retea. Cred ca ai de ales doar televiziune prin satelit, Focus Sat sau Orange TV.

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

View PostMembruAnonim, on 02 februarie 2014 - 13:45, said:

Am vrut sa iti recomand UPC(...)
Trebuia să-i spui și care pachet să-l ia...Posted Image  În ultimele zile a devenit o alegere tare dificilă...Posted Image

stiinta_craiova

stiinta_craiova

Active Member

View PostCABLE MAN, on 02 februarie 2014 - 13:43, said:

In CRAIOVA nu te lasa RDS sa renunti doar la cablu si sa ramai cu internetul si telefonia.
ORANGE mi se pare cea  mai tare companie in acest moment ca grila de programe.
Sigur stii acest lucru, sau doar presupui? daca este asa renut si la restul si voi gasi o solutie si pentru net

View PostMembruAnonim, on 02 februarie 2014 - 13:45, said:

Am vrut sa iti recomand UPC, dar apoi am vazut ca esti din Craiova, iar aici nu au retea. Cred ca ai de ales doar televiziune prin satelit, Focus Sat sau Orange TV.
si ce sa aleg Focus sat sau orangetv?

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

De curiozitate, ce anume te nemulțumește, punctual...? Pentru că, din punctul meu de vedere, e o reacție oarecum deplasată dacă luăm în calcul ultimele modificări din grilă...Posted Image

hipnotiq81

hipnotiq81

Active Member

Este imposibil.poti sa renunti la cablu separat.garantat.

stiinta_craiova

stiinta_craiova

Active Member

View Postcrislacor, on 02 februarie 2014 - 14:17, said:

De curiozitate, ce anume te nemulțumește, punctual...? Pentru că, din punctul meu de vedere, e o reacție oarecum deplasată dacă luăm în calcul ultimele modificări din grilă...Posted Image
Calitatea imaginii (foarte proasta pe marea majoritate a  posturilor SD) si lipsa posturilor discovery si dupa update-ul la softul decodorului nu mai pot viziona nimic de pe stik
bine ca au reintrodus in grila VH1  ( dar lipseste VH1clasic)

Edited by stiinta_craiova, 02 February 2014 - 14:31.

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

Mda, de gustibus...cu atâtea HD-uri în jurul meu, SD-urile la care mă (mai) uit se pot număra pe degetele de la o mână...
P.S. Am atât RCS cablu, cât și Orange TV...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate