Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa

Serial: Those About to Die
 Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11

Replacement grip pentru racheta t...
 clima cu sunet ciudat

Baterie Externa Solara, Power Ban...

An constructie bloc

Am vazut odata un film...
 Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290

Sifon pe circuitul frigorific.
 

Digi NetMobil sau alt provider?

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
bytza4u

bytza4u

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 04.05.2009
Am si eu cateva intrebari legate de stick-ul de la digi.. Acum ceva timp mi-a fost blocat contul pe un anumit site, fara prea multe explicatii. Mai exact, e vorba de o platforma de poker ce imi aduce un venit de 1500$ lunar, singurul meu venit. Daca incerc sa imi deschid alt cont, pe numele altei persoane, imi este blocat si acesta in scurt timp. In urma cu cateva zile mi-am luat un nou laptop, urmand sa imi schimb providerul de net, pentru a putea avea din nou acces pe site-ul respectiv. Momentan sunt pe RDS&RCS, iar cineva mi-a spus ca pentru a putea avea acces din nou la acel site ar trebui sa imi schimb si providerul de net. Este necesar sa fac asta? Am un ip dinamic. Ar putea fi cumva detectat, astfel incat sa imi fie blocat si urmatorul cont deschis? Nu vreau sa risc nimic. Si acum intrebarea esentiala.. ma ajuta cu ceva daca imi iau un stick de la DIGI? Deci.. calculator schimbat, net de pe stick, alte date personale. Mai pot fi recunoscut ca fiind persoana care a fost banata in urma cu ceva timp? Oare ar trebui sa iau un stick de la altcineva, pentru a nu fi pe numele meu sau asta nu are nicio legatura? Nu prea ma pricep deloc la asta asa ca orice sfat e binevenit!

#2
oauzor

oauzor

    Active Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,409
  • Înscris: 25.10.2008
Teoretic asa ar trebui sa mearga. Siteurile de genul sunt foarte bine puse la punct, te pot recunoaste dupa cookie, ip,  proxy, datele de la card, mac etc. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu ei si sa afli de ce ti-a fost inchis contul. Daca ti l-au inchis in urma unei tentative de frauda fii sigur ca se prind si a doua oara si nu mai scoti banii de la ei in veci. Exista si varianta sa te fi banat vreun filtru de securitate, si asa ai avea sanse mari sa iti deblocheze contul.

#3
bytza4u

bytza4u

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 04.05.2009
Pai nu as avea cum sa-i intreb de ce mi-au blocat contul, adica, doar nu mi-ar spune :))  ma rog, stiu oarecum motivul pentru care s-a intamplat asta. Am vorbit cu cei de la securitate si nu se mai poate face nimic pentru a-mi fi deblocat contul, abia mi-au returnat banii confiscati. Pai nu inteleg.. a doua oara cum ar putea sa ma 'prinda', tinand cont ca o sa folosesc toate masurile de siguranta scrise mai sus? Deci.. stick-ul digi e o optiune? Sunt sigur ca daca mi-as schimba providerul nu ar mai fi nicio problema, dar momentan nu as vrea sa trebuiasca sa fac un alt contract si sa ma cablez din nou la alt provider. O alternativa ar fi sa folosesc un stick de vodafone/orange/cosmote, asta in cazul in care un stick digi nu mi-ar folosi.

#4
TinMan

TinMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 594
  • Înscris: 02.08.2013

View Postbytza4u, on 20 decembrie 2013 - 14:58, said:

Pai nu as avea cum sa-i intreb de ce mi-au blocat contul, adica, doar nu mi-ar spune Posted Image)  ma rog, stiu oarecum motivul pentru care s-a intamplat asta. Am vorbit cu cei de la securitate si nu se mai poate face nimic pentru a-mi fi deblocat contul, abia mi-au returnat banii confiscati. Pai nu inteleg.. a doua oara cum ar putea sa ma 'prinda', tinand cont ca o sa folosesc toate masurile de siguranta scrise mai sus? Deci.. stick-ul digi e o optiune? Sunt sigur ca daca mi-as schimba providerul nu ar mai fi nicio problema, dar momentan nu as vrea sa trebuiasca sa fac un alt contract si sa ma cablez din nou la alt provider. O alternativa ar fi sa folosesc un stick de vodafone/orange/cosmote, asta in cazul in care un stick digi nu mi-ar folosi.

Doar stick? Vezi ca au IMEI si stickul, si cartela. Asta nu o stiu "desteptii" care isi inchipuie ca daca schimba doar cartela nu o sa-i mai asculte "ascultatorii nostri". Si dupa aia se mira: uite dom'le ce mi-au facut, m-au dibuit!
Totusi, o intrebare: cand te logai pe site-ul cu poker (cum reusesti frate sa faci atatia bani? spune-mi si mie!) intrai cu un browser obisnuit, nu? Ai incercat cu ceva mai istet, gen Tor Browser?
Sau daca folosesti o retea fixa - daca ai posibilitatea - de ce nu incerci si ceva in stilul "Tmac adress changer"? Mie chiar imi era de folos cand descarcam chestii gratuite de pe site-uri care iti dau 2-3 fisiere moca pe zi.

#5
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,378
  • Înscris: 08.12.2008
stickul de la digi va avea pe acea zona de unde te conectezi tu mereu acelas ip. de aici te identifica.......

#6
bytza4u

bytza4u

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 04.05.2009
Pai si ce daca va avea mereu acelasi Ip? Important e ca acel ip sa fie diferit de cel prin cablu, cel care e pe lista neagra, iar din cate am inteles chiar asa e. Important e daca cei de la platforma de poker vor putea sa afle ca eu, cel care folosesc stickul sunt acelasi cu cel care a folosit ip-ul de pe lista neagra a lor.

View PostTinMan, on 20 decembrie 2013 - 16:06, said:

Doar stick? Vezi ca au IMEI si stickul, si cartela. Asta nu o stiu "desteptii" care isi inchipuie ca daca schimba doar cartela nu o sa-i mai asculte "ascultatorii nostri". Si dupa aia se mira: uite dom'le ce mi-au facut, m-au dibuit!
Totusi, o intrebare: cand te logai pe site-ul cu poker (cum reusesti frate sa faci atatia bani? spune-mi si mie!) intrai cu un browser obisnuit, nu? Ai incercat cu ceva mai istet, gen Tor Browser?
Sau daca folosesti o retea fixa - daca ai posibilitatea - de ce nu incerci si ceva in stilul "Tmac adress changer"? Mie chiar imi era de folos cand descarcam chestii gratuite de pe site-uri care iti dau 2-3 fisiere moca pe zi.
Nu ma logam din browser, e o aplicatie ce trebuie instalata. Apropo, cei cu platforma de poker au voie sa monitorizeze toate activitatile mele din browsere sau din caculator in timp ce sunt logat la ei, e scris in termeni si conditii. Reusesc sa fac atatia bani muncind din greu, studiind, analizand, facand meditatii cu jucatori mai buni, urmarindu-i pe altii. Totusi, cred ca 1500$ pe luna in comparatie cu castigurile de cateva milioane ale altora(Liviu Ignat, Toni Judet, Dan Murariu) nu sunt prea mare lucru.

#7
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,166
  • Înscris: 04.02.2011
Omule, ce o să faci, o să iei la rând toți providerii de net din România? :roflmao: Ai auzit de VPN, cu care ieși cu ce ip vrei tu? Ai auzit că identificarea se face și după alte elemente (browser, cookies, chestii d'astea)?

#8
bytza4u

bytza4u

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 04.05.2009
Omule, mi-am luat un nou calculator, care e neatins; o sa folosesc numele si contul bancar al altcuiva, deci singura problema e internetul, mai exact cum sa fac ca sa nu fiu recunoscut. Nici macar nu sunt eu de vina pentru ca mi-a fost blocat contul, dar asta e viata. Vad ca nimeni nu vine cu un raspuns concret,..

#9
Alex_GP

Alex_GP

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,222
  • Înscris: 23.12.2006
Vpn?

#10
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,378
  • Înscris: 08.12.2008

View Postbytza4u, on 20 decembrie 2013 - 16:29, said:

Pai si ce daca va avea mereu acelasi Ip? Important e ca acel ip sa fie diferit de cel prin cablu, cel care e pe lista neagra.

reciteste ce ai postat initial si atunci vei intelege si raspunsul meu.

solutia simpla este utilizarea unui vpn si folosirea de masini virtuale.

#11
bytza4u

bytza4u

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 04.05.2009
Vpn? Cunostintele mele in ale informaticii privind astfel de lucruri sunt nule, desi am 18 ani si sunt la un liceu de mate info. Stiu ce e un VPN, dar totusi.. nu e cam complicat? Nu ar fi mai simplu sa imi iau un stick? Ma rog, e posibil sa ma zbat degeaba incercand tot felul de alternative, cand de fapt am un Ip dinamic si e posibil ca tot ce ar trebui sa fac sa fie sa resetez routerul wireless. Ideea e ca nu vreau sa risc sa fiu cumva 'recunoscut', deoarece asta e ceea ce fac 'for living'.

#12
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,378
  • Înscris: 08.12.2008
multi provideri de solutii platite ofera si o aplicatie dedicata la care trebuie sa treci userul si parola, sa alegi serverul din tara dorita si sa dai connect.

http://torrentfreak....edition-130302/

#13
Alex_GP

Alex_GP

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,222
  • Înscris: 23.12.2006

View Postbytza4u, on 21 decembrie 2013 - 01:40, said:

Vpn? Cunostintele mele in ale informaticii privind astfel de lucruri sunt nule, desi am 18 ani si sunt la un liceu de mate info. Stiu ce e un VPN, dar totusi.. nu e cam complicat?

Pune mana si invata.

#14
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,166
  • Înscris: 04.02.2011

View Postbytza4u, on 20 decembrie 2013 - 16:40, said:

Vad ca nimeni nu vine cu un raspuns concret,..
Tinere, tot ce trebuie să faci e să citești, soluții ți s-au propus. Acuma, mi se pare jalnic să fii la un liceu de mate-info (ca să vedeți ce școli țin banii contribuabilului român) și nu să nu știi, că știm că e învățământul e varză, dar măcar să cauți pe net și să înveți. Nu poți să zici că nimeni nu te ajută. Dar dacă tu nu ești în stare să instalezi un progrămel ce-l găsești pe net și contra unei sume infime îți dă o listă cu servere la care să te legi, atunci mai bine fă ceva pe el venit, apucă-te de altceva și fă dracu' alt liceu.

#15
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,971
  • Înscris: 20.04.2013

View Postbytza4u, on 21 decembrie 2013 - 01:40, said:

Vpn? Cunostintele mele in ale informaticii privind astfel de lucruri sunt nule, desi am 18 ani si sunt la un liceu de mate info. Stiu ce e un VPN, dar totusi.. nu e cam complicat? Nu ar fi mai simplu sa imi iau un stick? Ma rog, e posibil sa ma zbat degeaba incercand tot felul de alternative, cand de fapt am un Ip dinamic si e posibil ca tot ce ar trebui sa fac sa fie sa resetez routerul wireless. Ideea e ca nu vreau sa risc sa fiu cumva 'recunoscut', deoarece asta e ceea ce fac 'for living'.
Eu stiam de VPN si proxy din clasa a 8-a si si le foloseam sa accesez site-urile unde aveam retrictii.Forumul asta m-a invatat foarte multe.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate