![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema implementare "audio.js"
Last Updated: Dec 17 2013 06:09, Started by
Graphilip
, Dec 17 2013 00:01
·
0

Posted 17 December 2013 - 00:01

salutare, am si eu o mica dilema, poate imi puteti da un sfat.
vreau sa implementez intr-un proiect personal pluginul audio.js. As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac pentru a putea reda (corect) mai mult de 1 player (cu playlist) pe aceeasi pagina. am incercat tot felul dar fara rezultat, pentru ca din pacate nu sunt un bun cunoscator al js. Cam asa arata codul meu acum: http://codepen.io/Graphilip/pen/HurzD . Am cautat si intrebat in multe alte locuri dar fara nici un rezultat, asa ca m-am gandit sa postez si aici. Daca are cineva vreo idee as fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users