Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Gregorian Bivolaru a fost arestat...

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?

Placa de baza veche
 Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K

Bga reball cpu telefoane
 Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!
 La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Ersan Resort Bodrum

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

zugry

zugry

Active Member

• Grup: Members
Am gasit niste reviewuri foarte bune despre acest hotel:

http://www.tripadvis...gean_Coast.html

A fost cineva acolo, poate da mai multe detalii?

zugry

zugry

Active Member

da' chiar nimeni nu stie nimic de hotelul asta? :)

zugry

zugry

Active Member

Lasa ca am fost eu si va povestesc.
Asa cum poate sa confirme si Rott din scurta lui vizita acolo inainte de sejurul nostru (pentru care ii multumesc), Ersan Spa & Resort este un hotel care-si merita banii.
Complexul este destul de marisor, dar daca te cazezi in main building, toate sunt aproape: piscina, tobogane, restaurant, plaja. Curatenia in camere nu exceleaza dar este suficienta cat sa te simti bine. Daca vrei sa fii chitibusar cu siguranta remarci vreo molie prin vreun colt, sau o dara de praf pe sub pat. Dar eu nu am fost in inspectie, asa ca totul a fost ok.
In privinta mancarii: variata, meniu vegetarian, dieta, gratare zilnic, peste zilnic, kebab aproape zilnic in diverse sortimente. Anex restaurantului au o terasa care face toti banii, departe de zgomotul dinauntru. Chelnerii destul de putini si cam lenesi... de multe ori trebuia sa te servesti singur cu bauturile, chiar daca asta era sarcina lor.
Seara si dimineata, in afara programului de tobogane, pontonul a fost un punct de atractie, de unde poti face sarituri in mare (FOARTE sarata si limpede), sau inota pana la pontonul plutitor ancorat la vreo 100m in larg.
Animatia destul de slabutza - cred ca cea mai slaba dintre toate hotelurile vizitate pana acum. Un alt punct slab: alcoolul. Exceptand berea servita peste tot si vinul din restaurant si unul din baruri, alcool sub alte forme se servea doar intr-un singur bar aflat la capatul resortului. Si aici nu e vorba ca am fi baut noi prea mult, dar pentru un cocktail trebuia sa mergi 1km...
Restaurantele a la carte sunt tzeapa: mancarea e aproape aceeasi din restaurant, atata ca esti servit la masa. Deserturile sunt mai variate. In schimb platesti orice bautura in afara de apa... minim 15 YTL o bere la 0,33l...
Una peste alta, e un hotel unde as reveni. Noi am fost 5 familii si nimeni nu s-a plans sau plictisit. Mancarea a fost buna, toboganele (mergeau 8 din 9) variate si te tineau in priza toata ziua.

Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie. Revin si cu poze, dar nu le-am descarcat.

chrismo

chrismo

Member

Cum era plaja? Eventual, facilitati pentru copilasi?

giulieta

giulieta

Junior Member

Cat costa o zi de sejur aici,m-am uitat si eu peste el ,mi-a placut dar preturile erau cam mari.

radovanu

radovanu

New Member

Daca stiti cumva de plajele din Bodrum,sau de la Didim ce sa aleg ca destinatie din cele doua?

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

• Grup: Senior Members

View Postchrismo, on 09 iulie 2014 - 21:36, said:

Cum era plaja? Eventual, facilitati pentru copilasi?

ersan nu are plajă

View Postradovanu, on 13 iulie 2014 - 08:02, said:

Daca stiti cumva de plajele din Bodrum,sau de la Didim ce sa aleg ca destinatie din cele doua?

dacă vrei plajă nu mergi nici la didim și nici la bodrum, alege kușadasi sau alanya oraș sau lara sau belek sau side sau mamaia

topicul acesta este strict despre hotelul ersan iar intrebarea ta se referă la cu totul altceva

Edited by rottweiler2007, 20 July 2014 - 12:01.

zugry

zugry

Active Member

scuze de raspunsul intarziat, dar nu am mai intrat de ceva timp pe aici
Privitor la plaja, vreau sa zic ca pentru ai nostri copii a fost suficienta; adica au avut unde sa se joace, sa caute scoici si sa se balaceasca in liniste.

Cu privire la preturi: noua ni s-a parut ok, un raport bun pret/calitate. Iar daca il iei din timp... e chiar rezonabil: sejur pe final de iunie a costat 830Euro/ familie cu un copil, 1100Euroi / familie cu 2 copii. Intrebati pe Rott de preturi, ca e mester :) Posted Image

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate