![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vonino Otis S
Last Updated: Jan 05 2017 18:18, Started by
sebyss
, Dec 14 2013 14:50
·
0

Posted 18 January 2014 - 18:20

Salut !
Tind sa cred ca am gresit folosind acest custom ! 1.Nu imi vede stickul . 2.Tableta mea numai are IMEI ! Nu am se observa nici o imbunatatire cu acest custom ! As dorii si eu daca are cineva un back-up cu sistemul din fabrica ! Stima ! |
Posted 18 January 2014 - 20:13

Backup gasesti pe site ul celor de la vonino.Daca ai rabdare postez maine un link dropbox cu el pentru ca momentan n am acces la PC.
|
Posted 19 January 2014 - 01:29

Mersi @AndreiEmilian !
De pe site-ul lor am descarcat si instalat,dar nimic. ! Am nevoie de acel back up ,pt a duce tableta la garantie. ! Sper sa nu gresesc dar root-ul nu dispare doar prin reinstalare de Android ! In legatura cu imei-ul stii ce as putea face ? Stima |
Posted 19 January 2014 - 01:36

incearca sa stergi super user ....era ceva cu titanium backup sau cauta pe google android 4.1.1 root and unroot poate da ceva bun , acum ceva timp i-am facut unroot , daca dau de aplicatie prin pc o sa pun un link
|
Posted 19 January 2014 - 07:52

Daca mai ai suoeruser instalat intra in setarile lui si click pe unroot, dureaza putin dupa care se restarteaza tableta, apoi poti verifica ca root cecker daca mai ai root
|
Posted 19 January 2014 - 12:40

Uite link-ul:https://www.dropbox....3102013 (1).rar.Sper sa mearga.Dezarhivezi si dai restore din CWM.
|
Posted 20 January 2014 - 19:39

In primu rand vreau sa va multumesc pentru raspunsuri.
In ceea ce priveste tableta : nu are root,dar tot nu am imei si serial number ! Am sa pun back-upul de la Andrei. Cu stima ! |
Posted 04 February 2014 - 18:15

Vad ca a murit acest subiect !
Am sunat la Vonino,mi-au trimis pe mail un rom pt Otis S ! Din pacate tot nu am imei si serial number ! Pot instalat ICS si daca da.cum ? Stima |
Posted 04 February 2014 - 19:11

Poti pune un link cu rom-ul primit p mail . In ceea ce priveste ics , as prefera mai mult un jb 4.2.2
![]() Daca imi poate da cineva indicatii ( sunt praf ) sunt dispus sa incerc sa fac un rom pentru otis s |
Posted 05 February 2014 - 09:02

Vad ca a murit acest subiect ! Am sunat la Vonino,mi-au trimis pe mail un rom pt Otis S ! Din pacate tot nu am imei si serial number ! Pot instalat ICS si daca da.cum ? Stima ROM-ul oficial Otis este 4.1.1 Jelly bean,nu cred ca exista ICS pentru el, insa nu inteleg intrebarea cu IMEI-ul, poti detalia ce IMEI te intereseaza? ai pus un modem 3G si nu-ti apare? Edited by sebyss, 05 February 2014 - 09:04. |
|
Posted 05 February 2014 - 11:22

Poate ma insel dar IMEI-ul este dat de modem nu de tableta ea are doar acel SN
|
Posted 05 February 2014 - 11:50

D'aia intrebam si eu, pentru ca IMEI-ul este prezent doar pe device-uri care au "built-in" telefon sau modem. Otis nu are asa ceva, deci n-ar avea ce imei sa afiseze.
|
Posted 05 February 2014 - 13:43

Afiseaza imei doar cand are un modem conectat , am
verificat cu un serioux s716 tab |
Posted 05 February 2014 - 17:37

Ma ajuta si pe mine cineva?Wi-fi-ul mi se deconecteaza din 5 in 5 minute,iar cand intru in jocuri tableta se blocheaza complet timp de 1-2 minute...Ce pot face?
|
Posted 05 February 2014 - 19:52

![]() ![]() |
|
Posted 05 February 2014 - 19:55

Sunt dispus sa fiu tester :*
Vreau sa invat ... Nu gasesc nimic concret |
Posted 06 February 2014 - 02:25

Problema mea e urmatoare : La conectare stick-lui RDS Mf-110,nu se intampla ambsolut nimic !
Nu il vede tableta. Pana sa instalez acest costum rom mergea perfect ! Daca tableta nu are IMEI ,de ce pe cutia ei se gaseste un IMEI ? Am sa sun la Vonino sa ma interesez cat costa si daca se poate rescrie SN . Totusi stie cineva un site de trocuri ? As da-o pe un Orin HD si o diferenta de bani ! Multumesc pentru raspunsuri ! @AndreiEmilian Asa face la toti ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users