![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Taverne in Insula Corfu
Last Updated: Aug 02 2016 13:10, Started by
XENNA
, Jan 19 2014 09:15
·
0

Posted 19 January 2014 - 09:15

A stat cineva in Corfu in Messongi sau Moratika? Ma intereseaza tavernele si magazinele alimentare din zona.
A incercat cineva sa apeleze la o taverna pentru micul dejun pe toata durata sejurului? Adica sa iei in fiecare dimineata micul dejun in acelasi loc si eventual sa obtii si un discount (noi vom fi 5 si vom sta 10 zile) fata de pretul zilnic. |
Posted 20 January 2014 - 17:52

Nu am auzit pana acum de astfel de reduceri pt micul dejun,pare amuzanta dorinta ta.Cei m ai multi romani ii gasesti in messonghi..E un resort acolo care are oferta all inclusive si multi merg acolo.
|
Posted 20 January 2014 - 19:32

A stat cineva in Corfu in Messongi sau Moratika? Ma intereseaza tavernele si magazinele alimentare din zona. A incercat cineva sa apeleze la o taverna pentru micul dejun pe toata durata sejurului? Adica sa iei in fiecare dimineata micul dejun in acelasi loc si eventual sa obtii si un discount (noi vom fi 5 si vom sta 10 zile) fata de pretul zilnic. |
Posted 21 January 2014 - 10:50

Da pe cont propriu, cu masinile si am inchiriat un apartament intr-o vila din Messongi.
Nu am auzit pana acum de astfel de reduceri pt micul dejun,pare amuzanta dorinta ta.Cei m ai multi romani ii gasesti in messonghi..E un resort acolo care are oferta all inclusive si multi merg acolo. |
Posted 21 January 2014 - 14:48

Nu sunt genul acestor targuieli,plus k in grecia nu prea cred sa ofere asa ceva.Ei nu prea fac cadouri(reduceri)in general au oferte la micul dejun,pe la toate tavernele.
|
Posted 21 January 2014 - 16:31

Om vedea la fata locului cum ne descurcam cu micul dejun.
Eu am facut prima rezervare prin Booking.com ca mai apoi gasind site-ul vilei am observat ca mai exista un apartament de lux cu 10 eur mai scump dar care nu aparea pe booking. Am luat legatura cu proprietarul vilei am facut o noua rezervare direct la el si am renuntat la cea de pe booking. Cel mai bine rezervi direct la hotel/proprietar - concluzia mea. |
Posted 01 August 2016 - 12:19

Ce insula minunata este Corfu si ce oameni de calitate are!
Abia m-am intors de acolo si pot spune ca am avut o vacanta minunata. Daca vorbim despre taverne in Moraitika/Mesonghi nu exista element de comparatie cu Village Taverna Locatia este superba in Old Village, intr-un loc foarte linistit, in care nici prin cap nu-ti trece sa dai de un astfel de diamant. Preturi foarte, foarte bune, o maniera de a trata clientul cum nu gasesti in fiecare zi si o bucatarie traditionala corfiota, de-mi lasa si acum gura apa... Am fost rasfatati si consideram ca serile petrecute acolo, sunt sarea si piperul vacantei noastre. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by floraur, 01 August 2016 - 12:21. |
Posted 01 August 2016 - 14:15

Posted 01 August 2016 - 14:17

pai trei persoane la o masa imbelsugata cu doua feluri de mancare, bauturi, desert si tot ce-ti doreste inima 40-45 euro;.
Edited by floraur, 01 August 2016 - 14:18. |
Posted 02 August 2016 - 06:45

Ce insula minunata este Corfu si ce oameni de calitate are! Abia m-am intors de acolo si pot spune ca am avut o vacanta minunata. Daca vorbim despre taverne in Moraitika/Mesonghi nu exista element de comparatie cu Village Taverna Omule, vrei sa ne omori. Doar ce am mancat si vazand pozele astea mi s-a facut foame din nou. Asteptam si un review complet, ma bate gandul sa dau si eu o fuga pe acolo anul viitor. Mi-ar trebui o locatie unde sa fie plaja de nisip, cu umbrele si paturi de plaja, intrare lina in mare cu nisip, ceva locuri de snorkeleala in zona, taverne si ceva agitatie de noapte unde sa stabilesc baza de cazare si de unde sa plec sa vizitez insula. Multzam |
Posted 02 August 2016 - 09:35

Da, imi caut timp pentru review complet. Faza este ca nici nu trebuie sa las sa treaca prea mult timp, caci informatiile se mai uita...
Am facut si scufundari, preturi decente... o sa povestesc. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users