Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nu gasesc un topic, un fel de caf...

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...
 CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...
 Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana
 Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 

Minimax România.

- - - - -
  • Please log in to reply
92 replies to this topic

#19
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,438
  • Înscris: 15.07.2008

 Kalman2007, on 11 decembrie 2016 - 15:29, said:

Noutăți în ianuarie 2017 la [ https://i.imgur.com/4ro76R8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Minimax vă așteaptă în ianuarie cu episoade noi din serialele voastre favorite și cu un serial nou. Diminețile sunt dedicate filmelor în această lună.

In 2017 noutatea la mine e  ca Minimax a disparut din grila AKTA . Ce se intampla de Minimax dispare din grilele firmelor de cablu etc .Ce firma mai are la ora actuala in grila Minimax ? La Telekom nu mai exista ! la AKTA nu mai exista !

Edited by stlk, 06 January 2017 - 20:23.


#20
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,830
  • Înscris: 07.07.2009
Există totuși la cei mai mari cabliști din țară adică RDS și UPC, deci dacă nu e la Akta și Telekom nu e mare pierdere pentru ei. Mă refer evident la cablu.

Edited by Kalman2007, 06 January 2017 - 20:45.


#21
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Eu şi Mia – Sezonul 2 la [ https://i.imgur.com/4ro76R8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



[ https://i.imgur.com/4ro76R8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  difuzează al doilea sezon al serialului Eu şi Mia din 18 iunie de la 17:55 !




Scurtă descriere:


Mia îşi petrece vacanţa de vară la ferma bunicului ei, Renzo, care este ameninţată de faliment. Cu ajutorul lui Mario, mâna dreaptă a lui Renzo, Mia încearcă să salveze ferma de la a intra în posesia Contesei di Nola, mama neînduplecată a Violettei. De asemenea, în Centopia Mia se confruntă cu noi provocări. Rixel ajunge la ţărmul Centopiei cu insula lui plutitoare, Funtopia, cu gânduri mai mari decât distracţia şi astfel îşi uneşte curând forţele cu Gargona, care a supravieţuit înfrângerii lui Panthea. În acelaşi timp, Onchao pleacă într-o căutare periculoasă a tatălui său, Regele Unicorn Ono, descoperind noi prieteni, dar confruntându-se şi cu noi ameninţări. Mai mult, prietenia Miei cu elfii va fi pusă la încercare odată cu apariţia unei persoane neaşteptate…


Sinopsis


În viaţa reală:




Este vară şi Mia este pregătită să-şi petreacă vacanţa la vechea fermă a bunicului ei, Renzo. E gata pentru distracţie şi relaxare, dar află că bunicul Renzo a întârziat cu plăţile, iar banca ameninţă să execute ferma. Contesa di Nola, care este vecina şi mama, nimeni alteia decât adversarei Miei din primul sezon, Violetta, a pus ochii pe fermă pentru că doreşte să-şi mărească proprietatea. Ea nu şi-ar dori nimic altceva decât să se descotorosească de fermă, considerând-o o ruşine pentru întreaga regiune. Violetta, în tandem cu mama sa, nu-i face viaţa Miei mai uşoară deloc cu intimidarea constantă şi comportamentul agresiv. Când află că Saphir, calul maltratat al Contesei di Nola, va fi eutanasiat, Mia şi Mario născocesc un plan de a-l salva pe Saphir, de a câştiga competiţia de sărituri cu caii şi să salveze ferma bunicului: sfidându-le complet pe Contesa di Nola şi Violetta. Curiozitatea Violettei pentru cartea magică a Miei, o face pe aceasta, printr-un accident ciudat, să călătorească în Centopia. Aici, ea îşi creează o nouă identitate în persoana Prinţesei Varia. Îşi face planuri să se infiltreze în Familia Regală şi le face viaţa grea Miei şi prietenilor ei şi ameninţă să distrugă prietenia trioului eroic.


În Centopia:



O nouă ameninţare ajunge la ţărmurile Centopiei: Funtopia, o insulă plutitoare, ce pare ca un parc de distracţii exagerat, iar proprietarul este Rixel, un showman supus, care pare destul de distractiv. Nu este ceea ce pare şi curând Rixel se dovedeşte a nu fi mai mult decât un vânător nemilos, care nu vânează doar Unicorni, ci îl caută pe unicornul înaripat Onchao. Mia, Yuko şi Prinţul Mo îşi dau seama repede de planurile lui şi elfii îl izgonesc pe Rixel din Centopia. El refuză să plece şi în schimb îşi uneşte forţele cu Gargona, care a rămas blocată în Centopia după înfrângerea lui Panthea. Rixel are două arme puternice: a transformat într-o bestie agresivă dragonul Gurga, care înainte era paşnic, şi căreia îi dă drumul în Centopia. Gurga produce nişte creaturi mici de foc numite Fire –Gongos ce reprezintă un pericol serios pentru elfi. De departe mult mai priculos este Elful Întunecat care l-a echipat pe Rixel cu o poţiune magică pe care acesta o foloseşte pentru a hipnotiza animalele, aducându-le, precum Gurga, sub vraja sa. Dacă Rixel va reuşi să aducă un corn aurit de unicorn Elfului Întunecat, va fi răsplătit din plin. Când eroii noştri află de poţiunea magică a lui Rixel, misiunea lor devine clară: ei trebuie să găsească un antidot. Răspunsul se află ascuns în pădurea bântuită Blackwood, unde elfii o întâlnesc pe Tessandra. Eroii află că trebuie să găsească o cale spre Insula Curcubeu . Apa din Izvorul Vieţii de pe Insula Curcubeu va neutraliza poţiunea lui Rixel şi va scoate animalele de sub vrajă. Dar numai actualul Rege al Unicornilor are dreptul să ia apă din Izvorul Vieţii – tatăl lui Onchao, Ono!


În tot acest timp, Violetta se dă drept un elf pe nume Varia care susţine că şi-a pierdut memoria. Îşi croieşte drum în cercul elfilor, manipulând şi având planul grandios de a deveni prinţesa elfilor. Pe măsură ce acţiunea se intensifică, Varia, gargona şi Rixel îşi unesc forţele şi creează un pericol uriaş pentru elfi şi unicorni. Din nou insula este sub asediu. Dar există speranţă. Dacă eroii noştri reuşesc să neutralizeze poţiunea magică a lui Rixel, vor fi în siguranţă. Vor reuşi să-l găsească pe tatăl lui Onchao, Ono sau vor fi capturaţi de Rixel? Şi dacă-l găsesc pe Ono, vor ajunge la timp la Insula Curcubeu? Vor fi salvate Centopia şi iubiţii elfi şi unicorni? Vino si află în „Eu şi Mia” sezonul al doilea!


Descrierea Personajelor



Personaje din viaţa reală


Mia


Mia este o orfană care, în primul sezon, a ajuns la Şcoala cu internat în Florence, urmând ultima dorinţă a părinţilor săi care au pierit într-un accident. Tatăl Miei a fost un designer de jocuri de success, dar din păcate, nu a mai apucat să termine cea mai mare lucrare a sa, jocul Centopia pe care îl concepuse special pentru Mia şi i l-a lăsat ei drept moştenire.
Mia este bună şi amabilă. Când află că ferma bunicului său, Renzo, este în pericol, face tot ce-i stă în putere pentru a strange bani să o salveze. Relaţia specială pe care Mia o are cu caii este reaprinsă la ferma lui Renzo, iar aceasta vine în ajutor atunci când încearcă să strângă banii necesari. Ca şi cum ar putea vorbi cu caii, Mia reuşeşte să-l calmeze pe armăsarul Saphir şi stabileşte o relaţie strânsă cu el, ce-i permite în final să participle la un turneu de sărituri. Miei îi place, de asemenea, să-i joace mici feste duşmancei sale eterne, Violetta, care locuieşte la proprietatea vecină. De asemenea, îşi încearcă norocul la peţit, ajutându-l pe Renzo să se apropie de Franca, bunica lui Mario, ajutorul fermierului.
În Centopia Mia este protectoarea mânzului unicorn Onchao.


Bunicul Renzo


Bunicul Renzo Genovese este un rocker în vârstă și muzician cu o inimă de aur. Cu mult timp în urmă, după moartea soției sale, el s-a mutat la o fermă veche frumos situată, în Italia. Renzo este întotdeauna generos și nu poate spune nu la nimic din ceea ce vrea nepoata lui, Mia. Deseori, el stă pe veranda şi cântă la chitară sau duce o luptă nesfârşită cu cârtiţele care îndrăznesc să sape prin grădina sa. Chiar dacă el este aproape întotdeauna calm şi relaxat, de la accidental părinţilor Miei (tatăl Miei era fiul lui Renzo), Renzo se teme să nu o piardă şi pe Mia. El ţine această temere pentru el, iar la exterior se poartă ca un tip cool care a rămas mereu tânăr – ceea ce într-un fel, chiar aşa şi este! Renzo nu are deloc simţul banului. Ferma lui se destramă uşor-uşor, iar el a rămas în urmă cu plata ipotecii. Dacă nu ar fi fost Mario să-l ajute, nu ar fi reuşit deloc să se descurce cu munca.


Mario


Mario este un pic mai mare decât Mia şi Violetta. Îl ajută pe Renzo la fermă ceea ce e un fel de internship de care va avea nevoie când va trebui să meargă la facultate. El are grijă de camioneta ruginită a lui Renzo, hrăneşte animalele şi face tot felul de treburi ciudate pe lângă casă. Lui Mario îi place să poarte blugi prespălaţi şi maieuri. Este un băiat tăcut şi agreabil care nu se supără repede. Singura care îl poate face să-şi piardă calmul, este Violetta, care-l pune să facă diverse treburi pe la moşia di Nola, pentru a-l ţine departe de Mia. Mario are un suflet mare cu loc destul pentru Renzo şi Mia. Îl cursul celui de-al doilea sezon, el se îndrăgosteşte de Mia şi chiar refuză să fie plătit pentru munca sa pentru a-l ajuta pe Renzo să pastreze ferma lui veche şi încântătoare.


Franca


Franca este bunica lui Mario ce face mici treburi administrative la moşia di Nola. A lucrat acolo chiar de dinainte de a cumpara-o contesa. Are un suflet bun şi este o bunică sportive care deseori îi împrumută scuterul ei lui Mario pentru a-l trimite în sat sî rezolve diverse treburi. Franca a pus ochii pe bunicul Renzo de ceva vreme, dar nu a îndrăznit să-i spună că are o slăbiciune pentru el.


Violetta


Vanitoasă, elegantă, la modă şi abilă, Violetta este o aproape perfecta diavoliţă. Dacă Violetta urăşte ceva, aceea este o fată deşteaptă care poartă haine urâte. Deci, Mia este o ţintă perfecta. Violetta este înstărită şi arată asta tuturor. Cu toate astea, în al doilea sezon, situaţia Violettei s-a înrăutăţit. Părinţii ei au divorţat şi Violetta locuieşte cu mama sa, în timp ce tatăl ei s-a mutat în alt oraş. Violetta doreşte să locuiască cu tatăl ei pentru că mama sa, contesa di Nole, pune o mare presiune asupra Violettei de a fi cea mai bună în toate. Violetta este teribil de nefiricită, dar nu ar admite asta nimănui! Când este clar că noua moşie a mamei sale se află chiar lângă ferma lui Renzo şi Mia doreşte să participe la marele turneu ecvestru, rivalitatea lor de la internat se transformă într-o competiţie pentru premiul principal al turneului.


Contesa di Nola


Contesa di Nola este o femeie rece, care nu a avut parte de bunătate şi căldură în viaţă. Ea provine dintr-o familie de crescători de cai şi simte o presiune uriaşă de a se ridica la nivelul numelui pe care îl poartă – o presiune pe care soţul ei, tatăl Violettei , nu a mai putut-o suporta. Contesa este nemiloasă cu fiica sa şi o stimulează pentru a avea realizări şi mai mari. Într-o zi Violetta va trebui să-i urmeze paşii în a deveni o călăreaţă perfectă la fel ca ea şi ca bunica ei.


Personaje Animate


Elfii

Creaturi blajine care sunt luptători şi zburători iscusiţi. Protectori ai Unicornilor.


Varia

Varia este încarnarea Violettei în Centopia ce apare ca o frumoasă fată Elf cu pielea albă şi un costum fermecător.


Yuko

O fată elf războinică şi frumoasă, dar, de asemenea destul de băieţoasă. Ea este una din cei mai buni războinici din regat şi a fost aleasă să fie o protectoare a unicornilor.


PrinţulMo

Fiul regelui elf Raynor. El este un elegant războinic elf cu abilități deosebite de luptă și aspiră să devină un rege înțelept ca tatăl său – dar unul mai aventuros.


Regele Raynor

Un războinic curajos în tinerețe, regele binevoitor de Centopia este acum un conducător înțelept. El nu vorbește des, dar atunci când o face, este autoritar și sensibil, cu toate că are, de asemenea, un ciudat simţ al umorului.


Regina Mayla

Regina Mayla este graţioasă, foarte răbdătoare şi, ca o fostă luptătoare, încă mai are un spirit aventuros, care a fost cumva limitat de poziţia ei regală. Ea este consiliera loială a regelui.


Tessandra

Tessandea, Druidess, este în armonie cu puterile lumii şi trăieşte în Pădurea Blackwood. Ea este mama lui Simo.


Simo

Simo este fiul Tessandrei , care după ce a petrecut întreaga viață în Pădurea Blackwood, este curios să exploreze lumea din afara pădurii.


Xolana, Shiva şi Lasita

Toate cele trei fete elf doresc să facă parte din echipa Yuko, Mo şi Mia. În final ele devin membri oficiali ai Gărzii Unicornilor. Xolana este liderul grupului, iar Lasita se îndrăgosteşte de Simo.


Rixel

Rixel este un elf decăzut care a părăsit insula de origine acum zeci de ani. El conduce insula circ Funtopia şi doreşte să devină un Elf Întunecat.


Elfii Întunecaţi

Elfii Întunecaţi trăiesc pe insula Dystopia, care este neagră şi condusă de ciumă. Elfii Întunecaţi jefuiesc natura din fiecare continent al lumii pentru a obţine tinereţea eternal.


Elful Întunecat

El este liderul suprem al Elfilor Întunecaţi, care i-a condus pe Panthea şi Munculus în primul sezon, iar acum o trimite pe Rixel să captureze un Unicorn înaripat cu un corn de aur.


Gargona

Gargona este generalul din teren al lui Panthea , dispărută din Centopia după înfrângerea lui Panthea, iar acum caută cu disperare să revină în Dystopia.


Unicornii

Creaturi total neîmblânzite, sălbatice şi libere. Loiali şi plini de compasiune.


Onchao

Onchao este un tânăr şi foarte drăguţ mânz unicorn. El este innocent, drăgălaş şi neajutorat, inspirând tuturor sentimente de protecţie. Dar este un unicorn foarte special: are o pereche de aripi şi un corn de aur.


Unicornii Elementelor

Unicornii Elementelor sunt creature uriaşe care menţin elementele vieţii şi sunt gardieni ai echilibrului natural în Centopia.


Unicornii Speciali

Unicornii Speciali sunt copiii Unicornilor Elementelor. Din arborele lor genealogic s-au născut unicornii “normali”.

Unicornii Naturii – Unicornii care trăiesc în pădurea Blackwood
Ei trăiesc în inima pădurii Blackwood şi sunt descendenţii unicornilor de Apă şi de Pământ. Ei se pot camufla după împrejurimi.


Unicornii Curcubeu

Ei trăiesc pe insula Curcubeu şi apără Primăvara Curcubeu.


Fauni

Creaturi mici, sfioase care se ascund peste tot în Centopia. Sunt zăriţi rar, dar muzica lor poate fi câteodată auzită pretutindeni.

sursa


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2015/06/minimax.jpg?w=700 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by 3xteam, 11 March 2017 - 16:32.


#22
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
“Mirette, detectiva călătoare” soseşte la [ https://i.imgur.com/4ro76R8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !


Pentru cei mici, în luna aprilie, Minimax a pregătit un nou serial captivant, plin de acțiune. Mirette, protagonista noilor desene animate este o fetiță adorabilă, inteligentă, prietenoasă și pasionată de investigații. Nu stă niciodată pe gânduri dacă e vorba despre aventuri și nu se teme de nimic dacă vede o nedreptate. Mereu este în căutare de noi experiențe și cu greu se abţine să nu intervină, mai ales că îl are alături pe prietenul și asistentul ei, motanul Jean-Pat.

Cele 52 de episoade ale serialului Mirette, detectiva călătoare vor fi difuzate de Minimax începând cu 15 aprilie de la ora 15:15.

Aventura, misterul dar și soluțiile salvatoare vor sosi la Minimax împreună cu Mirette.

PREMIERA: 15 aprilie, la ora 15:15

Mai întâi, să facem cunoștință cu Mirette, o fetiță de zece ani pasionată de investigații! Dispariții, furturi, indicii, suspecți, vinovați, urmăriri în viteză, arestări… Adoră toate aceste aventuri! În diversele ei investigații, e ajutată de Jean-Pat, asistentul ei felin, un motan roșcat și leneș, dar foarte eficace, care e interesat doar de mâncare. Să-i urmărim în aventurile lor pasionante în jurul lumii: de la Londra la Paris, prin New-York sau Cairo și să ne bucurăm de clipe amuzante și dovezi de prietenie!

http://movienews.ro/...ste-la-minimax/

#23
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
programul lunii Mai 2017 al postului de televiziune  [ https://i.imgur.com/4ro76R8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Întregul program poate fi descărcat de aici: Mini

sursa

#24
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,830
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/4ro76R8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] - Recomandările lunii septembrie 2017


Attached File  Mirette investigates (12).jpg   50.4K   3 downloads

Mirette, detectiva calatoare PREMIERĂ
din 7 septembrie, de la 7:15


Mai întâi, să facem cunoștință cu Mirette, o fetiță de zece ani pasionată de investigații! Dispariții, furturi, indicii, suspecți, vinovați, urmăriri în viteză, arestări... Adoră toate aceste aventuri! În diversele ei investigații, e ajutată de Jean-Pat, asistentul ei felin, un motan roșcat și leneș, dar foarte eficace, care e interesat doar de mâncare.
Să-i urmărim în aventurile lor pasionante în jurul lumii: de la Londra la Paris, prin New-York sau Cairo și să ne bucurăm de clipe amuzante și dovezi de prietenie!

Desenele și filmele favorite te așteaptă!

Cu frații Kratt în sălbăticie
zilnic, la ora 16:00

Ferma Lenei
zilnic la ora 16:30


Micul meu ponei: Prietenia este magică
zilnic la ora 17:00


Zorro
zilnic la ora 17:30


Geronimo Stilton
zilnic la ora 18:00


Noile aventuri ale lui Peter Pan
zilnic la ora 18:30


Filme

Zilnic la ora 13:00, în reluare la ora 20:00

Barbie în weekend
la ora 8:00, reluare la ora 20:00


Sursa: http://zonadeanimati...ugust-2017.html

#25
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Multa publicitate  la Jim Jam.

#26
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Trollhunters (serial nou)-din 4 iulie,un episod nou,zilnic la 21:30 si in reluare a doua zi la 16:30

#27
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Attached File  Minimax.jpg   6.23K   2 downloads aduce serialul Vânătorii de troli în luna iulie
Attached File  TV_TLH01_13P10_2K_RGB_01143300-300x169.jpg   8.6K   3 downloads
Postul de televiziune pentru copii Minimax va difuza serialul animat produs de DreamWorks și regizat de Guillermo del Toro, Vanatorii de Troli.
Serialul va fi difuzat începând din 4 iulie, de luni până vineri, de la ora 21:30. Fiecare episod va fi reluat a doua zi, de la ora 16:30. Serialul are trei sezoane deja produse.
Protagonistul poveștii animate este Jim Lake Jr., un puști de 15 ani, care găsește o amuletă magică într-o dimineață, în drum spre școală. Obiectul de care nu poate scăpa îi deschide calea către o lume secretă în care trăiesc troli și alte creaturi magice. Această lume se află fix sub orășelul Arcadia – unde locuiește puștiul.
Vânătorii de troli a strâns, în ultimii doi ani, 10 nominalizări la Premiile Daytime Emmy și 7 trofee.
Serialul animat face parte din trilogia lui Guillermo del Toro, Tales of Arcadia. Povestea va continua în serialul 3Below în care doi extratereștri din familia regală scapă de pe planeta lor cucerită de un dictator malefic. De acoo, ajung pe Terra în orașul Arcadia, unde încearcă să-și repare nava și să revină acasă. Wizards este cea de-a treia parte în care eroii din Arcadia fac echipă pentru a proteja galaxia.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/J2oNgZlbSKI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://paginadeseriale.ro/minimax-aduce-serialul-vanatorii-de-troli-luna-iulie/

Edited by George78910, 03 July 2018 - 12:58.


#28
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Off: ne-ar trebui niste vanatori de trolli si pe forumul SP :D

#29
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Voltron:Legendary Defender (sezonul 3)-din 16 octombrie,un episod nou,luni-vineri 22:35

#30
wiwwwau

wiwwwau

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 384
  • Înscris: 05.07.2018
Minimax Romania/Serbia este acum Minimax Romania
Site-ul sârbilor nu mai merge
http://www.minimaxtv.rs
La promo mai apare decât site-ul român

Edited by wiwwwau, 20 March 2019 - 19:27.


#31
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Foarte ciudat.. pe FB ei inca posteaza si anunta ce desene mai sunt sau urmeaza...

#32
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,036
  • Înscris: 26.09.2010
Minimax Serbia functioneaza. Program diferit fata de varianta RO.

#33
wiwwwau

wiwwwau

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 384
  • Înscris: 05.07.2018

 wiwwwau, on 20 martie 2019 - 19:24, said:

Minimax Romania/Serbia este acum Minimax Romania
Site-ul sârbilor nu mai merge
http://www.minimaxtv.rs
La promo mai apare decât site-ul român
http://imgur.com/gallery/0F3KAZt


Poate sunt sperate acum
Ciudat că site-ul sârb nu merge

#34
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,830
  • Înscris: 07.07.2009
S-au separat de câteva luni https://en.kingofsat...uestion=minimax

#35
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,830
  • Înscris: 07.07.2009

Mașa și Ursul în 600 episoade de aventuri animate la Minimax


În vacanța de primăvară, copiii au avut parte la Minimax de maratoane „Mașa și Ursul”, dar aventurile celor două îndrăgite personaje animate continuă pe tot parcursul acestei luni, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  m1.jpg   56.55K   0 downloads

Micii spectatori au parte, așadar, de 600 episoade de aventuri animate din care se pot inspira pentru jocuri de rol (Mașa se joacă de-a doctorița, de-a gospodina, de-a magicianul etc.), prin care vor conștientiza efectele sau consecințele unei acțiuni asupra altora și își vor explora imaginația. Cei mai mari dintre telespectatori vor retrăi momente din copilărie.

Attached File  m2.jpg   92.6K   0 downloads

Mașa este o fetiță rusoaică poznașă, curajoasă, cu o poftă nestăvilită de joacă, plină de energie și idei, care trăiește lângă pădure și care se înțelege cu animalele. Printr-un concurs de împrejurări, Mașa ajunge în casa Ursului, unde provoacă un adevărat dezastru. Curând, cei doi eroi vor ajunge buni prieteni, în pofida faptului că fetița e neastâmpărată, iar Ursul va pierde tihna propriului cămin. Pe parcursul întâmplărilor presărate cu pozne, glume, gaguri și farse, Mașa îl va învăța pe Urs să redevină copil.

Attached File  m3.jpg   91.41K   0 downloads

Pornind de la un basm rusesc, „Mașa și Ursul” este un desen animat popular, canalul de Youtube dedicat fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume, iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi și difuzate în peste 25 de țări. Minimax difuzează serialul cu dublaj în limba română. Serialul are peste 40 de miliarde de vizualizări prin diversele canale de promovare prin internet.

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conținut non-violent și inițiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Acesta a început să transmită desene în România începând cu anul 1998. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 și 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au și o componentă educațională puternică.

Sursa: https://www.hdsateli...pisoade-de.html

#36
alexalex22

alexalex22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 27.11.2016
Se pare că, Minimax revine la Telekom pe 1 iunie

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate