Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Brother Eroare scanare A9

Achizitie auto

Procedura Preschimbare nr verzi p...
 Copiii si obezitatea

Reglare greutate doza Unitra GS-431

Potrivire jante ?

instant sau dus electric?
 Microfon extern pentru ML/DSLR

Schimbare parbriz

Costuri achiziție garsoniera.

Pensii publice - Venit total asig...
 Solutie (lichid pulverizat) pentr...

Backup calling

Ce placa video recomandati si car...

Telecomanda cu touch triplu PNI S...
 

Orange Reyo

- - - - -
  • Please log in to reply
964 replies to this topic

#685
afigbg

afigbg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 31.10.2009
BUNA ZIUA! SI EU AM ACEEASI PROBLEMA DE CATEVA LUNI.DORITI SA SCHIMBATI DISCUL PE CARE SE SCRIE IN MOD IMPLICIT?
CE POT SA FAC?
MULTUMESC!

#686
Orange_helper

Orange_helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 7,596
  • Înscris: 19.12.2011

View Postafigbg, on 15 martie 2015 - 11:38, said:

BUNA ZIUA! SI EU AM ACEEASI PROBLEMA DE CATEVA LUNI.DORITI SA SCHIMBATI DISCUL PE CARE SE SCRIE IN MOD IMPLICIT?
CE POT SA FAC?
MULTUMESC!

Salut,

Te rugam sa ne oferi mai multe detalii despre situatia descrisa de tine. Ne poti trimite un PM cu mai multe detalii?

Cu prietenie,
Orange Helper

#687
sorinnn2006

sorinnn2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 12.09.2007
Aceiasi problema o am la Orange Reyo.Am resetat telefonul,am formatat cardul,aceiasi problema....solutiii

#688
vaserbanix

vaserbanix

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,620
  • Înscris: 18.10.2010

View Postafigbg, on 15 martie 2015 - 11:38, said:

BUNA ZIUA! SI EU AM ACEEASI PROBLEMA DE CATEVA LUNI.DORITI SA SCHIMBATI DISCUL PE CARE SE SCRIE IN MOD IMPLICIT?
CE POT SA FAC?
MULTUMESC!

View Postsorinnn2006, on 15 martie 2015 - 15:19, said:

Aceiasi problema o am la Orange Reyo.Am resetat telefonul,am formatat cardul,aceiasi problema....solutiii
solutii exista dar tre sa rootati telefoanele si sa:
folositi "folder mount" care am inteles ca isi face treaba bine
sau instalati CWM custom si puneti pe tel un rom custom.
softul stok cu care vine telu nu permite mutarea aplicatiilor pe card si nu puteti folosi decat cei 1,7G care nu sunt suficienti pt jocuri sau aplicatii care utilizeaza un spatiu mai mare

#689
Slipkn0t

Slipkn0t

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 31.08.2014
cum sterg contactele ''agenda orange'',''alege'',''politie''etc..din agenda?

#690
Orange_helper

Orange_helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 7,596
  • Înscris: 19.12.2011

View PostSlipkn0t, on 26 martie 2015 - 20:15, said:

cum sterg contactele ''agenda orange'',''alege'',''politie''etc..din agenda?

Salut,

Aceste contacte nu pot fi sterse din telefon. Ce poti face este sa intri in aplicatia de contacte, apesi butonul de mai multe optiuni pentru a accesa campul de "Contacte de afisat". Aici poti alege grupul de contacte pe care sa le afiseze telefonul tau. Intrucat aceste contactele se afla pe SIM, poti debifa grupul SIM pentru a nu mai fi afisate.

Cu prietenie,
Orange Helper.

#691
thugking3210

thugking3210

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 11.12.2011
Buna! Cineva poate sa-mi explice cum se face unlock sim la acest telefon, sau intr-un service oare cat m-ar costa?

#692
Orange_helper

Orange_helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 7,596
  • Înscris: 19.12.2011

View Postthugking3210, on 27 martie 2015 - 09:58, said:

Buna! Cineva poate sa-mi explice cum se face unlock sim la acest telefon, sau intr-un service oare cat m-ar costa?

Salut,

Daca doresti informatii despre decodarea telefoanelor achizitionate din reteaua Orange, poti accesa link-ul de aici.

Cu prietenie,
Orange Helper

#693
vasybulanescu

vasybulanescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 04.05.2013
Are cineva recovery stock pentru telefonul asta? As fi recunoscator. Dau o bere, doua, trei Posted Image Posted Image Posted Image

#694
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002
Ai stock recovery? Dacă da, vezi că găseşti pe site-ul ZTE ROM-ul iniţial.
Vezi aici cum se procedează: http://www.bobses.eu...maxi-si-altele/

#695
vasybulanescu

vasybulanescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 04.05.2013
Asta e pb. Ca am custom recovery pe el. As avea nevoie de stock recovery, pentru a reinstala Rom-ul de la ZTE. Cu recovery-ul custom nu pot sa il instalez. Stii cum e, graba strica treaba. Inainte sa pun custom recovery, nu am facut un back-up la cel stock si acum nu am cum sa revin la "setarile din fabrica".

#696
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002
Păi primul lucru pe care trebuia să-l faci după ce ai instalat CWM era un backup. Eu am un backup făcut cu CWM, dar n-am cum să ţi-l dau, că e plin de date personale.
Poate te ajută @vaserbanix.

Edited by Bobses, 29 March 2015 - 11:05.


#697
vasybulanescu

vasybulanescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 04.05.2013
Dupa cum am mai zis. Graba strica treaba Posted Image . Acum sa vedem, poate ca are el chestia asta. Mersi frumos oricumPosted Image

#698
vaserbanix

vaserbanix

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,620
  • Înscris: 18.10.2010
cu mare placere daca as avea! si eu caut recovery stok.
nu de altceva dar si eu mam grabit :)

@Bobses daca ai recovery stok nu tre sa dai tot backupul ci numai recovery.img care nu are date personale si poate fi pus cu spflashtool

Edited by vaserbanix, 29 March 2015 - 11:12.


#699
vasybulanescu

vasybulanescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 04.05.2013
Deci musai sa fac rost de un tel ca si asta si sa ii fac un back-up. Pana atunci sa vad ce Rom s-ar mai putea pune pe el. Acum il folosesc cel facut de tine @vaserbanix. App, cei care inca nu au pe aici custom recovery, nu ar putea sa ne ajute? Ca nu e asa de greu sa faca un back-up si sa il imparta cu noi. Mersi oricumPosted Image

#700
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002
Nu, n-am recovery stock, asta am spus. Am backup al ROM-ului stock făcut cu CWM.
Poate fi reinstalat recovery-ul stock?

Edited by Bobses, 29 March 2015 - 11:34.


#701
vaserbanix

vaserbanix

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,620
  • Înscris: 18.10.2010

View PostBobses, on 29 martie 2015 - 11:32, said:

Nu, n-am recovery stock, asta am spus. Am backup al ROM-ului stock făcut cu CWM.
Poate fi reinstalat recovery-ul stock?
nu ai facut un backup cu mtkdroid inainte de a instala CWM?
Stiu ca teai chinuit ceva timp pana ai pus CWM pe tel

#702
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002
Stai să ajung acasă să văd ce am. Revin în maxim jumătate de oră (s-ar putea să am).

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate