Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...
 Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov

Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024
 Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala

Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...
 In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat

Achiziție lentile ochelari o...

Alegere rucsac 20 litri
 

Cosmote Urban Tab 7

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#1
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Buna seara!!!
Am achizitionat o tableta Cosmote Urban tab 7 de la un Germanos, acum cateva zile, si as fi recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta sa o rootez.Mentionez ca sunt foarte novice in folosirea acestor device-uri.
Acesta este produsul: http://www.germanos....ategoryId=2394.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!

#2
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
Producator Allview

Las-o asa.

#3
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Pai si ce fac cu aplicatiile care cer sa ai root cand le instalezi.Chiar nu se poate face nimic?
Oricum multumesc frumos pentru raspuns, mai astept si alte sfaturi.

#4
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Chiar nu are nici o sansa sa fie deblocata aceasta tableta?deja mi-am prins urechile prin ea si ma dispera aplicatiile care ti le baga pe gat Cosmote-ul, si care nu pot fi dezinstalate.

#5
mdionutz

mdionutz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.02.2009
pt root incercati aplicatia asta http://forum.xda-dev...d.php?t=2130276 am rootat cosmote urban tab 8 simplu si rapid  descarci aplicatia/ o instalezi pe tableta / urmezi instructiunile din aplicatie/ restart si esti gata

Edited by mdionutz, 11 January 2014 - 10:02.


#6
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Multumesc !!!
Aplicatia am luat-o si urmeaza sa incerc si eu pe urban tab 7.

#7
albertin

albertin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 11.08.2007
Va rog un cod de deblocare retea pentru o tableta Cosmote Urban Tab 7 sa pot sa o folosesc pe digi mobil.Multumesc

#8
TheOne06

TheOne06

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,340
  • Înscris: 02.01.2007
Cosmote din cate stiu eu nu blocheaza telefoanele si tabletele.Ai incercat cu sim digi si nu merge?

Edited by TheOne06, 12 January 2014 - 15:52.


#9
albertin

albertin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 11.08.2007

View PostTheOne06, on 12 ianuarie 2014 - 15:51, said:

Cosmote din cate stiu eu nu blocheaza telefoanele si tabletele.Ai incercat cu sim digi si nu merge?

Am incercat si cu digi si cu orange si imi cere cod de deblocare retea.Cu cartela de la cosmote este ok.

#10
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Am incercat aplicatia framaroot si chiar merge!!!
Sincer nu ma asteptam sa fie atat de usor.
Multumesc foarte mult pentru sfaturi, in special "Mdionutz".

#11
Terente81

Terente81

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 04.01.2009

View Postvioru, on 13 ianuarie 2014 - 07:22, said:

Am incercat aplicatia framaroot si chiar merge!!!
Sincer nu ma asteptam sa fie atat de usor.
Multumesc foarte mult pentru sfaturi, in special "Mdionutz".

Cum ai reusit? Mi-e la lansarea aplicatiei imi da mesajul :"Your device seems not vulnerable to exploit included in Framaroot"
Are cineva un cod de deblocare retea pentru cosmote urban tab 7?
Multumesc.

#12
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Mane a trecut ceva timp de atunci, insa vezi ca trebuie sa alegi din 2 optiuni mi se pare ( sau 2 exploituri) incearca-le pe fiecare.Eu am reusit din prima fara sa ma mai complic in aplicatia aia.Oricum sunt novice in chestiile astea, dar tin sa precizez ca si dupa dezinstalarea aplicatiei "Framaroot" cu root check imi da ca tableta este rootata.Oricum am reusit sa scot si toate balariile alea bagate de Cosmote care nu le puteam dezinstala inainte.Apropo vezi sa descarci si ultima versiune a "Framaroot" si urmeaza instructiunile din acel forum(e un pic de cititi dar asta e).Succes!!!

#13
lache1

lache1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,430
  • Înscris: 09.05.2006
Mai nou, tot ce este branduit Cosmote e blocat in Cosmote (telefoane, tablete).

#14
Terente81

Terente81

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 04.01.2009

View Postvioru, on 03 februarie 2014 - 12:05, said:

Mane a trecut ceva timp de atunci, insa vezi ca trebuie sa alegi din 2 optiuni mi se pare ( sau 2 exploituri) incearca-le pe fiecare.Eu am reusit din prima fara sa ma mai complic in aplicatia aia.Oricum sunt novice in chestiile astea, dar tin sa precizez ca si dupa dezinstalarea aplicatiei "Framaroot" cu root check imi da ca tableta este rootata.Oricum am reusit sa scot si toate balariile alea bagate de Cosmote care nu le puteam dezinstala inainte.Apropo vezi sa descarci si ultima versiune a "Framaroot" si urmeaza instructiunile din acel forum(e un pic de cititi dar asta e).Succes!!!

Am urmat instructiunile de acolo...am instalat aplicatia si am deschis-o...apoi mi-a dat acel mesaj de eroare...asta e motivul pentru care te-am rugat sa-mi spui cum ai reusit...

View Postlache1, on 03 februarie 2014 - 12:33, said:

Mai nou, tot ce este branduit Cosmote e blocat in Cosmote (telefoane, tablete).

Asta stiam si eu...pentru asta ceream codul de deblocare...gasisem pe un alt forum cod de deblocare dar era pentru my tab , nu pentru urban tab....

Edited by Terente81, 03 February 2014 - 17:14.


#15
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
Momentan am tableta la incarcat ca o mai faceam o data sa vad exact cum e.In decursul zilei de azi o sa repet operatiunea.Vezi sa ai fisierul "Framaroot-1.8.1.apk" pe tableta, poate difera versiunea aplicatiei.Am incercat sa-l uploadez dar zice ca nu am voie sa ridic acest tip de fisiere.Ne auzim.

Am revenit.
Nu stiu cum sa o fac sa fie iar nerootata, si sincer nici nu vreau, dar am mai executat odata urmatoarele:
-am copiat fisierul "Framaroot-1.8.1.apk" pe cardul SD din tableta prin cablu de date;
-am instalat aplicatia, alegand prima varianta (aia cu Boromir);
-mie acum nu mi-a mai dat nici un mesaj , pur si simplu iesind din aplicatie, dar prima data stiu ca a trebuit sa dau un restart.
Cam asta e , te sfatuiesc sa faci si tu aceleasi operatii, dupa care sa dai un restart la tableta.
SUCCES!!!

#16
Terente81

Terente81

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 04.01.2009

View Postvioru, on 04 februarie 2014 - 14:28, said:

Momentan am tableta la incarcat ca o mai faceam o data sa vad exact cum e.In decursul zilei de azi o sa repet operatiunea.Vezi sa ai fisierul "Framaroot-1.8.1.apk" pe tableta, poate difera versiunea aplicatiei.Am incercat sa-l uploadez dar zice ca nu am voie sa ridic acest tip de fisiere.Ne auzim.

Am revenit.
Nu stiu cum sa o fac sa fie iar nerootata, si sincer nici nu vreau, dar am mai executat odata urmatoarele:
-am copiat fisierul "Framaroot-1.8.1.apk" pe cardul SD din tableta prin cablu de date;
-am instalat aplicatia, alegand prima varianta (aia cu Boromir);
-mie acum nu mi-a mai dat nici un mesaj , pur si simplu iesind din aplicatie, dar prima data stiu ca a trebuit sa dau un restart.
Cam asta e , te sfatuiesc sa faci si tu aceleasi operatii, dupa care sa dai un restart la tableta.
SUCCES!!!

Intra-adevar a mers ca uns cu framaroot 1.8.1 insa cu a doua varianta (faramir) ...eu foloseam framaroot 1.4.1. Multam.
Pentru unroot : pornesti iar aplicatia si selectezi unroot in loc de superSU sau din superSU/setari/curatare/unroot complet.
Acum...ne poate ajuta cineva cu acel cod pentru deblocare retea?

#17
vioru

vioru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.09.2013
NIMENI NU MAI TRECE PE AICI?

#18
Terente81

Terente81

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 04.01.2009

View Postvioru, on 18 februarie 2014 - 07:42, said:

NIMENI NU MAI TRECE PE AICI?

Si tu ai nevoie de cod? :)

Ne ajuta cineva cu codul de deblocare retea pentru cosmote urban tab 7?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate