![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
adunarea crestinilor autentici

Posted 14 January 2014 - 15:02

pai sigur ca ma bazez pe ceva, numa ca in public nu se poate deschide inima ca ma aleg cu ocara Biblia vorbeste despre "ocara lui Hristos" si chiar El a zis ca, pentru ca lumea L-a urat pe El, ne va urî si pe noi.
-esti multumit cu adunarea ta ,cu credinta ta, cu liderii religiosi la ora actuala ? cu hrana spirituala ?
-daca ai simti ca trebuie sa iei atitudine sa faci ceva esti dispus ? Edited by kruger, 14 January 2014 - 15:04. |
Posted 14 January 2014 - 16:27

M-da Kruger, nimic nu-i in neregula cu crestinatatea autentica, Biserica este biruitoare,Isus o rapeste , raiu e pregatit,
numa ca matza ta din avatar imi spune cine esti tu iti recomand alt avatar,.... cu biblie si lumanare...asta mai merge la un crestin autentic |
Posted 15 January 2014 - 02:50

Nu am nimic cu ei, ei sunt doar victime ale unui sistem de îndobitocire în masă. Sunt plin de compasiune.
vom fi rapiti ![]() |
Posted 15 January 2014 - 09:51

nu mai inteleg nimic... cred ca trebuie sa ma pensionez/
|
Posted 15 January 2014 - 10:19

Posted 15 January 2014 - 15:13

M-da Kruger, nimic nu-i in neregula cu crestinatatea autentica, Biserica este biruitoare,Isus o rapeste , raiu e pregatit,
numa ca matza ta din avatar imi spune cine esti tu
iti recomand alt avatar,.... cu biblie si lumanare...asta mai merge la un crestin autentic |
Posted 17 January 2014 - 00:02

M-da Kruger, nimic nu-i in neregula cu crestinatatea autentica, Biserica este biruitoare,Isus o rapeste , raiu e pregatit, numa ca matza ta din avatar imi spune cine esti tu iti recomand alt avatar,.... cu biblie si lumanare...asta mai merge la un crestin autentic Si cu scrierile lu' cap de cauciuc, brosuricile cu sarpele si Eva, etc..... Ca la asta ajungem pana la urma: femeile, de fapt, se excita de la sarpe si cap de cauciuc, branhanel, are dreptate si o sa ne toci cu "in care nume va botezati"..... Edited by zexelica, 17 January 2014 - 00:03. |
Posted 18 January 2014 - 05:59

Eu nu am zis ca ar fi ceva in neregula cu crestinatatea autentica, ci cu crestinismul reprezentat de tine. N-ai tu treaba cu avatarul meu si daca ai gasit ceva nepotrivit la el, cred ca problema e la tine. Sau la un "crestin" ipocrit. Chiar si avatarele trebuie sa reprezinte pe un crestin sincer...o matza care rasfoieste biblia reprezinta o blasfemie un retard religios, un om fara discernamant....sunt demult pe forumuri si am fost impresionat uneori de avatarele unor ortodoxi seriosi Uite care e treaba prietene- daca tu esti un frate si un om sincer si primesti mustrari= iti vei schimba avatarul, daca nu treaba ta, numa ca pentru mine si altii esti un 0, poa sa fie si la patrat ca tot 0 ramane la capitolul; crestin autentic |
Posted 18 January 2014 - 12:03

Posted 18 January 2014 - 15:28

Deci ortodocsii seriosi au avataruri bune, iar cei neseriosi? curvesc? beau? sau cum? daca neprihanirea ar consta numai....dar nu are rost sa-mi pierd timpul cu tine.... |
Posted 18 January 2014 - 15:56

daca tot ai intrat in bataia pustii si tu esti descalificat in ce priveste avatarul daca neprihanirea ar consta numai....dar nu are rost sa-mi pierd timpul cu tine.... nu mai continua prostia cu studiul avatarelor... daca ti-ai pus un Coran deschis si o lumanare, crezi ca ne arati astfel ca esti un mare crestin?!? ![]() |
|
Posted 18 January 2014 - 16:06

Posted 18 January 2014 - 16:13

Posted 18 January 2014 - 16:35

Posted 18 January 2014 - 19:00

Posted 18 January 2014 - 19:07

Posted 18 January 2014 - 19:09

Corect, imi vine inspiratia, stiti voi multe despre pictori celebri...sau sefi de planete...., bush, sau altii da cel putin am o amintire placuta la intalnirea cu Putin ![]() |
|
Posted 18 January 2014 - 19:12

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users