![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vermicompost si Rame pt. Compost.
Last Updated: Jul 14 2017 17:54, Started by
ibogdandx
, Jan 29 2014 21:34
·
0

Posted 29 January 2014 - 21:34

Buna Ziua. Sunt interesat in procurarea unor rame pt. vermicompost ! Problema e ca nu stiu de unde sa cumpar ramele . Am nevoie de "Hibrid rosu de california " Eisenia Fetida . Daca stie cineva de unde pot achizitiona asa ceva va rog sa lase un reply.
Multumesc. |
Posted 29 January 2014 - 22:46

Aoleu, nu stiam ca exista si râme hibrid casnice.
Alea rosii de balegar ce au se inmultesc mai greu sunt mai capricioase? La peste erau taman bune ![]() |
Posted 30 January 2014 - 21:26

Din cate stiu, California red nu este tot una cu Eisena foetida. Eisena este rama rosie de belagar, ce o gasesti peste tot.
|
Posted 31 January 2014 - 15:27

Sincer nu ma pricep super bine. Din cate am citit nu e chiar tot una
http://en.wikipedia..../Eisenia_fetida Nu stiu ce sa mai cred : ) Oricum , intrebarea ramane . Daca nu stiti pe cineva ce vinde rame rosii ? Si nu , nu de la magazinele de pescuit , ei vand 20-25 de rame la 3 lei sau cat cutia. Ma intereseaza un vanzator en-gros sa cumpar 1kg - 1kg jumate. |
Posted 04 February 2014 - 18:08

Cauta un morman de balegar ( de cel putin un an ) si cumpara de acolo o roaba, iar intr-un sezon o sa fii surprins cat de multe rame vei avea. Am experimentat eu, am umplut o cada cu balegar (din acele de fonta ce se schimba de prin apartamente), am udat continutul toata vara iar excesul / humusilul / l-am colectat si l-am folosit la udat legumele din solarii. In toamna am fertilizat terenul cu ce era in cada, erau multe, multe rame de toate marimile dar si foarte multe oua.
|
Posted 04 February 2014 - 18:15

Chiar si cu balegar proaspat merge daca nu te grabesti, il faci gramada si`l uzi cat poti de bine. Ca sa pastreze umezeala pe timpul verii il poti acoperi cu un strat subtire de pamant, poate chiar plantezi niste bostani porcesti in jurul gramezii ca sa se catere sa faca jungla deasupra mormanului de kaka. Spre sfarsitul verii iti garantez o ferma in toata regula de râme rosii de balegar. Eu asa gaseam prin August cand desfiintam rasadnita incalzita cu balegar proaspat pus in primavara.
|
Posted 14 July 2017 - 17:54

omu´crede ca poate perfectiona natura !
![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rj7nrOjhMtk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by aurelde, 14 July 2017 - 17:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users