Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La ce sa ma astept la urmatoarele...

Comanda online geaca

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )
 Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...
 De la 12 stau si beau

De ce te simti rau cand tii "...

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

Nu merge Command prompt

Hotel Imbat

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

• Grup: Senior Members
Pai nu știu, ma gândeam la 10 eur însa nu știu dacă e prea puțin sau nu....

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postjoystick, on 30 august 2014 - 07:06, said:

dacă tu în locul lui ai fi mulțumit cu 44 lei, atunci dă-i 44 lei

mahmud

mahmud

Member

• Grup: Members

View Postjoystick, on 30 august 2014 - 07:06, said:

Salut
O bere Efes la doza in magazin costa 5.5 ytl
Pleci cumva cu autocarul cu o agentie din BV.?

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postmahmud, on 31 august 2014 - 17:43, said:

Salut
O bere Efes la doza in magazin costa 5.5 ytl
Pleci cumva cu autocarul cu o agentie din BV.?

5,5 lire inseamna aproximativ 10 lei

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Am plecat deja. Camerale sunt destul de nasoale însă mâncarea e foarte buna, plaja este ok. Pentru banii plătiți  (660 eur ptr 2 persoane in EB) eu sunt foarte mulțumit. E clar ca nu știu dacă vii mai alege turcia (thassos în privința plajei era mult peste) însă conceptul all inclusive îmi place (nu ca as bea eu mai mult de 4-5 pahare de bere însă... Nu mai iau bani la mine).

Apropo... Imbat are wifi chiar și pe plaja. Viteza e slaba dar merge pentru forum și alte site-uri. Din păcate nu merge digi oriunde însă e sub 2 cenți apelul primit... Afla dat e foooarte scump.

Edited by Adm, 05 September 2014 - 11:18.

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Ok, poate ca cineva va vrea detalii despre acest hotel, altele decat cele de pe Trip Advisor. O sa fiu scurt, si o sa prezint informatiile pe care as vrea sa le primesc si eu:
1. Am pus in pasaport 10 EUR. Am primit o camera in blocul 4, cu vedere la piscina pe care am ceut sa ne-o schimbe ptr ca era destul de multa mizerie pe jos (praf, par). Am primit una cu vedere la gradina, in acelasi corp. Am inteles ulterior ca asa e la turci. Nu sunt foarte curati.
2. Baia arata bine fata de camera. Obiectele sanitare aproape noi si destul de curata (baia).
3. Mancarea? Foarte buna si variata. Mult mai bine decat ne asteptam. De reprosat? Chiar nimic. M-am ingrasat 2.5 KG. Fetele de masa nu erau cele mai curate insa privelistea din restaurant, diversitatea,capata un bine-meritat 10!
4. Plaja? Ingusta. in septembrie prindeai loc si la piscina si la sezlong la orice ora. E drept ca la ponton trebuia sa te duci pe la ora 7 ca sa prinzi un loc datorita nesimtitilor care lasau prosoapele acolo. Oricum, prindeai loc la plaja, pe nisip la orice ora. Pe plaja cu nisip venea insa soarele doar dupa ora 12. Pentru mine era ok, ptr nevasta-mea nu prea ca vroia sa se prajeasca,
5. Atentie: au bar pe plaja, desi nu specifica acest lucru. Servesc acolo bauturi alcoolice si nonalcoolice. E drept ca fata de Romania sunt diferente. Turcul punea gheata cu mana si alte chestii dar mi-am dat seama ca asa sunt ei.

Cel mai mare inconvenient? Romanii! Niste nesimtiti si niste prosti (evident ca nu toti). Cand am plecat din Brasov, lumea era linistita. Cand am ajuns in Ploiesti s-au urcat niste cocalari. In Bucuresti am dat de alti nesimtiti. Ne-a zis unul ca nu putem sa stam pe locurile repartizate de agentie ca el vrea sa stea acolo ca are familia in zona. Sincer, mi-a fost rusine cu conationalii. Poate ca sunt nedrept, poate ca doar vreo 30-40% au fost nesimtiti si au iesit in evidenta dar...
Acolo, romanii "imbecili" nu au inteles ca turcii nu stiu romana...vorbeau cu ei in romana de parca asta ar fi fost limba lor nativa (a turcilor). Isi puneau in farfurie mancare ca animalele si o lasau apoi acolo ca nu o puteau manca. E drept ca si noi gustam din toate dar noi imparteam (luam 6 prajituri diferite dar le imparteam intre noi).
La intoarcere, desi pauza era de 20 de minute, unii au stat in duty free 45 de minute...si cand li s-a facut observatie ni s-a spus ca daca suntem domni, sa mergem cu avionul, ca ei sunt in excursie si stau cat vor.
Au fost 2 fete in grupul nostru din ardeal cu care ne-am imprietenit si sincer, chiar au fost super de treaba. Nu le auzeai gura, nu se dadeau in spectacol si aveau bun simt. M-au facut sa ma simt bine pentru ca am vazut ca mai sunt persoane ca mine care fac tot posibilul sa nu deranjeze ceilalti turisti DELOC.

In alta ordine de idei, hotelul IMBAT e un hotel ok. Noi am platit 660de EUR in EB. Il recomand cu caldura. Mare, frumos...curateania nu e cea mai ok dar cred ca asa sunt turcii. Va recomand din tot sufletul. Daca aveti intrebari, va raspund cu drag dar avertizati-ma prin PM ca vreti un rapsuns pe acest topic.

Vacanta placua!

Edited by joystick, 20 September 2014 - 23:11.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate