Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

Script autentificare

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
D.J. B.K.LY

D.J. B.K.LY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 29.03.2005
Sal! Trebuie sa fac un script de autentificare si ceva nu merge...Mentionez k sunt incepator. Am luat un tutorial si am invatat cate ceva. Am facut baza de date iar scriptul functioneaza doar pe jumatate. Formularul e ok, validarea e ok, insa la autentificare imi zice date introduse incorect. Am tot cautat o greseala insa nu gasesc nimik... Ma poate ajuta cineva? Am atasat si scriptul, in speranta k poate ajuta la ceva. Va multumesc!

Attached Files



#2
D.J. B.K.LY

D.J. B.K.LY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 29.03.2005
Nu ma poate ajuta nimeni? :(

#3
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
pai spune-ne ce erori iti apar

#4
D.J. B.K.LY

D.J. B.K.LY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 29.03.2005
Pai am zis. Completez formularul apoi imi zice datele au fost introduse in baza de date apoi apas un link pt a ma autentifica. La autentificare cand bag username si parola imi zice date introduse incorect. Ma gandeam k o fi de la baza de date, dar nush ce sa zic. Baza mea de date pt scriptul asta are 7 campuri si anume: id, utilizator, parola, nume, prenume, varsta, localitate. Eu cred ca baza de date nu retine datele introduse pt ca am completat un formular cu niste date apoi am facut alt formular cu acelasi date si nu imi zice k datele introduse deja exista in baza de date. Deci...? Ma poate ajuta cineva ?

#5
Rares_Pintea

Rares_Pintea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 18.11.2004
pune si tu partea respectiva din script si structura bazei de date.

e greu asa , pe sec




Edit : ma gandeam la altceva :P

Edit 2 : acum am vazut atasamentul din primul post . Revin

Edited by Rares_Pintea, 14 December 2005 - 22:07.


#6
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,248
  • Înscris: 12.10.2002
mie imi merge

Attached File  Untitled_1.jpg   56.86K   217 downloads

Edited by zuppy, 14 December 2005 - 22:35.


#7
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
e clar, n-ai conexiune cu baza de date

#8
D.J. B.K.LY

D.J. B.K.LY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 29.03.2005
Zuppy ai facut vreo modificare la script sau la baza de date? Si eu ma gandeam k nu am conexiune cu baza de date, dar dc? Unde e greseala ca nu reusesc sa o gasesc.

#9
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,248
  • Înscris: 12.10.2002
nu am facut nimic, doar am schimbat contul si parola

fa un fisier test.php si vezi ce iti zice:
<?
define(SQL_HOST, "localhost");
define(SQL_DB,	"db");
define(SQL_USER, "user");
define(SQL_PASS, "pass");

mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USER, SQL_PASS) or die("Nu m-am conectat");
mysql_select_db(SQL_DB) or die("Nu am putut selecta baza de date");
?>
totul a fost ok

incearca si cu localhost si cu 127.0.0.1

Edited by zuppy, 15 December 2005 - 00:08.


#10
D.J. B.K.LY

D.J. B.K.LY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 29.03.2005
Mi-a venit acuma o idee. Foderul phpmyadmin era pus in folderul c:\program files\easy php\www (eu folosesc easy php 1.8) si l-am mutat in c:\program files\easy php si acuma merge.Merge si cu localhost si cu 127.0.0.1  Pot sa ma autentific. Dar acum alta belea. Baza de date nu retine informatiile. Dak inchid pagina pagina de autentificare si o redeschid si bag acelas username si parola nu mai merge. Trebuie iar sa competez formularul. Si daca bag aceleasi date nu imi zice k sunt deja in baza de date. De ce? Ce ar trebui sa fac pt a ramane informatiile in baza de date si sa ma atentioneze in cazul cand cineva vrea sa se inregistreze cu niste date deja existente?

#11
D.J. B.K.LY

D.J. B.K.LY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 29.03.2005
Acum informatiile raman in baza de date, dar daca introduc de 2 ori acelasi user name nu imi zice ca e deja folosit. Cum pot sa fac asta?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate