![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Hotel Barracuda Sarti
Last Updated: Aug 23 2015 09:48, Started by
dananicole
, Feb 02 2014 09:44
·
0

Posted 02 February 2014 - 09:44

Buna ziua tuturor
As dori sa ma ajutati cu informatii legate de hotelul Barracuda din Sarti. Din poze si din prezentarile de pe iha Germania pare super ok, insa nu am gasit nici o parere pe site-urile romanesti. Nu a fost oare nici un roman pe acolo? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
Posted 01 April 2014 - 19:21

Buna ziua tuturor As dori sa ma ajutati cu informatii legate de hotelul Barracuda din Sarti. Am fost in Sarti,in septembrie 2013,la Hotel Baracuda. Totul e ca in pozele care le-ai vazut.Gazda e super,conditiile de cazare sunt ok. Hotelul e pe doua nivele,cu terase mari cu sezlonguri si mese,parcare si un barbeque dublu.Este situat la iesirea din Sarti pe drumul principal. Am avut camera cu un pat dublu,unul simplu si un fotoliu pat(rezervarea am avut-o pt. o camera cu pat dublu).Am avut si chicineta(cu plita electrica,frigider mare cu congelator si vesela),baie si doua balcoane. Totul era f. curat Rezervarea am facut-o direct la hotel,achitand un avans de 20% din cazare. Distanta pana la plaja e de aprox.200-250 m,iar plaja e super,singura problema ar fi distanta pina in centru la Sarti care e de aprox 1,5 km.Taverne si magazine se gasesc si in apropiere. Edited by flavius72, 01 April 2014 - 19:23. |
Posted 26 July 2014 - 02:39

Pe sarti.gr scrie că distanţa până la plajă este de 100 m. Nu mă cert cu @flavius72, doar subliniez un aspect ce ţine de marketing.
Pagina web a hotelului ori nu mai există, ori e închisă (Service Unavailable - Error 503). Revenind la sarti.gr, hotelul arată mai bine la exterior decât la interior, dar poate că fotograful atât a ştiut. Oricum, pare foarte curat. |
Posted 11 August 2014 - 14:14

Buna ziua tuturor As dori sa ma ajutati cu informatii legate de hotelul Barracuda din Sarti. Din poze si din prezentarile de pe iha Germania pare super ok, insa nu am gasit nici o parere pe site-urile romanesti. Nu a fost oare nici un roman pe acolo? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Ai mai fost la hotell barracuda? Ar fi si pentru noi varianta de cazare |
Posted 14 August 2014 - 21:08

Pe sarti.gr scrie că distanța până la plajă este de 100 m. Nu mă cert cu @flavius72, doar subliniez un aspect ce ține de marketing. Pagina web a hotelului ori nu mai există, ori e închisă (Service Unavailable - Error 503). Revenind la sarti.gr, hotelul arată mai bine la exterior decât la interior, dar poate că fotograful atât a știut. Oricum, pare foarte curat. Incerc sa pun si niste poze care sper sa fie graitoare in acest sens. Pozele au fost facute in acelasi loc,una cu vedere la mare si cealalta spre hotel. ![]() ![]() spatele hotelului ![]() din jurul hotelului ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De la plaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un rasarit de soare ![]() Vedere generala plaja Sarti ![]() Am sa caut sa vad daca am poze din interiorul hotelului. Sa auzim de bine.Concedii si calatorii placute. |
Posted 13 February 2015 - 21:12

Nikolas,cum a fost la Barracuda? Camerele sunt mari sau nu? Curatenie? Te rog sa scrii impresii cand ai timp.
|
Posted 20 February 2015 - 22:06

Salutare
Nu am avut ce sa reprosez la Hotel Barracuda. Camerele sunt curate si mari. Mi-a placut ca kitchineta este separata de dormitor. Camera noastra a avut doua paturi; unul single si unul double. Singurul aspect negativ ar fi faptul ca pe balcon, intre camere, nu ai un paravan / panou. Astfel ca te uiti la vecinul / vecina cand mananca / sta la tigara ![]() Dar asta a fost un aspect minor. Curtea este mare; exista gratar. As recomanda sa te cazezi jos; astfel ai acces mult mai usor la gratar si poti sa iei masa in gradina. Asa au procedat 3 familii de bulgari aproape in fiecare seara. Gazdele foarte amabile. Eu as da nota 9/10, raportat la pret si conditii. Mai jos niste poze Daca doresti si alte informatii, cu placere. Attached FilesEdited by nikolas, 20 February 2015 - 22:17. |
Posted 20 August 2015 - 08:59

N-am mai intrat de mult aici........
Multumesc de poze. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users