Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 [UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 

Card CI+ cu televizor Samsung

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006
Salutare tuturor,

Am un televizor Samsung EH5450, care atat pe site-ul RDS cat si pe site-ul producatorului apare drept certificat CI+. Cu toate acestea, nu vede cardul CI+ primit de la RDS, deloc. Intrebarea mea este, cat de tare se impinge in acel slot card-ul? Eu am impins pana am intampinat o usoare rezistenta, insa suspectez faptul ca trebuia impins si mai mult. Pe un alt televizor Samsung, card-ul a fost vazut.

#2
danpet

danpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,578
  • Înscris: 01.03.2007
Cata dezordine in tara asta...Exista subiect dedicat pe tema RDS-CAM CI+.Rog moderatorii sa-si faca datoria si sa mute postarea la locul potrivit.

#3
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006
Si ce reactii viguroase in fata unor asa zise "dezordini" marunte, pe cand in fata marilor probleme/flegme pe care le primim in figura zilnic, tacem chitic sau vorbim pe la colturi.

#4
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,037
  • Înscris: 08.08.2002
Sigur functioneaza EH5450 cu card CI RDS/UPC, acum de ce nu functioneaza la tine chiar nu stiu mai ales daca zici ca l-ai testat in alt tv si cardul este ok si functioneaza.

#5
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006

 MD, on 19 decembrie 2013 - 10:47, said:

Sigur functioneaza EH5450 cu card CI RDS/UPC, acum de ce nu functioneaza la tine chiar nu stiu mai ales daca zici ca l-ai testat in alt tv si cardul este ok si functioneaza.

Pai am spus, mi-a fost frica, practic, sa imping prea tare, m-am oprit imediat ce am simtit o usoara "contraforta". Pe un site cineva spune ca introducerea se face in doi pasi, dupa ce se simte acea usoara presiune, se mai impinge putin pana face clic. Insa vreau sa ma asigur inainte sa incerc, sa nu fac vreo isprava. :)

#6
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,598
  • Înscris: 02.10.2010
Fricos esti ,impinge putin nai tare si totul va fi ok

#7
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006
Bine, voi incerca. :)

#8
catalincc

catalincc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 15.08.2007
nu exagera cu impinsul! chiar daca ti s-ar parea usor curios ca pozitie, incearca sa intorci si cam-ul invers si vezi daca opune aceeasi rezistenta la conectare!

#9
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006
L-am intors si invers, in acea pozitie pare gresit din start. Voi incerca in aceeasi pozitie(pe aceeasi parte) care a functionat in celalalt televizor. Trebuie sa mearga, doar nu o fi conectorul stricat, nu imi vine sa cred asa ceva.

#10
iflorin

iflorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 07.03.2007

 brasoveanul, on 19 decembrie 2013 - 10:51, said:

Pai am spus, mi-a fost frica, practic, sa imping prea tare, m-am oprit imediat ce am simtit o usoara "contraforta".

Imi place comentariul tau, sincer! daca nu 'impingi' pana in capat, nu ai nici o satifactie! Posted Image Posted Image

Edited by iflorin, 19 December 2013 - 11:22.


#11
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006

 iflorin, on 19 decembrie 2013 - 11:21, said:

Imi place comentariul tau, sincer! daca nu 'impingi' pana in capat, nu ai nici o satifactie! Posted Image Posted Image

Hehe! Posted Image Oricum, o sa va spun aici daca voi obtine satisfactia cautata in urma unei impingeri ceva mai hotarate.

Edited by brasoveanul, 19 December 2013 - 12:04.


#12
catalincc

catalincc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 15.08.2007
ai grija sa nu faci gemeni!

#13
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,598
  • Înscris: 02.10.2010
Ca doar viata este grea

#14
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006
Oameni buni, bagati-va mintile in cap, danpet va fi deranjat din nou de o atat de intensa dezordine si destrabalare verbal-scriitoriceasca. Inca nu am testat sa vad daca merge, probabil ca peste vreo doua zile, cand voi avea ocazia.

#15
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,134
  • Înscris: 16.10.2006
Merge fara probleme eh5450 cu cardul de la RDS, trebuie doar inserat ca lumea in slot.

#16
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,554
  • Înscris: 16.12.2006
Normal ca merge, toate TV-urile Samsung din 2010 incoace stiu CI+.

Chiar si unele modele din 2009 au CI+.

#17
sorint87

sorint87

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 02.12.2007
Salut, am si eu o problema cu acest card CI+ de la RCS-RDS, problema sta in felul urmator : TV Samsung 40D6500, card luat acum cateva luni, a functionat 2 luni fara probleme, dintr-o data nu mai puteam sa vad HBO..si cele criptate "semnal demodulat", m-am uitat prin meniul tv ului "interfata comuna ( card ci )" era stearsa ca si cum cardul nu ar fi in TV. L-am scos sucit pe toate partile, rescanare  de posturi, tot nu il vedea. Metoda prin care l-am facut sa functioneze a fost sa scanez posturile fara card in tv. Dupa ce l-am bagat, l-a vazut, am scanat din nou..mi am aranjat posturile cu stickul..a functionat o saptamana..pana cand iar nu mai functiona HBO ul..nici o surpriza...interfata comuna din meniul Samsung..era "stearsa'. Mi-a schimbat cineva de la RDS cardul, asta nou..l-am sucit pe toate partile scanare cu el, fara el, tot nu il vede TV-ul. Tv-ul tin sa precizez ca nu are slot direct, are adaptor pt ci+. Daca ma poate ajuta careva cu o informatie utila as fi recunoscator, daca nu am postat unde trebuie, sorry.

#18
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,554
  • Înscris: 16.12.2006
Posteaza mesajul tau pe topicul asta http://forum.softped...2#entry14688165

Ai sanse mult mai mari sa primesti un raspuns avizat pe topicul de pe aria TV.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate