Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Legare 2 instalatii de Craciun

A picat forum.softpedia.com

bodycam protectie personala
 Studiu de caz: samuraiul Yamaha/ ...

Unde poti arunca pamant curat

Recomandare monitor pentru citit ...

Economie gaz ca urmare a automati...
 Romania vs Schengen

recomandare leptop

Probleme la browsing pe chrome

conectare 2 monitoare
 Intel management engine

Cum pot sa scot dintr-o mufa mama...

Sotie ce refuza sa-si ingrijeasca...

Electrician in Canada
 

Excel

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
tzuny

tzuny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 16.07.2009
Salut. Am un tabel in excel cu 2 coloane.
TImp        Masuratoare
....     .......

Cum fac ca intr-o alta coloana sa imi afiseze Timpul si Masuratoarea cand am o conditie gen masuratoare>20. Sa afiseze(Timp si Masuratoare) numai masuratorile ce respecta conditia respectiva.

#2
Stan_Patzitul

Stan_Patzitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 26.08.2009
=IF(B2>20, A2&B2, "")
A2 - valoare timp
B2 - valoare masuratoare

#3
tzuny

tzuny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 16.07.2009
e buna ideea. dar eu am un tabel cu vreo 300 de rows sa zic asa. asta face doar pentru un row. si nu imi afiseaa in alta coloana numai valoarea nu si timpul

#4
abral

abral

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 154
  • Înscris: 28.03.2007
Poti folosi filtru sau pivot table (depinde ce vrei sa obtii).

#5
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,834
  • Înscris: 01.11.2005

Quote

e buna ideea. dar eu am un tabel cu vreo 300 de rows sa zic asa. asta face doar pentru un row. si nu imi afiseaa in alta coloana numai valoarea nu si timpul
foloseste in coloana in care vrei sa fie afisat , de exemplu coloana C, ca formula cu referinta la cele doua celule cu timp si masuratoare...apoi multiplica formula pentru celelalte celule din coloana ( click pe coltul dreapta-jos pana cursorul devine o cruce si apoi drag-down )

#6
tzuny

tzuny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 16.07.2009
Nu e chiar ceea ce imi doresc eu. Mai explic odata. Dupa cum spuneam mai sus intr-un sheet1 am 2 coloane :  TIMP si MASURATOARE. Intr-un alt sheet2 (cand introduc in sheet1 cam 800 de valori) vreau sa imi faca direct sa imi apara ni sheet2 filtrarea(sa zic asa) a acelor valori in functie de un anumit filtru.
GEN :
pentru TIMP SI MASURATOARE din sheet1 ..... afiseaza in sheet2 valorile in care 50<masuratoare>20. Nu exista ceva functie sa faca direct ?Fara drag down sau ceva.!

#7
Comy

Comy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 21.12.2001
si care e conditia necesara a fi aplicata?

#8
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,834
  • Înscris: 01.11.2005

Quote

si care e conditia necesara a fi aplicata?
valorile in care 50<masuratoare>20

Quote

Nu exista ceva functie sa faca direct ?Fara drag down sau ceva.!
..cel mai simplu cu macrouri...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate