![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cartus
Last Updated: Dec 14 2005 23:39, Started by
cr1stache
, Dec 13 2005 20:53
·
0

Posted 13 December 2005 - 20:53

ce are un cartus de negru de lexmark z 602 ca imi scoate niste dungi orizontale albe io am banuit ca e infundat l-am bagat la spalt cu apa si am zis sa il limpezesc cu alcool tehnic fac bine sau il termin pe vecie
![]() |
Posted 13 December 2005 - 21:09

Înainte de a-l "tortura" așa cum ai descris, fă o vizită pe la doctor. Adică pe la ofirmă specializată în refill și în alte de-astea! Ai uitat să ne spui dacă este vorba despre un cartuș nou sau de unul reîncărcat!
|
Posted 14 December 2005 - 23:39

Cartusul acela se duce. Asta e. O sa trebuiasca sa cumperi altul.
Sau alta imprimanta...iti recomand una laser, costurile de utilizare sunt mai mici. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users