Descarcare misterioasa
Last Updated: Jan 04 2014 10:40, Started by
MihaLzn
, Jan 04 2014 10:05
·
0

Posted 04 January 2014 - 10:05

Neata,
Acum ~ o ora am avut o surpriza si nu imi explic ceva.. M-am uitat pe telefonul mobil si imi aparuse la notificari "Descarcare completa".Data era de astazi,la ora 07 si 10 minute,ori eu la ora aia dormeam. Cum credeti ca e posibil sa imi apara asa ceva pe telefon(era un videoclip cu niste caini si pisici) daca nu am descarcat eu de pe net sau nu mi le-a trimis nimeni? Mersi. |
Posted 04 January 2014 - 10:28

Neata, Acum ~ o ora am avut o surpriza si nu imi explic ceva.. M-am uitat pe telefonul mobil si imi aparuse la notificari "Descarcare completa".Data era de astazi,la ora 07 si 10 minute,ori eu la ora aia dormeam. Cum credeti ca e posibil sa imi apara asa ceva pe telefon(era un videoclip cu niste caini si pisici) daca nu am descarcat eu de pe net sau nu mi le-a trimis nimeni? Mersi. Internet de unde ai? Inteleg ca este wireless, dar WiFi sau pachet date (operator telefonie)? |
Posted 04 January 2014 - 10:33

Marimea fisierului / viteza descarare ---> ora la care ai inceput descararea (aproximativ) Internet de unde ai? Inteleg ca este wireless, dar WiFi sau pachet date (operator telefonie)? Pachet de date.. |
Posted 04 January 2014 - 10:40

Cauta in istoric, la data usage, sa vezi daca mai ai alte anomalii in privinta traficului.
Nu stiu sa-ti spun exact de unde a aparut, poate fi de la orice add-on pentru retele sociale, sa downlodeze imagini/video |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users