![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema sunet Archlinux
Last Updated: Feb 01 2014 20:18, Started by
xxvirusxx
, Feb 01 2014 15:57
·
0

Posted 01 February 2014 - 15:57

Cum topicul cel "mare" s-a inchis o sa intreb aici.
Cine a mai instalat Arch pe placi de baza cu suport haswell? In alsamixer default imi vede "sunetul" de la un tv tuner, desi schimb cu F6 placa de sunet nu ramane default acolo. Am incercat varianta cu editatul alsa-base.conf si anume sa trec: options snd slots=snd_mia,snd_hda_intel options snd_mia index=0 options snd_hda_intel index=1 Dupa restart aceeasi problema, fara sunet. Attached Files |
Posted 01 February 2014 - 16:22

Posted 01 February 2014 - 16:36

Acum apare HDA Intel MID iar la module am 2 snd_hda....
0 snd_hda_intel 1 snd_hda_intel LE. Am setat audacious sa-mi ia hda intel pch, cat ascult prin el mai caut cum sa pun default PCH-ul.... Edited by xxvirusxx, 01 February 2014 - 17:01. |
Posted 01 February 2014 - 19:53

Scrie si solutia, poate altcineva o sa aiba o problema asemanatoare in viitor.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users