Ersan Resort Bodrum
Last Updated: Oct 24 2014 11:47, Started by
zugry
, Jan 08 2014 11:06
·
0

Posted 08 January 2014 - 11:06

Am gasit niste reviewuri foarte bune despre acest hotel:
http://www.tripadvis...gean_Coast.html A fost cineva acolo, poate da mai multe detalii? |
Posted 08 July 2014 - 12:08

Lasa ca am fost eu si va povestesc.
Asa cum poate sa confirme si Rott din scurta lui vizita acolo inainte de sejurul nostru (pentru care ii multumesc), Ersan Spa & Resort este un hotel care-si merita banii. Complexul este destul de marisor, dar daca te cazezi in main building, toate sunt aproape: piscina, tobogane, restaurant, plaja. Curatenia in camere nu exceleaza dar este suficienta cat sa te simti bine. Daca vrei sa fii chitibusar cu siguranta remarci vreo molie prin vreun colt, sau o dara de praf pe sub pat. Dar eu nu am fost in inspectie, asa ca totul a fost ok. In privinta mancarii: variata, meniu vegetarian, dieta, gratare zilnic, peste zilnic, kebab aproape zilnic in diverse sortimente. Anex restaurantului au o terasa care face toti banii, departe de zgomotul dinauntru. Chelnerii destul de putini si cam lenesi... de multe ori trebuia sa te servesti singur cu bauturile, chiar daca asta era sarcina lor. Seara si dimineata, in afara programului de tobogane, pontonul a fost un punct de atractie, de unde poti face sarituri in mare (FOARTE sarata si limpede), sau inota pana la pontonul plutitor ancorat la vreo 100m in larg. Animatia destul de slabutza - cred ca cea mai slaba dintre toate hotelurile vizitate pana acum. Un alt punct slab: alcoolul. Exceptand berea servita peste tot si vinul din restaurant si unul din baruri, alcool sub alte forme se servea doar intr-un singur bar aflat la capatul resortului. Si aici nu e vorba ca am fi baut noi prea mult, dar pentru un cocktail trebuia sa mergi 1km... Restaurantele a la carte sunt tzeapa: mancarea e aproape aceeasi din restaurant, atata ca esti servit la masa. Deserturile sunt mai variate. In schimb platesti orice bautura in afara de apa... minim 15 YTL o bere la 0,33l... Una peste alta, e un hotel unde as reveni. Noi am fost 5 familii si nimeni nu s-a plans sau plictisit. Mancarea a fost buna, toboganele (mergeau 8 din 9) variate si te tineau in priza toata ziua. Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie. Revin si cu poze, dar nu le-am descarcat. |
Posted 11 July 2014 - 13:39

Cat costa o zi de sejur aici,m-am uitat si eu peste el ,mi-a placut dar preturile erau cam mari.
|
Posted 13 July 2014 - 08:02

Daca stiti cumva de plajele din Bodrum,sau de la Didim ce sa aleg ca destinatie din cele doua?
|
Posted 20 July 2014 - 12:00

Cum era plaja? Eventual, facilitati pentru copilasi? ersan nu are plajă
Daca stiti cumva de plajele din Bodrum,sau de la Didim ce sa aleg ca destinatie din cele doua? dacă vrei plajă nu mergi nici la didim și nici la bodrum, alege kușadasi sau alanya oraș sau lara sau belek sau side sau mamaia topicul acesta este strict despre hotelul ersan iar intrebarea ta se referă la cu totul altceva Edited by rottweiler2007, 20 July 2014 - 12:01. |
Posted 24 October 2014 - 11:47

scuze de raspunsul intarziat, dar nu am mai intrat de ceva timp pe aici
Privitor la plaja, vreau sa zic ca pentru ai nostri copii a fost suficienta; adica au avut unde sa se joace, sa caute scoici si sa se balaceasca in liniste. Cu privire la preturi: noua ni s-a parut ok, un raport bun pret/calitate. Iar daca il iei din timp... e chiar rezonabil: sejur pe final de iunie a costat 830Euro/ familie cu un copil, 1100Euroi / familie cu 2 copii. Intrebati pe Rott de preturi, ca e mester ![]() ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users