![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Godzilla (2014)
Last Updated: May 24 2014 23:40, Started by
tiestodj20
, Dec 11 2013 09:56
·
0

Posted 23 May 2014 - 00:29

Well...a fost fucking awesome! ![]() Un fel de Pacific Rim. Godzilla mi-a tăiat respiraţia, văzând-o pe ecranul IMAX...totuşi puţin cam supraponderală, poate a mâncat prea mult la McDonald's!? ![]() În privinţa actorilor, nu impresionează niciunul, mai ales Aaron Taylor-Johnson, care e un actor prost, pur şi simplu, dar sexy şi drăguţ. ![]() Răgetul monştrilor, coloana sonoră, aici totul se îmbină perfect. Există câteva momente absolut sublime de regie şi de vizual, nu le veţi rata. ![]() În schimb dialogurile sunt cam trase de păr, pe alocuri chiar penibil de melodramatice. Nu c-ar conta prea mult, la un astfel de film nu mergi pt. aspectul uman, ci ca să vezi creaturi gigantice în luptă. Eu încă sunt în extaz. Serios, tare bine m-am simţit văzând filmul, şi-l recomand oricui care e în căutare de divertisment pe cinste! ![]() 7/10 Godzila părea supraponderală că au păstrat stilul original japonez (filmele vechi, benzi desenate). Pe mine m-a dezamăgit în schimb T-Rex-ul ăla supradimensionat din Godzila anilor 90 care-l avea pe Jamirquai pe coloana sonoră. Că aici Godzila scoate flăcări (ca în original) e SUPER! Da, actorii nu prea sunt cine știe ce. Poate doar canadianca. Da are aia un rol prea scurt. Dialogurile-s banale. Oamenii nu prea au mare importanță aici. Trăgeau și ei cu mitraliera în Godzila de parcă credeau că avea pielea p*lii pe ea, nu ditai platoșa. Da, monștrii, coloana sonoră și efectele de sunet sunt grozave. Grafica e super, destul de puține efecte 3D în schimb (nu impresionează aici). Și tzunami-ul ăla a fost grozav. |
Posted 23 May 2014 - 07:03

Mda, l-am vazut si eu. La IMAX. Cred ca daca-l vedeam fara IMAX ziceam ca e aproape o mizerie.
Asa, scenariu OK, efecte speciale OK (dar nu iesite din comun, de aici probabil si penumbra care se lasa de fiecare data cand apar monstrii sa-si arate muschii), actori (cat au avut ei de jucat) OK, per total un film bun, dar nu extraordinar. Merita banii, dar as fi pus sa aleg, as alege Pacific Rim - tot cu pac-pac, explozii, actiune, chestii supradimensionate, dar mult mai bine facut dpdv vizual; acum, conteaza si mana regizorului (Del Toro, cineva? ![]() |
Posted 24 May 2014 - 23:40

Cred ca daca-l vedeam fara IMAX ziceam ca e aproape o mizerie. La ce efecte 3D (n)a avut chiar nu a contat ca l-ai vazut la IMAX ![]() Imaginea buna mai ales pe final la scena cu parasutistii, foarte misto si coloana sonora. Mi-a placut filmul iar Godzilla a dat bine asa chubby ![]() Eu l-am vazut la Ploiesti, sala parea incantata (nu prea s-au vazut displayuri de mobile aprinse in timpul filmului), standarde mai joase ca la Iasi (si fete mai cuminti ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users