![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Plaje și obiective turistice - Thassos
Last Updated: Jan 24 2023 09:54, Started by
alinuta123
, Sep 03 2012 19:35
·
1

Posted 05 September 2014 - 16:07

Pe 10 august 2014, în cadrul croazierei în jurul insulei, am observat mai bine (de pe mare) plajele de pe coasta de nord a insulei (cele situate mai la vest de Limenas). Văzusem toate indicatoarele către aceste plaje încă de pe 6 august, când fusesem să mâncăm la taverna Glifoneri. Ba chiar, de pe şosea se văd efectiv unele din ele.
Toate sunt plaje cochete, amenajate, şi pe care merită să mergi. Din păcate, nu ştiu care este granulaţia nisipului pe fiecare (dar se poate afla). Iar vasul nu s-a apropiat prea tare de ele, aşa încât nu avea rost să fac poze cu zoom, nu ar fi ieşit cine-ştie-ce. Însă puteţi vedea poze pe maps.google.com. Amintesc aici numele lor, informaţia poate fi utilă pentru cei ce se documentează. Aşadar, în ordine de la est către vest, se poate merge la plajele Nisteri, Glifada, La Scala (Papalimani1), Papalimani2, Esperides-hotel, Glikadi-hotel şi Glikadi. Sănătate şi tcb ! Edited by OvidiuNS, 05 September 2014 - 16:09. |
Posted 18 September 2014 - 10:37

Aliki in 01.09.2014, Agios Ioannis in 02.09.2014
Paradise Beach in 02.09.2014 si Skala Potamia in 04.09.2014 Potos pe seara in 04.09.2014, Metalia Beach si Sun Beach in 05.09.2014 Notos sau South Beach care noua ne-a ramas la suflet, dimineata de la 8 la 10 era doar pentru noi 3, apoi incepeau sa vina si alti turisti... Attached Files |
Posted 17 March 2015 - 15:14

Buna!
Cei care ati ajuns in zona Potos, imi puteti spune cum este plaja? cmdaniela 2005, care din pozele tale sunt din Potos? |
Posted 22 March 2015 - 17:18

Plaja din Potos este lungă, din nisip extrafin. Intrarea în apă este lină şi păşeşti tot pe nisip extrafin şi în apă.
Din păcate este cam îngustă, umbrelele ajungând chiar până la apă în anumite porţiuni. Şi în spate ai bar-lângă-bar pe o lungime apreciabilă (când cobori din baruri păşeşti direct pe nisipul plajei, printre umbrele şi şezlonguri). Mie plaja mi s-a părut prea înghesuită şi gălăgia prea mare, însă poate fi pe placul multor tineri petrecăreţi. În pozele Danielei, pozele 20 şi 21 sunt cu plaja din Potos. Sănătate şi toate cele bune ! |
Posted 22 March 2015 - 18:56

Din cate tin minte plaja Potos-ului e asa cum spune Ovidiu, cu mentiunea ca aglomeratia este in partea nordica inspre digul portului, inspre sud este suficienta plaja, sute de metri, aproape pustie.
|
Posted 23 April 2015 - 18:45

Posted 18 May 2015 - 08:23

Buna! Cei care ati ajuns in zona Potos, imi puteti spune cum este plaja? cmdaniela 2005, care din pozele tale sunt din Potos? Asa cum a scris si Ovidiu, in pozele 20 si 21 este plaja din Potos (capatul dinspre nord). Cu toate ca am avut cazare in Potos, n-am stat la plaja acolo... Foarte aproape de Potos este Notos Beach (ultimele 10 poze) care noua ne-a placut foarte mult cu toate ca accesul la ea nu este tocmai foarte usor (se coboara ceva si este cam abrupt). Pana spre 10 dimineata toata plaja era doar a noastra... Edited by cmdaniela2005, 18 May 2015 - 08:24. |
Posted 26 May 2015 - 23:25

Thassos pe vremea cand era mai aerisit
![]() Attached Files |
Posted 13 July 2015 - 15:53

Care ati mai luat parte la "croaziere" pe langa insula ce ati recomanda? Pana acum toata lumea il recomanda pe Vasilis si corabia lui.
Insa din cate tin minte din anii trecuti cand m-am rezumat doar la privit de pe plaja, vaporul era ticsit de romani cu apucaturi de rromani, tipete si injuraturi in limba materna cat cuprinde. Cel putin eu asta am vazut/auzit mai multe zile la rand. Am inteles ca singura sansa la o croaziera decenta ar fi sa ma afiliez unui grup de straini sau sa caut alt vapor. Cati oameni incap pe acel vapor si cam cat mai costa? Multumesc! |
Posted 13 July 2015 - 16:04

20 € / persoana.
Cred ca vreo 30 persoane ar putea sa-ncapa, la capacitate maxima. Cum sunt respectivii... depinde de noroc. Si eu am nimerit un mic grup de romanI , da' au fost chiar OK. Poti sa treci seara prin port sa vorbesti cu Vasilis (sau nevasta-sa, romanca), sa vezi ce rezervari are pt a doua zi sau zilele urmatoare. |
Posted 13 July 2015 - 16:24

Care ati mai luat parte la "croaziere" pe langa insula ce ati recomanda? Pana acum toata lumea il recomanda pe Vasilis si corabia lui ... Nu toată lumea îl recomandă, de exemplu eu de Vasilis am auzit vag, probabil pt. că am fost cazat în Limenas şi în Skala Potamia. De fiecare dată am ales croaziera în jurul insulei cu vasul Eros II (30 euro), ceea ce recomand oricui, indiferent unde este cazat pe insulă. E adevărat că dacă eşti cazat în sud-vest, atunci e cam peste mână să ajungi până la ora 10 în Limenas, adică din Limenaria, mergând pe coasta de vest, faci vreo 45 de minute cu maşina. Dar croaziera se poate prelungi cu o vizită seara în capitala insulei, ceea ce modifică un pic datele problemei, în sensul că drumul făcut de dimineaţă către Limenas nu mai pare aşa important ca timp. Plus că Vasilis nu ştiu dacă te aduce şi pe coasta de est, unde Eros II opreşte pt. baie la Vafti Beach şi la Marble Beach. Sănătate şi toate cele bune ! Edited by OvidiuNS, 13 July 2015 - 16:34. |
Posted 13 July 2015 - 17:48

Mersi Ovidiu! De Eros 2 nu stiam. Cred ca e alternativa buna mai ales ca voi sta in Skala Potamia.
|
Posted 13 July 2015 - 17:57

Plus că Vasilis nu ştiu dacă te aduce şi pe coasta de est, unde Eros II opreşte pt. baie la Vafti Beach şi la Marble Beach. ![]() Edited by Barboso, 13 July 2015 - 18:01. |
Posted 13 July 2015 - 23:12

... Acolo am fost cu ATV-urile ... ca sa vedem (pacat !) cea mai jegoasa apa din vacanta asta ... Apropo de Marble Beach, lăsînd la o parte apa lăptoasă și bălăcită, anul trecut am înțeles că nu se va mai elibera nicio aprobare pentru amenajarea plajei. Sunt curios, au apărut cumva umbrele și șezlonguri, sau e în aceeași stare jalnică în care era anul trecut ? Poate niște poze ar fi și mai edificatoare ... Sănătate și mulțumiri anticipate ! Edited by OvidiuNS, 13 July 2015 - 23:15. |
|
Posted 14 July 2015 - 01:09

Cam asa arata Marble acum:
![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users