![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cazare Insula Corfu
Last Updated: May 02 2018 10:42, Started by
marylenac
, Jan 21 2014 15:03
·
0

Posted 28 September 2014 - 13:01

Villa Vania, Gardenos, S-V Corfu.
Apartament cu un dormitor, curat, foarte spațios și funcțional. 175 euro pt 7 nopți la început de septembrie. Curățenie și schimbat lenjerie la început și la sfârșit de sejur. Prosoape schimbate la jumătatea sejurului. Attached Files |
Posted 12 February 2015 - 10:31

Pentru o cazare super va recomand Vila Pepy din Messongi. Conditii excelente, iar gazdele persoane deosebite. http://www.villa-pepy.com/en/
|
Posted 15 March 2015 - 19:37

Are cineva experiente (atat pozitive cat si negative) cu hotelul Aquis Capo di Corfu din Lefkimi? Alaturi de Akrotiri Beach Hotel din Paleokastritsa e pe lista finala de hoteluri si inca nu suntem 100% hotarati. Despre Akrotiri am mai gasit cate ceva pe topicul de 300+ pagini, dar despre Capo di Corfu absolut nimic.
Ce ma intereseaza: daca sunt multi turisti englezi (prefer sa-i evit, dupa 2 concedii in care am avut neplacerea sa-i am vecini de hotel si plaja) si daca intrarea in mare e lina (as evita intrarile abrupte din cauza ca voi merge cu cineva care nu prea stie sa inoate). |
Posted 09 September 2015 - 15:55

Anul acesta am stat la Magna Graecia, un hotel de 4 stele destul de ok.
Mancarea foarte buna, la fel si bauturile. PS: dupa ora 00:00 nu mai beneficiai de all inclusive. ( era cu plata ) |
Posted 10 September 2015 - 12:28

Hey! m-am intors acum o saptamana din corfu...am fost mai multi, impartiti in 2 hoteluri...pontikonisi hotel si corfu holiday palace. recomand corfu holiday palace,mancare buna si diversa, are piscina cu apa sarata...si acces la mare (cu o telecabina mica), plaja cu nisip, intrare lina...era 10 eur pachetul de 2 sezlonguri+umbreluta.
la pontikonisi nu e prea roz...camere mici, miros de mucegai, mic dejun sarac, piscina mica langa sosea, acces cat de cat la mare, dar de pe pietre, nu e o plaja amenajata. |
Posted 14 September 2015 - 10:59

Subscriu, si eu am stat anul trecut la Corfu Holiday Palace, unde m-am simtit excelent. Au servicii foarte bune, iar mancarea este foarte buna si variata. ( pe toate gusturile ).
Pretul un pic mai scump, dar merita. |
Posted 30 January 2016 - 15:48

Eu vreau o vila pentru 15 persoane... a fost cineva intr-un grup asa mare?
|
Posted 16 February 2016 - 23:11

Am facut o rezeevare pentru Makis Apartments, dar am vazut multe review-uri negative despre urcat si coborat 15 minute...
In schimb am gasit alta cazare , Ammos Bay, stiti cumva daca este accesul mai facil? Ma gandesc mai mult cand ma intorc acasa, dupa o zi in plimbare pe insula...Multumesc pentru orice detaliu ![]() |
Posted 24 April 2016 - 12:40

Am rezervat un apartament cu trei camere si doua duble la Hotel Aragorn arata foarte bine si review-urile sunt ok...
|
Posted 01 July 2016 - 09:40

Ceva recomandari de oprire in drumul spre Corfu? Vreau sa ma opresc undeva sa dormim, iar daca tot facem asta, eventual sa o facem intr-un loc frumos... poate raman vreo 4 ore de plimbare.
|
|
Posted 04 July 2016 - 16:58

Ceva recomandari de oprire in drumul spre Corfu? ... Aici este vorba despre cazări în Corfu şi este off-topic ceea ce întrebi tu. Vezi topicul despre cazări intermediare, iar în ce priveşte obiectivele turistice de pe drum - vezi topicul despre Ioannina/Zagoria, vezi şi acest link, şi caută şi informaţii despre Mormintele Regale de la Vergina, lângă Veria. Sănătate şi tcb ! Edited by OvidiuNS, 04 July 2016 - 16:58. |
Posted 24 July 2016 - 15:03

Anul acesta am stat in Agios Georgios Argirades, la Dimitris Studios si a fost super. Zona liniștita, aproape de plaje (vreo 3 la 5-10 min de mers pe jos) taverne, baruri, supermarket. Preț 175 euro pt 7 nopți între 5 si 12 Iulie. De pe tel nu pot sa pun poze, dar voi reveni.
|
Posted 24 July 2016 - 17:31

Pozele promise
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 25 July 2016 - 21:54

Anul trecut am stat 7 zile in aceiasi locatie ca si almona, nu avea aer conditionat dar nu era nevoie , e perfecta pentru vizitarea partii de sud a insulei, am avut un apartament cu 2 camere la etaj , unde erau prosoapele la uscat ,pret mai mult decat decent.
Anul acesta am stat 7 zile la Vila Arianna in Paleokatritsa de unde ajungeai imediat la plaja , magazin, port , perfecta pentru vizitarea partii de nord a insulei si alte 7 zile la Ermones Mare in Ermones, in ambele e facea curat zilnic cu mentiunea ca la Ermones se schimbau prosoapele folosite zilnic, pret aproximativ 50 euro pe zi pentru apartament cu 2 camere in ambele locatii |
|
Posted 01 August 2016 - 12:29

Foarte tare varianta de cazare Hotel Aragorn...
75e/noapte camera cu 2 pana la 4 paturi, 150e apartament cu trei camere cu doua duble si o camera cu patru paturi. In Moraitika mai recomand cu placere Hotelul Margarita hotel pe plaja, mancare buna, oameni de claitate, ieftin... EXCELENT! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 22 October 2016 - 23:00

As rezerva la Magna Graecia, e ok? Avem 2 copii de 10 si 12 ani....pareri?
|
Posted 09 November 2016 - 11:51

Vreau la inceputul lunii iulie 2017 sa dau o fuga in Corfu pentru 6-7 nopti.
Ma intereseaza o cazare intr-o zona cu plaja de nisip (cat mai lata), dotata cu paturi de plaja si umbrele, intrare in mare lina si cu nisip, poate cu ceva posibiltati de snorkeling, terase, restaurante. Aici vrea sa stabilesc baza de plecare spre alte destinatii de pe insula. Multumiri |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users