Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WEBASTO pt duster pe motorina

One World Radio/TOMORROWLAND in R...

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia
 AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?

Transportul in comun in Bucuresti...

Recomandare - disjunctoare difere...
 Puteti sa imi recomandati si mie ...

Camerele de supraveghere dau uneo...

Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme
 Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Hotel Imbat

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

• Grup: Senior Members
Salutare,

Zilele acestea vrem sa mergem sa facem o rezervare la hotel Imbat din kusadasi.
Am si eu cateva intrebari:

1. Ce spuneti despre hotel? A fost cienva acolo? Am gasit cateva pareri dar nu mai strica inca 2-3
2. Aveti o alternativa mai buna decat acesta (as vrea plaja proprie ca sa nu ami cheltuim in plus). As vrea o varianta care sa ne asigure transportul din Brasov.
3. Vrem sa mergem fie la inceputul lui septembrie sau la inceputul lui iulie (preturile sunt cam pe acolo). Credeti ca la inceputul sezonului este mai ok dpdv al conditiilor (ma refer la mancare, conditii)...ma gandesc ca in septembrie se apropie sfarsitul si toata lumea e sictirita (ca in ro). E o chestie psihologica cu mersul in septembrie...ca macar stii ca vine vacanta. Daca mergi in iulie, in august te apuca depresia cand altii emrg si tu ai fost deja.....

Cam cat costa o bere in supermarket? Ma gandesc ca ne va trebui sa bem pe plaja....

Lipsum

Lipsum

Moderator extrem de rău

• Grup: Moderators
Am fost eu prin 2009, la Imbat. Hotelul e OK plus ca e aproape pe plaja.
:)

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Sper. E prima vacanta în care merg în Turcia.

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

imbat e un hotel vechi, nerenovat, nu s-a mai bagat vreun ban in el din anii 90.
daca  nu ai bani de palm wings kusadasi sau ephesia atunci asta e...
nu e un hotel pt pretentiosi, cit dai atita face

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

multumesc pentru raspuns.
Am facut deja rezervarea. Sper sa nu fim foarte pretentiosi. Oricum, pentru mine, in acest an este best effort. Abia ne-am mutat si cheltuielile sunt mari cu mobila si toate cele ce trebuie la o locuinta noua.

elbriga

elbriga

Member

• Grup: Members

View Postjoystick, on 29 ianuarie 2014 - 20:58, said:

multumesc pentru raspuns.
Am facut deja rezervarea. Sper sa nu fim foarte pretentiosi. Oricum, pentru mine, in acest an este best effort. Abia ne-am mutat si cheltuielile sunt mari cu mobila si toate cele ce trebuie la o locuinta noua.
N u-ti fa inima rea ! Hoitelul Imbat are si parti bune .E drept ca eu am stat acolo cu muult timp in urma si pe vremea respectiva mi-a lasat impresia ca e situat intr-un parc sau o gradina botanica asa plin de verdeata era iar partea aceasta e posibil sa fie la fel. E relativ aproape de oras comparativ cu nume mai titrate si-n fond conteaza atmosfera .Ai sanse sa te distrezi foarte bine si intr-un astfel de loc, cum e la fel de probabil ca sa ratezi un concediu intr-o locatie cu pretentii.Daca esti chitit sa descoperi toate neajunsurile locului sigur n-o sa-ti placa insa daca vrei sa te bucuri de mare, soare,oameni si  locuri noi atunci nu o sa mai ai asa de mult timp si pentru...detalii ! Bucura-te de vacanta !

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Iti multumesc pentru "incurajare". La urma urmei nu suntem genul de persoane care sa cheltuiasca pe vacanta mai mult decat isi permite.
Cred ca multora le este greu sa incerce sa fie ceea ce sunt.
tiu ca trebuie si relaxare dar sa dau pe o vancanta banii pe care ii castigam in 2-3 luni de munca nu mi se pare normal. Rezonabil pentru mine este sa te coste o zi de vacanta maxim de 2-3 ori mai mult decat castigi. Evindent ca nu prea iti iese dar nu e ok nici sa iti faci rate ca sa pleci in vacanta si apoi sa platesti un an intreg.

Noi am fost mereu genul de persoane care au mancat si in camera (sau doar in camera cand am fost in RO) iar in grecia dimineata in camera, la prianz la terasa si seara...in functie de dispozitie.

Nu merg in concediu ca sa ma ingras (ar fi bine daca as slabi un pic). Vreau sa ma bucur de apa, soare, cat inca sunt tanar si "fara griji".

Va multumesc pentru gandurile frumoase!

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Salut,

Am revenit cu cateva intrebari, poate reuseste cineva sa imi rapsunda. Am citit o gramada de lucruri nasoale anul asta despre hotel. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca oamenii spun ca sunt foarte putine sezlonguri si ca trebuie sa te trezesti la ora 5 ca sa prinzi un sezlong la plaja.
Intrebarea mea este: langa acest hotel, este vreo plaja privata, unde sa prindem un sezlong? Cam care ar fi pretul pentru un astfel de "serviciu"?

Multumesc.

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postjoystick, on 17 august 2014 - 16:26, said:

Salut,

Am revenit cu cateva intrebari, poate reuseste cineva sa imi rapsunda. Am citit o gramada de lucruri nasoale anul asta despre hotel. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca oamenii spun ca sunt foarte putine sezlonguri si ca trebuie sa te trezesti la ora 5 ca sa prinzi un sezlong la plaja.
Intrebarea mea este: langa acest hotel, este vreo plaja privata, unde sa prindem un sezlong? Cam care ar fi pretul pentru un astfel de "serviciu"?

Multumesc.

există plaja publica ladies beach unde 2 sezlonguri + o umbrelă costă maxim 15 lire.

pe plaja ladies beach stau oamenii precum sardinele în conservă, cam ca la noi la mămăița de sf.maria Posted Image

cea mai bună plajă din zona kusadasi este plaja hotelurilor palm wings, grand belish, mersin, richmond...

uite asta e plaja ladies beach - [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/aUsQNbp_yUc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by rottweiler2007, 19 August 2014 - 06:42.

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Mda, dar ce o sa fac daca nu gasesc locuri?

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postjoystick, on 19 august 2014 - 15:39, said:

Mda, dar ce o sa fac daca nu gasesc locuri?

ce o sa faci? ori te sinucizi, ori stai la piscina ori sari din pat la 5 dimineata

decizia e a ta

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Mda.. Asta este. Sper sa nu fie chiar 5 dimineața... Sper sa fie un 7.

Asta Brian sa știu dacă e și o plaja pe care se poate sta și cu cearceaful și închiria șezlonguri ca poate pe acolo am șanse sa prind ceva liber. Eh... Cred ca îmi fac prea multe griji.

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postjoystick, on 19 august 2014 - 16:15, said:

Mda.. Asta este. Sper sa nu fie chiar 5 dimineața... Sper sa fie un 7.

Asta Brian sa știu dacă e și o plaja pe care se poate sta și cu cearceaful și închiria șezlonguri ca poate pe acolo am șanse sa prind ceva liber. Eh... Cred ca îmi fac prea multe griji.

treaba cu dusul prosopului pe sezlong dis-de-dimineata am intilnit-o la multe resorturi din lume, nu e imbat un unicat

trebuie sa te adaptezi sau sa te descurci, d-aia esti adult

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Da, stiu ca sunt adult (cel putin in buletin, ca in suflet am cam 14 ani).
Ideea mea despre concediu este RELAXARE, somn de voie. Asta ne-au facut multinationalele sa vedem viata!

Stiu ca Imbat este un hotel relativ ieftin dar eu sunt de principiul ca o vacanta trebuie sa ocupe o anumita pondere din venitul lunar.

Nu sunt de principiul ca e ok sa castigi 600 de lei pe luna si sa mergi 7 zile intr-un concediu pentru care sa platesti 2400 de lei. Cred ca intelegi ce vreau sa zic!

PS vreau sa te mai intreb ceva: cand am fost in Grecia, in Thassos, ghida ne-a spus sa nu ne facem probleme in legatura cu furturile de pe plaja...ca nu s-au semnalat furtuti de nu stiu cati ani. In zona in care merg eu trebuie sa imi fac probleme? Se poate lua pe plaja o tableta, un smartphone?

Edited by joystick, 20 August 2014 - 21:38.

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postjoystick, on 20 august 2014 - 21:16, said:

Da, stiu ca sunt adult (cel putin in buletin, ca in suflet am cam 14 ani).
Ideea mea despre concediu este RELAXARE, somn de voie. Asta ne-au facut multinationalele sa vedem viata!

Stiu ca Imbat este un hotel relativ ieftin dar eu sunt de principiul ca o vacanta trebuie sa ocupe o anumita pondere din venitul lunar.

Nu sunt de principiul ca e ok sa castigi 600 de lei pe luna si sa mergi 7 zile intr-un concediu pentru care sa platesti 2400 de lei. Cred ca intelegi ce vreau sa zic!

PS vreau sa te mai intreb ceva: cand am fost in Grecia, in Thassos, ghida ne-a spus sa nu ne facem probleme in legatura cu furturile de pe plaja...ca nu s-au semnalat furtuti de nu stiu cati ani. In zona in care merg eu trebuie sa imi fac probleme? Se poate lua pe plaja o tableta, un smartphone?

1. imbat este un hotel pt oamenii cu un buget mic
2. imbat nu este un hotel pt fițoși
3. repet, chestia cu trezitul devreme si dusul prosopului pe sezlong am întîlnit-o în multe resorturi din lume, indiferent cît ar fi costat
4. nici la turci nu se fură pe plajă, dar tre să ții cont că hotelul e plin de români, de moldoveni  și de bulgari; e ca în avion: e puțin probabil să-ți dispară tableta, dar nu imposibil Posted Image , dar despre care plajă vorbești tu la imbat? Posted Image
5. data viitoare ia-ți cortul și du-te cu el pe plaja asi koyu și vei fi doar tu și natura, sau du-te la dalyan, stai la pensiune iar dimi sui-te în mașină și du-te pe plaja iztuzu la ce oră vrei tu că vei găsi sigur sezlong, sau du-te la patara și vei găsi sezlong pe plajă la ce oră vrei tu, sau du-te în alanya oraș și vei găsi șezlong pe plaja Kleopatra sau damlataș la orice oră vrei tu, atenție însă, sezlongurile pe toate plajele enumerate de mine mai sus nu-s moca precum la imbat, îs pe bani
6. am fost în vara asta pe la imbat si am observat că au mai renovat pe ici-colo cîte ceva

Edited by rottweiler2007, 21 August 2014 - 05:36.

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Îți mulțumesc pentru răspuns :).

joystick

joystick

Eu...si cu mine!

Ok,  as vrea te rog sa ma ajuti cu rapsunsul la 2 intrebari:

1. ca sa obtin o camera mai buna trebuie sa pun o mica atentie in pasaport cand ajung la receptie? Trebuie sa le si specific acest lucru? Oare la Imbat pot sa obtin o camera cu vedere la mare? Cam la cat ajunge o astfel de atentie?

2. Pentru internet ce optini avem? Exista wifi? Ce cartele de intrnet putem gasi pe piata locala?

Iti multumesc anticipat!

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postjoystick, on 29 august 2014 - 22:54, said:

Ok,  as vrea te rog sa ma ajuti cu rapsunsul la 2 intrebari:

1. ca sa obtin o camera mai buna trebuie sa pun o mica atentie in pasaport cand ajung la receptie? Trebuie sa le si specific acest lucru? Oare la Imbat pot sa obtin o camera cu vedere la mare? Cam la cat ajunge o astfel de atentie?

2. Pentru internet ce optini avem? Exista wifi? Ce cartele de intrnet putem gasi pe piata locala?

Iti multumesc anticipat!

1. cit sa dai la recepție? nu știu, pune-te tu in locul ăluia de la recepție și dă-i cît ai vrea tu să primești în locul lui ca să fii mulțumit
2. internet chiar dacă e, nu merge, așa că uită
3. despre cartele locale nu știu nimic

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate