Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Comercianti (inclusiv PFA) obliga...

Recomandare cazare tranzit, 1 noa...

Inchidere stalpi in placa de la u...

Acceleratie sacadata Vespa 300ccm
 Microfon pentru un Sony A6100?

Chiar asa de prosti sunt englezi?

La mulți ani @xperia_ray!

Circular Makita de negasit in RO
 Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...
 Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea
 

E-Boda Rainbow V40

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
PACSA

PACSA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 713
  • Înscris: 07.06.2013
Hmm, imi pare rau si ma sperie sa aud ca apar probleme la acest telefon.

Eu folosesc sim1 digi (telefonie), sim 2 orange. Digi merge in 3G daca nu ma insel, eu nu am reglat absolut nimica, simul digi merge fara probleme  si nu imi apre nici un fel de roaming.
Pe simul cosmote de ce iti trebe 3G? Pentru apel video?

In weekend folosesc telul mai putin, bateria imi tine si 3 zile!!! In cursul saptamanii 2 zile.
Noi am cumparat 3 bucati din acest telefon (pt toata familia), inca nu avem probleme, sper sa ramane asa Posted Image .

Edited by PACSA, 27 February 2014 - 09:31.


#20
Fabianmarian

Fabianmarian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 11.04.2012
Am cumparat vineri telefonul, inainte de acesta am avut un samsung galaxy europa(GT-I5500) deci deja sunt obisnuit cu androidul tinand cont ca GT-I5500 e cam cel mai dezvoltat telefon(are zeci de ROM-uri custom). E-boda rainbow l-am luat de pe eMag cu 400 lei si dupa parerea mea isi merita toti banii merge fluent, nu se blocheaza, ruleaza si jocuri mai bune. Bateria ma tine normal la modul in care-l utilizez, nu ma asteptam sa ma tina mai mult. Vineri seara de la 9 pana la 11 cu Wi-fi pornit in tot acest timp, descarcand jocuri + intre timp ma si jucam s-a dus pana la 60%, apoi urmatoarea dimineata tot de pe la 9 pana la 12-12 jumatate stand pe jocuri s-a descarcat complet bateria. Am observat un post in care cineva se plangea ca bateria ii se descarca in standby, mie unul nu mi s-a descarcat in standby.

#21
kingul

kingul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 02.01.2006
Păi de aia l-am și trimis în service... din cauza bateriei, și mi-a fost returnat cu "test ok". Acum este a pentru doua oară în service, mai revin cu informații după ce ajunge înapoi.

#22
PACSA

PACSA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 713
  • Înscris: 07.06.2013
Mie in standby cu wifi oprit nu se descarca nici 1%. Chiar sunt uimit de autonomia bateriei. Adevarul e ca nu ma joc pe tel, wifi este pornit doar cand folosesc netul. Saptamana trecuta am doborat recordul, bateria nu s-a descarcat timp de 4 zile :) .

#23
kingul

kingul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 02.01.2006
Mi-au înlocuit telefonul cu unul nou, care merge cum trebuie, mai puțin partea cu detectarea roaming, dar care nu e așa bubă mare.
După prima încărcare, noul telefon V40 a ținut aproape 72 de ore.
Păcat că tehnicianul care mi-a testat prima dată aparatul nu are nicio treabă cu telefoanele și a fost nevoie de 1 lună pentru a avea un telefon funcțional.

Off topic : urmează cei de la servskills.ro, care se pare că fac exact ca cei de la e-boda, țin aparatul 13 zile și în cea de-a 14 se uită la el pe fugă, ca nu cumva să îl trimită înapoi clientului mai repede de 15 zile.

#24
PACSA

PACSA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 713
  • Înscris: 07.06.2013
Imi pare rau de inceputul prost, sper sa nu mai apar alte probleme.

Eu aproape am reusit sa fac o caramida din telefon. Am instalat aplicatia chainfire care ajuta la jocuri. Atentie mare, acest program nu e compatibil cu android 4....! Dupa instalare nu mai pornea telul. Norocul meu era ca pe siteul oficial se gaseste updateul acestui model.

#25
CrisanV

CrisanV

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.03.2014
Buna. am si eu un e-boda rainbow40 si de cand l-am cumparat nu imi merge wi-fi singurul loc in care mi s-a conectat a fost
in magazinul altex de unde l-am si cumparat dar in rest nu mi se conecteaza nicaieri. Care ar putea fi problema?

#26
PACSA

PACSA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 713
  • Înscris: 07.06.2013

 CrisanV, on 18 martie 2014 - 22:40, said:

Buna. am si eu un e-boda rainbow40 si de cand l-am cumparat nu imi merge wi-fi singurul loc in care mi s-a conectat a fost
in magazinul altex de unde l-am si cumparat dar in rest nu mi se conecteaza nicaieri. Care ar putea fi problema?


Ai incercat sa schimbi passwordul? sau folosesti acelas password cu care a fost conectat pe wifi ul din altex?:)

#27
pardailan

pardailan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 21.02.2010

 PACSA, on 04 martie 2014 - 18:44, said:

Mie in standby cu wifi oprit nu se descarca nici 1%. Chiar sunt uimit de autonomia bateriei. Adevarul e ca nu ma joc pe tel, wifi este pornit doar cand folosesc netul. Saptamana trecuta am doborat recordul, bateria nu s-a descarcat timp de 4 zile Posted Image .
Spuneti-mi si mie, va rog, cat va tine bateria raportat la modul vostru de utilizare (jucati f mult, intrati pe net f mult, doar vorbiti, stati cu net-ul pornit tot timpul sau doar cand aveti nevoie de el etc...)

#28
PACSA

PACSA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 713
  • Înscris: 07.06.2013

 pardailan, on 23 martie 2014 - 15:41, said:

Spuneti-mi si mie, va rog, cat va tine bateria raportat la modul vostru de utilizare (jucati f mult, intrati pe net f mult, doar vorbiti, stati cu net-ul pornit tot timpul sau doar cand aveti nevoie de el etc...)

Daca ma joc foarte mult (joc care merge doar online), nu tine nici o zi. Daca nu ma joc deloc doar telefonie + internet 2 zile. Daca il folosesc doar ca telefon + internet cu wifi pornit doar cand am nevoie pentru emailuri, tine si 3 zile!!!

#29
levike

levike

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 04.03.2006
Va rog sa-mi spuneti cum se intra in recovery mode. Am incercat Volume (-) + Power si Volume (+) + Power, dar fara niciun rezultat. Va multumesc anticipat.

#30
PACSA

PACSA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 713
  • Înscris: 07.06.2013

 levike, on 25 martie 2014 - 19:30, said:

Va rog sa-mi spuneti cum se intra in recovery mode. Am incercat Volume (-) + Power si Volume (+) + Power, dar fara niciun rezultat. Va multumesc anticipat.

Apasa impreuna + cu - si power.

#31
pardailan

pardailan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 21.02.2010
mai are cineva probleme cu conectarea la router?
mi se conecteaza, dar nu merge netul, cu toate ca la acelasi router mai am conectate, fara probleme, tot prin wireless,1  tv, 1 desktop, 3 smartphoane, 2 leptopuri si o tableta.
nu inteleg unde-i problema la telefonul asta :(

am dat net de la alt smartphone si la reteaua wireless astfel creata a mers.
oare sa fie vreo incompatibilitate intre telefonul asta si routerul tl-wr1042nd ?

#32
pardailan

pardailan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 21.02.2010

 pardailan, on 25 martie 2014 - 23:37, said:

mai are cineva probleme cu conectarea la router?
mi se conecteaza, dar nu merge netul, cu toate ca la acelasi router mai am conectate, fara probleme, tot prin wireless,1  tv, 1 desktop, 3 smartphoane, 2 leptopuri si o tableta.
nu inteleg unde-i problema la telefonul asta Posted Image

am dat net de la alt smartphone si la reteaua wireless astfel creata a mers.
oare sa fie vreo incompatibilitate intre telefonul asta si routerul tl-wr1042nd ?
am rezolvat. imi cer scuze, era de la router problema, a trebuit doar sa-l reconfigurez :)

folosesc de multa vreme aplicatia life360, pt a localiza un alt smartphone, cel al copilului. totul bine si frumos, pana i-am cumparat e-boda v40, cu care nu-l mai pot localiza, decat atunci cand are ecranul telefonului aprins. habar n-am daca este vreo incompatibilitate a aplicatiei cu versiunea asta de android, sau cu telefonul asta. poate sa ma ajute careva cu vreun sfat sau vreo informatie?

#33
pardailan

pardailan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 21.02.2010

 yokota, on 09 ianuarie 2014 - 18:11, said:

Buna seara.
Am cumparat de sarbatori unul, si tot am probleme cu intreruperea convorbirilor. A mai patit cineva asa ceva cu E-boda Rainbow V40?
Un sim pe Orange unul pe Vodafone, 3G-ul dezactivat, l-am lasat functional doar pe 2G , fara servicii de date. Nu am abonament de date si salvez din autonomie.
Se intrerupe invariabil, indiferent daca apelez eu sau sunt apelat, prima convorbire initiata, intr-un interval de 2-3 ore.
Sim-urile au functionat fara probleme pe un dual sim S.....g C3322 .
Am inversat sim-urile intre ele fara rezultat. Este enervant si frustrant sa apelez de n+1 ori ca sa pot termina o convorbire.  
Am citit pe undeva ca ar ajuta,, uneori schimbarea sim-ului cu unul nou, la operatorul de telefonie,
"ciudat" pentru ca multe sim-uri de tip vechi se comporta asa in telefoane smartphone de tip nou.

Sfaturi, solutii, experiente personale cu aceleasi simptome?

Telefonul este foarte ok raport pret /performanta, exceptie face acest inconvenient major descris ulterior.
Mai ales ca nu folosesc telefonul la adevarata lui capacitate de "smartphone", nu cred ca este vorba de a atinge limitele lui hardware.
Multumesc anticipat pentru sfaturi si impresii ale utilizatorilor de Smartphone E-boda.
Toate cele bune.
Si eu am aceeasi problema, cu intreruperea convorbirilor. nu i-am gasit inca solutia ....
Mai am o problema: telefonul nu poate fi localizat cu aplicatia LIFE360, decat daca-i pornesc ecranul. Foloseam f mult aplicatia asta ca sa-mi localizez copilul care foloseste tel-ul asta, iar acum nu mai pot :(

#34
euclaudiu

euclaudiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 04.03.2014
Acest telefon banuiesc ca este tot rebranduit gen allview mi-ati putea spune numele de la mama lui china.Poate gasesc cateva custom rom.

#35
iovegicu

iovegicu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.01.2012

 yokota, on 09 ianuarie 2014 - 18:11, said:

Buna seara.
Am cumparat de sarbatori unul, si tot am probleme cu intreruperea convorbirilor. A mai patit cineva asa ceva cu E-boda Rainbow V40?
Un sim pe Orange unul pe Vodafone, 3G-ul dezactivat, l-am lasat functional doar pe 2G , fara servicii de date. Nu am abonament de date si salvez din autonomie.
Se intrerupe invariabil, indiferent daca apelez eu sau sunt apelat, prima convorbire initiata, intr-un interval de 2-3 ore.
Sim-urile au functionat fara probleme pe un dual sim S.....g C3322 .
Am inversat sim-urile intre ele fara rezultat. Este enervant si frustrant sa apelez de n+1 ori ca sa pot termina o convorbire.  
Am citit pe undeva ca ar ajuta,, uneori schimbarea sim-ului cu unul nou, la operatorul de telefonie,
"ciudat" pentru ca multe sim-uri de tip vechi se comporta asa in telefoane smartphone de tip nou.

Sfaturi, solutii, experiente personale cu aceleasi simptome?

Telefonul este foarte ok raport pret /performanta, exceptie face acest inconvenient major descris ulterior.
Mai ales ca nu folosesc telefonul la adevarata lui capacitate de "smartphone", nu cred ca este vorba de a atinge limitele lui hardware.
Multumesc anticipat pentru sfaturi si impresii ale utilizatorilor de Smartphone E-boda.
Toate cele bune.

Eu am trimis telefonul la service si cei de acolo l-au formatat si a mers fara probleme 1-2 zile pana am inceput sa instalez diferite programe pe el, dupa care ... la fel. Incercati sa blocati ecranul in timpul convorbirilor(la mine merge!)

Stie cumva cineva daca la acest telefon se poate pune un cablu OTG (am doua de la doua tablete diferite si nu merge) pentru a putea accesa date de pe stick-uri ?

#36
CatalinNae

CatalinNae

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.12.2014
Salut, am un telefon E-boda v40 rainbow, de curand a fost la garantie cu probleme la gps si baterie. Pe garantie scrie ca a fost resoftat si de aici au aparut alte probleme
Imi apare un R langa semnalul de la retea si cand vreau sa sun imi da un mesaj de roamin, Internetul daca vreau sa-l activez de pe abonament trebuia musai sa bifez la rubrica roaming DATE. Ceva solutii?
multumesc

Edited by CatalinNae, 14 December 2014 - 10:18.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate