![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Manjaro -problema video2mp3
Last Updated: Dec 31 2013 14:25, Started by
alexdobre
, Dec 30 2013 16:20
·
0

Posted 30 December 2013 - 16:49

Păi din screenshot observ că tu descarci de fapt un fișier .exe, mai exact că nici nu-l descarci (salvezi) ci încerci să-l deschizi cu gedit...
De ce nu folosești softuri dedicate, Clipgrab, Pymaxe, Minitube, sau altceva similar? Clipgrab de exemplu caută și descarcă video sau audio... Mai sunt utilitare similare și-n CLI, videotop și youtube-viewer, deasemenea există suplimente (add-ons) Firefox, bănuiesc că și-n alte browsere. Edited by shogun1, 30 December 2013 - 16:54. |
Posted 30 December 2013 - 16:53

salutare.. o mica intrebare..de ce pe Manjaro cand vreau sa downloadez o melodie de pe youtube prin site'ul www.video2mp3.de cand dau download imi salveza ca extensie .exe.. pe windows functioneaza perfect... Pe windows funcţionează perfect probabil pentru că pe windows te-ai infectat când ai deschis acel .exe fără să vezi că e .exe Pe linux VEZI ceea ce n-ai văzut pe windows. |
Posted 30 December 2013 - 17:22

Posted 30 December 2013 - 17:25

Posted 30 December 2013 - 17:29

Vezi ca nu de pe http://www.video2mp3.net/ incerci sa descarci ci de pe http://www.music-clips.net/
Acolo este bifa implicita la Download with Music-Clips Download Manager Debifeaza si va fi OK. |
Posted 30 December 2013 - 17:33

Posted 30 December 2013 - 21:50

adresa e una si aceasi..
pe windows copiez linku'l de pe youtube ,dau download si se descara piesa.. pe linux cand dau pe download imi descarca acest .exe.. asta nu inteleg de ce... |
Posted 30 December 2013 - 22:43

adresa e una si aceasi.. pe windows copiez linku'l de pe youtube ,dau download si se descara piesa.. pe linux cand dau pe download imi descarca acest .exe.. asta nu inteleg de ce... Ce e greu de înţeles? Pe windows reuşeşti să asculţi melodia deoarece sistemul ţi-a fost infectat de virus cu succes. Pe Linux nu reuşeşti să asculţi melodia deoarece virusul nu funcţionează pe Linux. |
|
Posted 30 December 2013 - 23:26

Pe Windows ţi se descarcă "piesa" într-un virus executabil şi nici n-o miroşi, iar pe Linux nu se întâmplă asta. Ce e greu de înţeles? Pe windows reuşeşti să asculţi melodia deoarece sistemul ţi-a fost infectat de virus cu succes. Pe Linux nu reuşeşti să asculţi melodia deoarece virusul nu funcţionează pe Linux. eu totusi nu cred ca e virus..e ceva de la linux..spun asta pentru ca e doar un simplu site de convertit ..si plentru ca un alt site de genul pe windows mi-a cerut Java...pe linux vine preinstalat java ? |
Posted 30 December 2013 - 23:34

Posted 31 December 2013 - 00:21

eu totusi nu cred ca e virus..e ceva de la linux E de la felul în care nu ştii tu să-ţi foloseşti calculatorul. |
Posted 31 December 2013 - 01:49

|
Posted 31 December 2013 - 08:48

Mesajul #7 l-ai citit?
Sub butonul download e o bifa. Stii ce e aia? Scoate-o. |
Posted 31 December 2013 - 14:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users