![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Traseu Cluj Napoca - Statiune Borsa . Ajutor, sofer incepator!
Last Updated: Dec 11 2013 22:23, Started by
Melss
, Dec 11 2013 18:21
·
0

Posted 11 December 2013 - 18:21

Am nevoie de sfaturi de la cei care cunosc drumul si imprejurimile , de la Cluj la Borsa e un drum greu de parcurs pentru un sofer incepator?
Credeti ca in perioada revelionului va fii drum aglomerat , posibil blocari in trafic? s-a mai intamplat? Orice sfat legat de aceste intrebari stupide este binevenit , si va sunt recunoscatoare. Multumesc. |
Posted 11 December 2013 - 19:03

Salut şi bine ai venit pe forum.
Nu sunt şofer, nu cunosc zona ( chiar dacă într-un concediu am ajuns la Borşa pe timp de vară ). Părerea mea este că la vreme de iarnă orice drum este greu, chiar pentru un profesionist care cunoaşte drumul şi ştie la ce să se aştepte. Perioada calendaristică e şi ea nepotrivită pentru experimente, existând riscul să petreci Revelionul ( şi cu puţin "noroc" şi Boboteaza ) în maşină. Mai aşteaptă păreri de la localnici sau de la alţi şoferi mai cu spirit de aventură. Edited by Mos_Ilie, 11 December 2013 - 19:04. |
Posted 11 December 2013 - 19:06

"Incalta" masina de iarna si mergi cu mai multa atentie. In rest nu ai dece sa iti faci griji. Important este sa nu te cobori la mintea tuturor prostilor de pe sosea! Il vezi ca nu-i ajunge drumul, da-te mai pe dreapta si lasa-l pe nebun sa treaca! Fiind incepator (si nestiind cati km ai parcurs pana acum) te sfatuiesc sa nu mergi "pe inserat" (atunci cand nu e nici prea multa lumina dar nici intuneric) ca sa nu te jeneze la ochi farurile colegilor de trafic. Cand vezi ca obosesti poti sa te opresti cateva minute si sa faci o pauza.
In rest, curaj si da-i inainte ! |
Posted 11 December 2013 - 19:24

Daca mergeai prin Baia Mare iti puteam zice ca e relativ dificil drumul, dar circulatia nu e ca pe DN1C, deci nu prea trec nebuni pe langa tine decat astia din MM care cunosc drumul si n-au rabdare
![]() Dar tu probabil mergi pe la Nasaud ca e mai scrut drumul, acolo cred ca vei avea probleme doar cand treci muntii de la Telciu incolo, n-am idee in practica ci doar ma uit pe harta. Daca mergi in excursie si vrei sa vezi niste locuri frumoase iti recomand sa mergi pe la Targu Lapus pe ruta asta http://goo.gl/maps/Rwkcb |
Posted 11 December 2013 - 20:03

Am nevoie de sfaturi de la cei care cunosc drumul si imprejurimile , de la Cluj la Borsa e un drum greu de parcurs pentru un sofer incepator? Credeti ca in perioada revelionului va fii drum aglomerat , posibil blocari in trafic? s-a mai intamplat? Orice sfat legat de aceste intrebari stupide este binevenit , si va sunt recunoscatoare. Multumesc. Cluj-Dej-Beclean-Salva-Moisei-Borsa Pana in Beclean ar fi mai aglomerat si se merge tare, in rest liber ![]() |
Posted 11 December 2013 - 22:23

Din beclean in colo sunt ceva dealuri , daca nu-si fac treaba baietii de la drumuri e nasol . In rest o frumusete de drum
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users