Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Sport.ro este scos la vânzare?

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,408
  • Înscris: 04.08.2010
[ https://i.imgur.com/eCMd04O.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: Facebook Andrei Nourescu

#2
DaniJ90

DaniJ90

    You Are Terminated!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,105
  • Înscris: 22.11.2011
Eu sper sa nu mai existe.

#3
DjMx

DjMx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 04.07.2009
Si de unde mai aflu eu cu cine si-o trage nush ce atacant de la dinamo ?

#4
Bucifon

Bucifon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,434
  • Înscris: 08.05.2005
a intrat gigi ciobanul la parnaie, televiziunile de sport dau faliment

View PostDjMx, on 30 ianuarie 2014 - 06:19, said:

Si de unde mai aflu eu cu cine si-o trage nush ce atacant de la dinamo ?

aia o sa afli de la can-can-tv :D

or sa zica tot: cine a pus ochii pe el, cu cine s-a cuplat si alea alea :)

#5
razvannita2005

razvannita2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 31.07.2008
Se vinde, nu se vinde, nu prea ma intereseaza... Sper ca redactorii sau jurnalistii(daca ii pot numi asa) care lucreaza acolo sa-si aleaga un alt drum in viata.
Am renuntat sa mai intru pe site-ul ala in urma cu sase luni. Ma saturasem de titluri ca:
- "O sa ramai prost daca nu afli asta."
- "Da like si share ca sa afle toti prietenii."
- "Nu o sa-ti vina sa crezi ce a mancat Ana Maria Prodan la micul dejun."
- "Descoperire ULUITOARE intr-un sat din judetul Vaslui. Un caine are 3 boase."
- "Da click sa vezi cum arata femeia de serviciu a lui Marica. Milioane de oameni au facut-o deja."
- "DEZASTRU. O pisica s-a c*cat pe masina lui Mitica"
- "Daca nu citesti acest articol o sa faci cancer de prostata"

#6
raduors

raduors

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,108
  • Înscris: 13.07.2008
peste vreo luna, apare in presa ca se vinde si ProCinema... prima oare cica se vinde/inchide Acasa, apoi se vinde Protv, acum Sport.ro...Posted Image

#7
Materium

Materium

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,148
  • Înscris: 23.02.2005
Eu o sa ma mir cand o sa aflu ca cineva l-a cumparat! Parca si vad titlul: Fenomenal! Citeste ca sa nu ramai prost! Avem o alta conducere! A vrut si Becali sa cumpere dar a fost refuzat!

#8
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
mai e post de sport?

#9
catalinhio

catalinhio

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 23.02.2008
Postul s-a numit mereu FaraSPORT.RO!

#10
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,228
  • Înscris: 10.02.2006
Sa ramana 3-4 posturi de sport in RO, dar sa fie de calitate.

#11
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 15.04.2007

View Postpykko, on 02 februarie 2014 - 00:41, said:

Sa ramana 3-4 posturi de sport in RO, dar sa fie de calitate.

Dar sunt deja, Eurosport, DigiSport, Dolce Sport.
Restul sunt si mai nisate de pescuit si vanatoare: PVTV, F&H, auto: Motorvision, AutoMotor&Sport, Motors TV, sporturi extreme:Extreme Sports.

#12
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,408
  • Înscris: 04.08.2010

Se alege praful de PRO! Cine ar putea cumpăra SPORT.RO!



Presa de sport din România trece prin momente critice. O altă lovitură de proporţii pe care o poate primi media sportivă în viitorul apropiat se referă la un post TV de tradiţie. Sport.ro se află într-o situaţie extrem de delicată, consecinţă a mişcărilor tectonice din ultima vreme în trustul Pro! Grupul televiziunilor din acest trust traversează un moment de cumpănă după înlăturarea lui Adrian Sârbu din fruntea companiei pe care a condus-o cu succes 18 ani. Aducerea lituanianului Aleksandras Cesnavicius a produs un cutremur la vîrful televiziunilor din Pache Protopopescu, iar partea cea mai vizibilă se referă la Pro TV, care a început să piardă vedete pe bandă rulantă şi să remanieze grila de programe, nu la modul cel mai fericit. De exemplu, anularea show-ului “Dansez pentru tine” a bulversat toată România! Iar ceea ce s-ar putea întîmpla cu Sport.ro creează alte palpitaţii…

Pierderi de 170 milioane de euro!

De la începutul anului, trustul Pro a pierdut mai multe nume pe spatele cărora televiziunile din grupul controlat pînă nu demult de genialul Sârbu şi-au construit notorietatea şi audienţa. Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi întreg Serviciul Român de Comedie, Florin Călinescu, Monica Anghel, Octavian Strunilă sînt doar cîteva dintre brand-urile care au migrat spre alte televiziuni. Zvonurile sînt alimentate cu nume şi mai grele, gen Loredana Groza sau chiar Andreea Esca. Pe lîngă personajele de notorietate mai sus amintite alţi oameni-cheie au părăsit trustul Pro: Ruxandra Ion, mama telenovelelor şi fiul ei Cosmin Ion, şeful departamentului Media Pro Entertainment; regizorul Iura Luncaşu, Andrei Boncea, mîna dreaptă a lui Sârbu şi şeful Media Pro Pictures; Maria Apostol, şefa departamentului de marketing şi comunicare. Şi, se pare, că e doar începutul… Această hemoragie se petrece în primul rînd din cauza îndepărtării lui Adrian Sârbu, dar şi pentru că nu mai sînt bani. Problemele financiare cu care se confruntă C.M.E., compania mamă, care numai în primele nouă luni ale anului 2013 a înregistrat pierderi de peste 170 de milioane de euro – o bună parte dintre acestea venind chiar din cauza proastei gestiuni din România, aproximativ 10 milioane de euro – îi fac pe noii şefi să ia măsuri drastice şi să reorganizeze activitatea. Printre altele, inclusiv mutarea din sediul “de comandă”, turnul din zona Iancului, de pe bulevardul Pache Protopopescu. După cum spunea şi Aleksandras Cesnavicius, C.E.O.-ul Pro TV S.A., compania pe care o conduce îşi va modifica obiectivele. “Atenţia mea se va focaliza asupra brand-ului principal al grupului, adică, Pro TV. În paralel mă voi asigura că avem un portofoliu echilibrat de canale secundare, cu o poziţionare clară. În măsura în care vom indentifica nişe de interes pentru public şi un posibil beneficiu comercial, vom analiza posibilităţile de dezvoltare”, a spus lituanianul într-un interviu oferit pentru Pagina de Media.

Mici probleme în contabilitate, mari probleme la încasări

Nuanţat într-un stil specific marilor corporaţii, discursul lui Cesnavicius are cîteva repere clare: interes public, beneficiu comercial, adică profit, deci bani, şi posibilităţi de dezvoltare. Sînt exact considerentele pe baza cărora s-a analizat deja situaţia Sport.ro, în privinţa căruia se va lua o decizie pînă la vară. Fără vreo mare competiţie în portofoliu, cu excepţia drepturilor parţiale pentru Europa League, canalul de sport al trustului Pro a început să fie un balast din punct de vedere financiar pentru grupul de televiziuni. În plus, consultarea rapoartelor contabile ale staţiei Sport.ro din ultimii ani ar fi relevat anumite contradicţii şi a ridicat semne de întrebare, unele destul de delicate. Motiv pentru care „cei de sus” au devenit şi mai atenţi, dar şi extrem de circumspecţi cu „produsul”. Mai mult, deşi piaţa de publicitate over-all se pare că va creşte în anul 2014 la 320 de milioane de euro, cu 20 de milioane de euro mai mult decît anul trecut, banii pentru targetul masculin vor scădea. Ca urmare, şi pentru Sport.ro, televiziune de nişă de bărbaţi, va fi mult mai greu să atragă bugete. Din nefericire, nici audienţele nu sînt grozave, consecinţă firească a lipsei competiţiilor de anvergură. Conform Pagina de Media, în luna februarie, audienţa pe toată ziua la nivel urban a fost de 0,2 rating (22.000 de telespectatori), postul de sport ocupînd abia locul 23 în clasamentul general! Deşi par mici, cunoscătorii ştiu că aceste cifre sînt totuşi notabile pentru echipa de la Sport.ro în condiţiile în care “unii se bat cu tancul, alţii cu sabia de lemn”.

Audiență şi bani, telenovele şi divertisment

Practic, la nivelul noii conduceri din Pro există în acest moment cîteva scenarii palpabile pentru viitorul canalului Sport.ro. Dar toate depind, cum spuneam, de ce se va întîmpla din vară încolo, după ce se va şti exact dacă e vreo şansă ca postul să se „lipească” de drepturile partidelor din Liga 1. Oricum, sînt tot mai multe voci care vorbesc despre intenţia şefilor de a restrînge activitatea la post şi de a se concentra doar pe ceea ce aduce rating şi bani, adică ştirile, producţiile telenovelistice şi cele de divertisment. Lunile care urmează sînt hotărîtoare, chiar critice, pentru viitorul Sport.ro în cadrul trustului.

Va cumpăra Sârbu pînă la urmă Sport.ro?!

În cazul în care şefii trustului decid să renunţe la Sport.ro, primul nume vehiculat pentru a cumpăra canalul este cel al mogulului Adrian Sârbu. Dacă acesta nu va fi interesat să aibă din nou în portofoliu postul pe care l-a dezvoltat incredibil, atunci se va trece la variantele secundare. Probabil va fi scos la vînzare publică, încercîndu-se să se compenseze pe cît posibil pierderile din ultimii ani ale trustului, dar mai ales să se evite cele viitoare, în condiţiile în care Sport.ro nu poate face profit pentru că nici nu ar mai avea cu ce. Iar aici referirea este la oferta pentru public, extrem de săracă, poate chiar inexistentă în comparaţie cu concurenţa. Sînt deja oameni importanţi din Sport.ro care-şi analizează foarte atent situaţia şi viitorul. Mulţi chiar se întreabă cît va mai trece pînă ce, spre exemplu, doi dintre greii trustului, Costi Mocanu şi Felix Drăghici, foarte apropiaţi de mogulul Sârbu, îşi vor urma boss-ul în care au avut şi au încredere maximă. Cea mai neagră variantă ar putea fi chiar închiderea Sport.ro dacă se va decide să nu mai fie ţinut şi nimeni nu va dori să-l achiziţioneze! Însă, şansele ca pe Sport.ro să fie pus lacătul sînt sub 1 la sută, brandul fiind redutabil şi profesionist din toate punctele de vedere. Soluţia de avarie va fi restrîngerea la maximum a cheltuielilor în speranţa unor vremuri mai bune.

Presa sportivă, jale mare!

Problemele pe care le traversează Sport.ro nu reprezintă o noutate pentru media de sport. Ba chiar confirmă momentele critice pe care presa sportivă le trăieşte. Ultimele exemple din acest „serial negru” sînt reprezentate de închiderea GSP TV, de închiderea ediţiei printate a Pro Sport, de renunţarea Antenei 1 total la jurnalele de sport. Nici Gazeta sporturilor, singurul cotidian de sport care mai apare la tarabe nu o duce deloc bine, problemele ce au legătură cu firmele de distribuţie putînd îngropa definitiv print-ul. Pe lîngă Gazeta sporturilor, mai există un singur săptămînal de sport, Fanatik. Înspăimîntător de puţin pentru o ţară de 20 de milioane de români, unde fotbalul sau gimnastica reprezintă aproape o religie. În aceste condiţii ceea ce s-ar putea întîmpla cu Sport.ro ţine de „trend-ul” pieţii şi nu de o excepţie nefericită!

„Atenția mea se va focaliza asupra brand-ului principal al grupului, Pro TV. Vom analiza posibilităţile de dezvoltare în măsura în care vom identifica un posibil beneficiu comercial” (Aleksandras Cesnavicius, C.E.O. Pro TV S.A.)

Dolce şi Digi, monopol pe competiţiile grele

Pierderile înregistrate în ultimii ani de trustul Pro, implicit de Sport.ro au fost provocate şi de o concurenţă aprigă creată odată cu apariţia pe piaţă a posturilor Dolce Sport şi, mai ales, Digi Sport. Cele două televiziuni şi-au împărţit în ultimii ani supremaţia în ceea ce priveşte drepturile TV achiziţionate. Postul deţinut de Romtelecom are în acest moment o serie de competiţii importante, dintre care se remarcă Liga Campionilor, Liga Europeană şi Liga I. În plus, Dolce mai transmite meciuri din Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Premier League (Anglia), Ligue I (Franţa), Liga Campionilor la handbal, Formula 1, N.B.A., Cupa Davis şi din mai multe turnee importante de tenis. Digi Sport are şi ea, măcar pînă-n vară, un portofoliu extrem de consistent: Liga 1 (7 meciuri în fiecare etapă), partidele echipei naţionale, Liga Campionilor, Liga Europeană, Primera Division (Spania), Serie A (Italia), Moto GP, Diamond League (atletism), preliminariile Euro 2016 şi preliminariile C.M. 2018.

Liga I se va vedea la Look!

Zilele trecute, FANATIK.RO anunţa în exclusivitate deznodămîntul procesului de vînzare a drepturilor TV ale Ligii I. Firma Intel Sky Broadcast, cea care a achiziţionat de la L.P.F. drepturile TV ale Ligii 1 pentru următorii cinci ani, începînd din vară, s-a înţeles cu Arpad Paszkany pentru cumpărarea celor două posturi TV pe care clujeanul le deţine, Look TV şi Transilvania Live. Preţul tranzacţiei: 8 milioane de euro! Astfel, din vara acestui an, meciurile Ligii I se vor vedea la Look TV şi Look Plus, aşa cum se vor numi după rebrand-uire cele două posturi TV. Deci, şi în ceea ce priveşte fotbalul românesc, o atracţie majoră pentru microbişti, porţile par închise pentru sport.ro.

Sport.ro, “subţire” la transmisiuni

Unul din motivele care ar putea explica declinul Sport.ro este penuria din portofoliul competiţiilor pe care le transmite. În acest moment, televiziunea din trustul Pro nu se remarcă decît prin televizarea Cupei României şi parţial a Liga Europeană, la care se adaugă doar Cupa Angliei, cîteva transmisiuni de K1, wrestling şi campionatul Olandei. Cu astfel de arme subţiri e foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să te baţi în piaţă.

Sursa: Fanatik

#13
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
sport.ro e varza!nu e nici o paguba daca se inchide!

#14
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 15.04.2007
Parca Romania este cea mai buna piata pt CME. Mi se pare absurd acest articol, nu are logica.

#15
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Putin off-topic:

Quote

anularea show-ului “Dansez pentru tine” a bulversat toată România!
Deci de-aia nu-mi mai pria mie berea (de la a 5-a in sus, sa ne--ntelegem) :P

#16
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 15.04.2007

View Postpufonel, on 26 martie 2014 - 22:29, said:

Putin off-topic:

Deci de-aia nu-mi mai pria mie berea (de la a 5-a in sus, sa ne--ntelegem) Posted Image

Ultimul sezon Dansez pentru tine a fost slabut dpdv al audientelor si de altfel era super uzata emisiunea. Nu e mare pierdere.

#17
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
Asa se alege prafu de PRO incat si dac baga un film redifuzat de 175 de ori tot bate concurenta indiferent ce continut ar avea fie Antena1 fie Kanal D asa praf sa te tot faci.

#18
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,408
  • Înscris: 21.10.2010
Nu m-am mai uitat de cand a participat Andreea Balan cu Petrisor Ruge a 2-a oara ....adica de multi multi ani....era uzata emisiunea si totusi scoteau niste audiente enorme,

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate