Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online
 AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...
 Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa

"Gipane" cu girofar care ...
 Mai e cineva pe forum, in afara d...

COSAFA CUP 2024

Cartela internet cu roaming - com...

Service Liebherr
 

Cosmote Urban Tab 7

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#19
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Momentan nu e musai, dar nu ar strica sa fie deblocata tableta.

#20
iovitadaniel

iovitadaniel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.03.2014
Salutare, am o tableta urban tab 8 de la cosmote, daca poate cieva sa ma ajute cu o problema. Nu stiu cum e cu memoria interna de 5 GO care in momentul de fata e plina, dar nu am prea multe pe ea. Cand intru la setari la stocare imi apare acolo la stocare interna o rubrica pentru fisiere diverse care dispare imediat si imi arata disponibil doar vreo 34 MO. Multumesc anticiat

Attached Files



#21
lache1

lache1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,431
  • Înscris: 09.05.2006
Instalează sdmaid și vezi ce ai pe ea

#22
iovitadaniel

iovitadaniel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.03.2014
Ms frumos de ajutor. Am rezolvat problema

#23
lache1

lache1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,431
  • Înscris: 09.05.2006
Sa nu ne spui cum... E secret, nu trebuie sa stie si altii..

#24
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013

Cum activez Optiuni dezvoltator in setarile din tableta Cosmote Urban Tab 7 (are Android jelly Bean 4.2).Am incercat fara succes varianta apasarii repetate de 7 ori a Build Number - ului si nu are efect.Multumesc!


#25
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
Poate va ajuta urmatoarele coduri de retea: 22601000=Vodafone ;Romania / 22603000=Cosmote ;Romania / 22610000=Orange ;Romania

#26
nwo

nwo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 26.03.2010
Am primit de la germanos o astfel de tableta si vreau sa va intreb de ce nu pot efectua apeluri direct de pe ea? Am reusit sa-mi trimit un mesaj de pe ea pt a afla ce numar am, dar de apelat, nu pot. Mentionez ca cei de la germanos au pus o cartela cosmote in ea pt a beneficia de serviciul de internet. E posibil ca acea cartela sa-mi furnizeze doar internet? In cazul acesta, va intreb cum am reusit sa-mi trimit mesaj?
Va multumesc pt raspunsuri.

#27
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
Am o tableta Urban Tab 8 si nu imi merge Chrome pe ea. Instalez aplicatia si cand o deschid, nu mai ia nicio comanda. E singura aplicatie care nu merge pe tableta. Pe laptop folosesc Chrome si as vrea sa-l pun si pe tableta. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

#28
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
foloseste cu incredere firefox, chrome pe android e cam aiurea, nu are treaba cu cel de pe calculator.

#29
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
rich1974 - Am instalat firefox si intr-adevar merge perfect. Cel putin deocamdata. Multumesc ptr. sfat.

#30
Gabriel91

Gabriel91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 07.02.2014

View Postnwo, on 21 mai 2014 - 20:09, said:

Am primit de la germanos o astfel de tableta si vreau sa va intreb de ce nu pot efectua apeluri direct de pe ea? Am reusit sa-mi trimit un mesaj de pe ea pt a afla ce numar am, dar de apelat, nu pot. Mentionez ca cei de la germanos au pus o cartela cosmote in ea pt a beneficia de serviciul de internet. E posibil ca acea cartela sa-mi furnizeze doar internet? In cazul acesta, va intreb cum am reusit sa-mi trimit mesaj?
Va multumesc pt raspunsuri.

Trebuie sa-i contactez sa vezi ce optiuni ai pe SIM.
Poate ai DATE , SMS / MMS , probabil nu ai si serviciul VOCE.

#31
albertin

albertin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 11.08.2007
Un cod deblocare retea?

Edited by albertin, 02 June 2014 - 15:06.


#32
uNbuRN

uNbuRN

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.06.2014
Am o mica problema cu iconitele din google market , precizez ca in alte parte numai am probleme.

http://postimg.org/image/u6bgllrkj/

Edited by uNbuRN, 06 June 2014 - 11:39.


#33
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
Iovita, pana la urma cum ai rezolvat problema cu stocarea, ptr. ca si eu am aceeasi problema.

#34
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
" Aplicatia a fost inchisa. Spatiul de stocare aproape plin. S-ar putea ca unele functii system sa nu functioneze." - asta e mesajul pe care mi-l da din ce in ce mai des. In momentul ala, nu mai merge nimic pe ea, pana nu intru in SETARI-APLICATII si de acolo sa aleg niste aplicatii si sa le sterg datele (slvari, setari, etc.) Poate imi spune si mie cineva, la ce FUNCTII SYSTEM se refera mesajul? E vorba de Urban Tab 8.
Posted Image

Edited by radumanea1, 09 June 2014 - 06:51.


#35
bobaru

bobaru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 28.10.2007
Buna ,

Am o tableta Cosmote Urban Tab 7 care a fost codata  in reteaua Cosmote .Din aceasta cauza nu puteam sa folosesc stick-ul de la RDS de net  . Aseara am deblocat-o cu urmatorul cod de deblocare :3651 .Am facut in felul urmator :
- am scos simul de Cosmote si am introdus un sim de la alta retea ( Vodafone ).
- am pornit tableta si mi-a cerut codul pin al simului de Vodafone , pe care l-am tastat .
- apoi mi-a cerut codul de deblocare pe care l-am tastat .
- imediat a recunoscut simul de Vodafone si  mi-a aparut iconita cu netul de la Vodafone .
- am scos simul de Vodafone pe care il am de la telefonul meu personal si am introdus simul de la stickul de net mobil de la  RDS . L - a recunoscut imediat , fara alte setari , si netul merge perfect . Mie nu-mi merge cu stickul pus pe USB ( sau nu am stiut sa - l configurez , cert este ca nu-l vede ) , de aceea am scos simul din stick si l-am introdus direct in tableta .

Sper sa va fie de folos .
Toate cele bune !

#36
albertin

albertin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 11.08.2007

View Postbobaru, on 19 iulie 2014 - 09:13, said:

Buna ,

Am o tableta Cosmote Urban Tab 7 care a fost codata  in reteaua Cosmote .Din aceasta cauza nu puteam sa folosesc stick-ul de la RDS de net  . Aseara am deblocat-o cu urmatorul cod de deblocare :3651 .Am facut in felul urmator :
- am scos simul de Cosmote si am introdus un sim de la alta retea ( Vodafone ).
- am pornit tableta si mi-a cerut codul pin al simului de Vodafone , pe care l-am tastat .
- apoi mi-a cerut codul de deblocare pe care l-am tastat .
- imediat a recunoscut simul de Vodafone si  mi-a aparut iconita cu netul de la Vodafone .
- am scos simul de Vodafone pe care il am de la telefonul meu personal si am introdus simul de la stickul de net mobil de la  RDS . L - a recunoscut imediat , fara alte setari , si netul merge perfect . Mie nu-mi merge cu stickul pus pe USB ( sau nu am stiut sa - l configurez , cert este ca nu-l vede ) , de aceea am scos simul din stick si l-am introdus direct in tableta .

Sper sa va fie de folos .
Toate cele bune !

Multumesc Frumos.
A mers codul

Edited by albertin, 19 July 2014 - 18:07.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate