![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Hotel Imbat
Last Updated: Sep 20 2014 23:07, Started by
joystick
, Jan 23 2014 20:32
·
0

Posted 23 January 2014 - 20:32

Salutare,
Zilele acestea vrem sa mergem sa facem o rezervare la hotel Imbat din kusadasi. Am si eu cateva intrebari: 1. Ce spuneti despre hotel? A fost cienva acolo? Am gasit cateva pareri dar nu mai strica inca 2-3 2. Aveti o alternativa mai buna decat acesta (as vrea plaja proprie ca sa nu ami cheltuim in plus). As vrea o varianta care sa ne asigure transportul din Brasov. 3. Vrem sa mergem fie la inceputul lui septembrie sau la inceputul lui iulie (preturile sunt cam pe acolo). Credeti ca la inceputul sezonului este mai ok dpdv al conditiilor (ma refer la mancare, conditii)...ma gandesc ca in septembrie se apropie sfarsitul si toata lumea e sictirita (ca in ro). E o chestie psihologica cu mersul in septembrie...ca macar stii ca vine vacanta. Daca mergi in iulie, in august te apuca depresia cand altii emrg si tu ai fost deja..... Cam cat costa o bere in supermarket? Ma gandesc ca ne va trebui sa bem pe plaja.... |
Posted 23 January 2014 - 21:57

Am fost eu prin 2009, la Imbat. Hotelul e OK plus ca e aproape pe plaja.
![]() |
Posted 27 January 2014 - 15:05

imbat e un hotel vechi, nerenovat, nu s-a mai bagat vreun ban in el din anii 90.
daca nu ai bani de palm wings kusadasi sau ephesia atunci asta e... nu e un hotel pt pretentiosi, cit dai atita face |
Posted 29 January 2014 - 20:58

multumesc pentru raspuns.
Am facut deja rezervarea. Sper sa nu fim foarte pretentiosi. Oricum, pentru mine, in acest an este best effort. Abia ne-am mutat si cheltuielile sunt mari cu mobila si toate cele ce trebuie la o locuinta noua. |
Posted 29 January 2014 - 22:17

multumesc pentru raspuns. Am facut deja rezervarea. Sper sa nu fim foarte pretentiosi. Oricum, pentru mine, in acest an este best effort. Abia ne-am mutat si cheltuielile sunt mari cu mobila si toate cele ce trebuie la o locuinta noua. |
Posted 30 January 2014 - 20:54

Iti multumesc pentru "incurajare". La urma urmei nu suntem genul de persoane care sa cheltuiasca pe vacanta mai mult decat isi permite.
Cred ca multora le este greu sa incerce sa fie ceea ce sunt. tiu ca trebuie si relaxare dar sa dau pe o vancanta banii pe care ii castigam in 2-3 luni de munca nu mi se pare normal. Rezonabil pentru mine este sa te coste o zi de vacanta maxim de 2-3 ori mai mult decat castigi. Evindent ca nu prea iti iese dar nu e ok nici sa iti faci rate ca sa pleci in vacanta si apoi sa platesti un an intreg. Noi am fost mereu genul de persoane care au mancat si in camera (sau doar in camera cand am fost in RO) iar in grecia dimineata in camera, la prianz la terasa si seara...in functie de dispozitie. Nu merg in concediu ca sa ma ingras (ar fi bine daca as slabi un pic). Vreau sa ma bucur de apa, soare, cat inca sunt tanar si "fara griji". Va multumesc pentru gandurile frumoase! |
Posted 17 August 2014 - 16:26

Salut,
Am revenit cu cateva intrebari, poate reuseste cineva sa imi rapsunda. Am citit o gramada de lucruri nasoale anul asta despre hotel. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca oamenii spun ca sunt foarte putine sezlonguri si ca trebuie sa te trezesti la ora 5 ca sa prinzi un sezlong la plaja. Intrebarea mea este: langa acest hotel, este vreo plaja privata, unde sa prindem un sezlong? Cam care ar fi pretul pentru un astfel de "serviciu"? Multumesc. |
Posted 19 August 2014 - 06:35

Salut, Am revenit cu cateva intrebari, poate reuseste cineva sa imi rapsunda. Am citit o gramada de lucruri nasoale anul asta despre hotel. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca oamenii spun ca sunt foarte putine sezlonguri si ca trebuie sa te trezesti la ora 5 ca sa prinzi un sezlong la plaja. Intrebarea mea este: langa acest hotel, este vreo plaja privata, unde sa prindem un sezlong? Cam care ar fi pretul pentru un astfel de "serviciu"? Multumesc. există plaja publica ladies beach unde 2 sezlonguri + o umbrelă costă maxim 15 lire. pe plaja ladies beach stau oamenii precum sardinele în conservă, cam ca la noi la mămăița de sf.maria ![]() cea mai bună plajă din zona kusadasi este plaja hotelurilor palm wings, grand belish, mersin, richmond... uite asta e plaja ladies beach - [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/aUsQNbp_yUc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by rottweiler2007, 19 August 2014 - 06:42. |
Posted 19 August 2014 - 15:42

Posted 19 August 2014 - 16:15

Mda.. Asta este. Sper sa nu fie chiar 5 dimineața... Sper sa fie un 7.
Asta Brian sa știu dacă e și o plaja pe care se poate sta și cu cearceaful și închiria șezlonguri ca poate pe acolo am șanse sa prind ceva liber. Eh... Cred ca îmi fac prea multe griji. |
Posted 19 August 2014 - 16:22

Mda.. Asta este. Sper sa nu fie chiar 5 dimineața... Sper sa fie un 7. Asta Brian sa știu dacă e și o plaja pe care se poate sta și cu cearceaful și închiria șezlonguri ca poate pe acolo am șanse sa prind ceva liber. Eh... Cred ca îmi fac prea multe griji. treaba cu dusul prosopului pe sezlong dis-de-dimineata am intilnit-o la multe resorturi din lume, nu e imbat un unicat trebuie sa te adaptezi sau sa te descurci, d-aia esti adult |
Posted 20 August 2014 - 21:16

Da, stiu ca sunt adult (cel putin in buletin, ca in suflet am cam 14 ani).
Ideea mea despre concediu este RELAXARE, somn de voie. Asta ne-au facut multinationalele sa vedem viata! Stiu ca Imbat este un hotel relativ ieftin dar eu sunt de principiul ca o vacanta trebuie sa ocupe o anumita pondere din venitul lunar. Nu sunt de principiul ca e ok sa castigi 600 de lei pe luna si sa mergi 7 zile intr-un concediu pentru care sa platesti 2400 de lei. Cred ca intelegi ce vreau sa zic! PS vreau sa te mai intreb ceva: cand am fost in Grecia, in Thassos, ghida ne-a spus sa nu ne facem probleme in legatura cu furturile de pe plaja...ca nu s-au semnalat furtuti de nu stiu cati ani. In zona in care merg eu trebuie sa imi fac probleme? Se poate lua pe plaja o tableta, un smartphone? Edited by joystick, 20 August 2014 - 21:38. |
Posted 21 August 2014 - 05:15

Da, stiu ca sunt adult (cel putin in buletin, ca in suflet am cam 14 ani). Ideea mea despre concediu este RELAXARE, somn de voie. Asta ne-au facut multinationalele sa vedem viata! Stiu ca Imbat este un hotel relativ ieftin dar eu sunt de principiul ca o vacanta trebuie sa ocupe o anumita pondere din venitul lunar. Nu sunt de principiul ca e ok sa castigi 600 de lei pe luna si sa mergi 7 zile intr-un concediu pentru care sa platesti 2400 de lei. Cred ca intelegi ce vreau sa zic! PS vreau sa te mai intreb ceva: cand am fost in Grecia, in Thassos, ghida ne-a spus sa nu ne facem probleme in legatura cu furturile de pe plaja...ca nu s-au semnalat furtuti de nu stiu cati ani. In zona in care merg eu trebuie sa imi fac probleme? Se poate lua pe plaja o tableta, un smartphone? 1. imbat este un hotel pt oamenii cu un buget mic 2. imbat nu este un hotel pt fițoși 3. repet, chestia cu trezitul devreme si dusul prosopului pe sezlong am întîlnit-o în multe resorturi din lume, indiferent cît ar fi costat 4. nici la turci nu se fură pe plajă, dar tre să ții cont că hotelul e plin de români, de moldoveni și de bulgari; e ca în avion: e puțin probabil să-ți dispară tableta, dar nu imposibil ![]() ![]() 5. data viitoare ia-ți cortul și du-te cu el pe plaja asi koyu și vei fi doar tu și natura, sau du-te la dalyan, stai la pensiune iar dimi sui-te în mașină și du-te pe plaja iztuzu la ce oră vrei tu că vei găsi sigur sezlong, sau du-te la patara și vei găsi sezlong pe plajă la ce oră vrei tu, sau du-te în alanya oraș și vei găsi șezlong pe plaja Kleopatra sau damlataș la orice oră vrei tu, atenție însă, sezlongurile pe toate plajele enumerate de mine mai sus nu-s moca precum la imbat, îs pe bani 6. am fost în vara asta pe la imbat si am observat că au mai renovat pe ici-colo cîte ceva Edited by rottweiler2007, 21 August 2014 - 05:36. |
|
Posted 29 August 2014 - 22:54

Ok, as vrea te rog sa ma ajuti cu rapsunsul la 2 intrebari:
1. ca sa obtin o camera mai buna trebuie sa pun o mica atentie in pasaport cand ajung la receptie? Trebuie sa le si specific acest lucru? Oare la Imbat pot sa obtin o camera cu vedere la mare? Cam la cat ajunge o astfel de atentie? 2. Pentru internet ce optini avem? Exista wifi? Ce cartele de intrnet putem gasi pe piata locala? Iti multumesc anticipat! |
Posted 30 August 2014 - 05:20

Ok, as vrea te rog sa ma ajuti cu rapsunsul la 2 intrebari: 1. ca sa obtin o camera mai buna trebuie sa pun o mica atentie in pasaport cand ajung la receptie? Trebuie sa le si specific acest lucru? Oare la Imbat pot sa obtin o camera cu vedere la mare? Cam la cat ajunge o astfel de atentie? 2. Pentru internet ce optini avem? Exista wifi? Ce cartele de intrnet putem gasi pe piata locala? Iti multumesc anticipat! 1. cit sa dai la recepție? nu știu, pune-te tu in locul ăluia de la recepție și dă-i cît ai vrea tu să primești în locul lui ca să fii mulțumit 2. internet chiar dacă e, nu merge, așa că uită 3. despre cartele locale nu știu nimic |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users