![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Doresc sa renunt la televiziunea digitala de la RDS! Sfat pentru a trece la un alt operator TV!
Last Updated: Feb 11 2014 21:19, Started by
stiinta_craiova
, Feb 02 2014 12:31
·
0

Posted 02 February 2014 - 12:31

Salut. Sunt tot mai nemultumit de calitatea programelor tv oferite de DigiTV (continutul si calitatea imagini). Vreau sa renunt la digi pe partea TV si sa trec la un alt operator. Astept sfaturile voastre, cu plusuri si minusuri privind fiecare operator TV in parte. Multumesc anticipat
|
Posted 02 February 2014 - 12:41

Nu cred ca exista raspuns universal valabil. Tine de ceea ce te intereseaza pe tine. Daca vrei fotbal, probabil RDS e alegerea nr 1, desi si pe alte platforme ai acces la continut de calitate. Vezi Eurosport cu Bundesliga si Premier League, plus mult continut de calitate din alte sporturi (tenis, sporturi de iarna, snooker, etc.)
Daca nu te intereseaza in mod deosebit fotbalul, desi dupa nickname n-as crede, ai multe variante. Ai mei au FocusSat si sta excelent ca optiuni de personalizare a pachetelor de programe si a calitatii semnalului. |
Posted 02 February 2014 - 12:52

Eu, in urma nemultumirii legate de calitatea programelor TV si al timpului blocat, am renuntat complet la TV.
Poate ca ar fi si asta o idee buna de luat in considerare. |
Posted 02 February 2014 - 13:16

Continutul si calitatea imaginii unui program TV tine numai de firma (televiziunea) care produce acel program TV.
Te poti muta in alta tara pentru a avea pe cablu alte programe TV sau poti lua o antena satelit, receiver si decodor pentru a urmari alte programe TV fara sa pleci din tara. |
Posted 02 February 2014 - 13:29

Ai mei au FocusSat si sta excelent ca optiuni de personalizare a pachetelor de programe si a calitatii semnalului. ![]() Edited by stiinta_craiova, 02 February 2014 - 13:35. |
Posted 02 February 2014 - 13:30

Ce intelegeti voi prin programe de calitate?in afara de programe gen discovery,alte programe de calitate,ce ar fi?
|
Posted 02 February 2014 - 13:36

Digi World, Life, animal toate HD, excelente si fara tampenii de reality show ca la altii...
|
Posted 02 February 2014 - 13:43

In CRAIOVA nu te lasa RDS sa renunti doar la cablu si sa ramai cu internetul si telefonia.
ORANGE mi se pare cea mai tare companie in acest moment ca grila de programe. |
|
Posted 02 February 2014 - 13:45

Posted 02 February 2014 - 13:45

Am vrut sa iti recomand UPC, dar apoi am vazut ca esti din Craiova, iar aici nu au retea. Cred ca ai de ales doar televiziune prin satelit, Focus Sat sau Orange TV.
|
Posted 02 February 2014 - 13:53

Posted 02 February 2014 - 14:09

In CRAIOVA nu te lasa RDS sa renunti doar la cablu si sa ramai cu internetul si telefonia. ORANGE mi se pare cea mai tare companie in acest moment ca grila de programe.
Am vrut sa iti recomand UPC, dar apoi am vazut ca esti din Craiova, iar aici nu au retea. Cred ca ai de ales doar televiziune prin satelit, Focus Sat sau Orange TV. |
Posted 02 February 2014 - 14:17

De curiozitate, ce anume te nemulțumește, punctual...? Pentru că, din punctul meu de vedere, e o reacție oarecum deplasată dacă luăm în calcul ultimele modificări din grilă...
![]() |
|
Posted 02 February 2014 - 14:21

Este imposibil.poti sa renunti la cablu separat.garantat.
|
Posted 02 February 2014 - 14:29

De curiozitate, ce anume te nemulțumește, punctual...? Pentru că, din punctul meu de vedere, e o reacție oarecum deplasată dacă luăm în calcul ultimele modificări din grilă... ![]() bine ca au reintrodus in grila VH1 ( dar lipseste VH1clasic) Edited by stiinta_craiova, 02 February 2014 - 14:31. |
Posted 02 February 2014 - 14:56

Mda, de gustibus...cu atâtea HD-uri în jurul meu, SD-urile la care mă (mai) uit se pot număra pe degetele de la o mână...
P.S. Am atât RCS cablu, cât și Orange TV... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users