![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
League&Bracket System wordpress / alternativa
Last Updated: Jan 30 2014 12:03, Started by
DarkMinion
, Jan 30 2014 12:03
·
0

Posted 30 January 2014 - 12:03

Buna,
Caut un sistem care sa imi permita sa creez o liga si un bracket direct pe website, unde persoanele individuale sa-si poata crea propriile echipe, cand este un meci sa apara pagina dedicata etc. Ceva similar BinaryBeast Momentan website-ul nostru are la baza wordpress, domeniu propriu .com . Am cautat prin plugin-urile de wordpress si printre cele care corespund necesitatilor mele ar fi acesta http://codecanyon.ne...edition/3831901 . Pretul nu este o problema, singurul dezavantaj este ca nu permita creearea unui bracket pentru 16 echipe (de exemplu). Desigur, as putea instala pe un subdomeniu joomla sau orice altceva, dar nu stiu nici un astfel de sistem. Daca aveti sugestii sau sfaturi as fi mai mult decat incantat sa le ascult/citesc. Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users