Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sistem pentru screen recording

Recomandare masina de taiat faian...

Diferenta nivel intre camere la s...

huawei nova 10 probleme
 Firma reparat canalizare fara sap...

Retea casa (5 Tv + 6 camere IP +a...

Studio claims (reclamatii pe teme...

Transfer ebook pe Kindle
 Radiografie panoramica - plomba

Tranzit Romania - Italia cu masina

Unde se afla arhivele administrat...

Imprimanta micuta recomandari
 Cuplu + grade

Calorifer radet

The Idol (2023-)

incarcatorul de baterie de la o &...
 

Cosmote Urban Tab 7

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#19
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Momentan nu e musai, dar nu ar strica sa fie deblocata tableta.

#20
iovitadaniel

iovitadaniel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.03.2014
Salutare, am o tableta urban tab 8 de la cosmote, daca poate cieva sa ma ajute cu o problema. Nu stiu cum e cu memoria interna de 5 GO care in momentul de fata e plina, dar nu am prea multe pe ea. Cand intru la setari la stocare imi apare acolo la stocare interna o rubrica pentru fisiere diverse care dispare imediat si imi arata disponibil doar vreo 34 MO. Multumesc anticiat

Attached Files



#21
lache1

lache1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,421
  • Înscris: 09.05.2006
Instalează sdmaid și vezi ce ai pe ea

#22
iovitadaniel

iovitadaniel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.03.2014
Ms frumos de ajutor. Am rezolvat problema

#23
lache1

lache1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,421
  • Înscris: 09.05.2006
Sa nu ne spui cum... E secret, nu trebuie sa stie si altii..

#24
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013

Cum activez Optiuni dezvoltator in setarile din tableta Cosmote Urban Tab 7 (are Android jelly Bean 4.2).Am incercat fara succes varianta apasarii repetate de 7 ori a Build Number - ului si nu are efect.Multumesc!


#25
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
Poate va ajuta urmatoarele coduri de retea: 22601000=Vodafone ;Romania / 22603000=Cosmote ;Romania / 22610000=Orange ;Romania

#26
nwo

nwo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 26.03.2010
Am primit de la germanos o astfel de tableta si vreau sa va intreb de ce nu pot efectua apeluri direct de pe ea? Am reusit sa-mi trimit un mesaj de pe ea pt a afla ce numar am, dar de apelat, nu pot. Mentionez ca cei de la germanos au pus o cartela cosmote in ea pt a beneficia de serviciul de internet. E posibil ca acea cartela sa-mi furnizeze doar internet? In cazul acesta, va intreb cum am reusit sa-mi trimit mesaj?
Va multumesc pt raspunsuri.

#27
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
Am o tableta Urban Tab 8 si nu imi merge Chrome pe ea. Instalez aplicatia si cand o deschid, nu mai ia nicio comanda. E singura aplicatie care nu merge pe tableta. Pe laptop folosesc Chrome si as vrea sa-l pun si pe tableta. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

#28
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
foloseste cu incredere firefox, chrome pe android e cam aiurea, nu are treaba cu cel de pe calculator.

#29
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
rich1974 - Am instalat firefox si intr-adevar merge perfect. Cel putin deocamdata. Multumesc ptr. sfat.

#30
Gabriel91

Gabriel91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 07.02.2014

View Postnwo, on 21 mai 2014 - 20:09, said:

Am primit de la germanos o astfel de tableta si vreau sa va intreb de ce nu pot efectua apeluri direct de pe ea? Am reusit sa-mi trimit un mesaj de pe ea pt a afla ce numar am, dar de apelat, nu pot. Mentionez ca cei de la germanos au pus o cartela cosmote in ea pt a beneficia de serviciul de internet. E posibil ca acea cartela sa-mi furnizeze doar internet? In cazul acesta, va intreb cum am reusit sa-mi trimit mesaj?
Va multumesc pt raspunsuri.

Trebuie sa-i contactez sa vezi ce optiuni ai pe SIM.
Poate ai DATE , SMS / MMS , probabil nu ai si serviciul VOCE.

#31
albertin

albertin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 11.08.2007
Un cod deblocare retea?

Edited by albertin, 02 June 2014 - 15:06.


#32
uNbuRN

uNbuRN

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.06.2014
Am o mica problema cu iconitele din google market , precizez ca in alte parte numai am probleme.

http://postimg.org/image/u6bgllrkj/

Edited by uNbuRN, 06 June 2014 - 11:39.


#33
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
Iovita, pana la urma cum ai rezolvat problema cu stocarea, ptr. ca si eu am aceeasi problema.

#34
radumanea1

radumanea1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 16.11.2008
" Aplicatia a fost inchisa. Spatiul de stocare aproape plin. S-ar putea ca unele functii system sa nu functioneze." - asta e mesajul pe care mi-l da din ce in ce mai des. In momentul ala, nu mai merge nimic pe ea, pana nu intru in SETARI-APLICATII si de acolo sa aleg niste aplicatii si sa le sterg datele (slvari, setari, etc.) Poate imi spune si mie cineva, la ce FUNCTII SYSTEM se refera mesajul? E vorba de Urban Tab 8.
Posted Image

Edited by radumanea1, 09 June 2014 - 06:51.


#35
bobaru

bobaru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 28.10.2007
Buna ,

Am o tableta Cosmote Urban Tab 7 care a fost codata  in reteaua Cosmote .Din aceasta cauza nu puteam sa folosesc stick-ul de la RDS de net  . Aseara am deblocat-o cu urmatorul cod de deblocare :3651 .Am facut in felul urmator :
- am scos simul de Cosmote si am introdus un sim de la alta retea ( Vodafone ).
- am pornit tableta si mi-a cerut codul pin al simului de Vodafone , pe care l-am tastat .
- apoi mi-a cerut codul de deblocare pe care l-am tastat .
- imediat a recunoscut simul de Vodafone si  mi-a aparut iconita cu netul de la Vodafone .
- am scos simul de Vodafone pe care il am de la telefonul meu personal si am introdus simul de la stickul de net mobil de la  RDS . L - a recunoscut imediat , fara alte setari , si netul merge perfect . Mie nu-mi merge cu stickul pus pe USB ( sau nu am stiut sa - l configurez , cert este ca nu-l vede ) , de aceea am scos simul din stick si l-am introdus direct in tableta .

Sper sa va fie de folos .
Toate cele bune !

#36
albertin

albertin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 11.08.2007

View Postbobaru, on 19 iulie 2014 - 09:13, said:

Buna ,

Am o tableta Cosmote Urban Tab 7 care a fost codata  in reteaua Cosmote .Din aceasta cauza nu puteam sa folosesc stick-ul de la RDS de net  . Aseara am deblocat-o cu urmatorul cod de deblocare :3651 .Am facut in felul urmator :
- am scos simul de Cosmote si am introdus un sim de la alta retea ( Vodafone ).
- am pornit tableta si mi-a cerut codul pin al simului de Vodafone , pe care l-am tastat .
- apoi mi-a cerut codul de deblocare pe care l-am tastat .
- imediat a recunoscut simul de Vodafone si  mi-a aparut iconita cu netul de la Vodafone .
- am scos simul de Vodafone pe care il am de la telefonul meu personal si am introdus simul de la stickul de net mobil de la  RDS . L - a recunoscut imediat , fara alte setari , si netul merge perfect . Mie nu-mi merge cu stickul pus pe USB ( sau nu am stiut sa - l configurez , cert este ca nu-l vede ) , de aceea am scos simul din stick si l-am introdus direct in tableta .

Sper sa va fie de folos .
Toate cele bune !

Multumesc Frumos.
A mers codul

Edited by albertin, 19 July 2014 - 18:07.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate