Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice

Camera de bord (Buget ~200-250 lei)
 Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...
 Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 

Excel

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
tzuny

tzuny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 16.07.2009
Salut. Am un tabel in excel cu 2 coloane.
TImp        Masuratoare
....     .......

Cum fac ca intr-o alta coloana sa imi afiseze Timpul si Masuratoarea cand am o conditie gen masuratoare>20. Sa afiseze(Timp si Masuratoare) numai masuratorile ce respecta conditia respectiva.

#2
Stan_Patzitul

Stan_Patzitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 26.08.2009
=IF(B2>20, A2&B2, "")
A2 - valoare timp
B2 - valoare masuratoare

#3
tzuny

tzuny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 16.07.2009
e buna ideea. dar eu am un tabel cu vreo 300 de rows sa zic asa. asta face doar pentru un row. si nu imi afiseaa in alta coloana numai valoarea nu si timpul

#4
abral

abral

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 154
  • Înscris: 28.03.2007
Poti folosi filtru sau pivot table (depinde ce vrei sa obtii).

#5
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,252
  • Înscris: 01.11.2005

Quote

e buna ideea. dar eu am un tabel cu vreo 300 de rows sa zic asa. asta face doar pentru un row. si nu imi afiseaa in alta coloana numai valoarea nu si timpul
foloseste in coloana in care vrei sa fie afisat , de exemplu coloana C, ca formula cu referinta la cele doua celule cu timp si masuratoare...apoi multiplica formula pentru celelalte celule din coloana ( click pe coltul dreapta-jos pana cursorul devine o cruce si apoi drag-down )

#6
tzuny

tzuny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 16.07.2009
Nu e chiar ceea ce imi doresc eu. Mai explic odata. Dupa cum spuneam mai sus intr-un sheet1 am 2 coloane :  TIMP si MASURATOARE. Intr-un alt sheet2 (cand introduc in sheet1 cam 800 de valori) vreau sa imi faca direct sa imi apara ni sheet2 filtrarea(sa zic asa) a acelor valori in functie de un anumit filtru.
GEN :
pentru TIMP SI MASURATOARE din sheet1 ..... afiseaza in sheet2 valorile in care 50<masuratoare>20. Nu exista ceva functie sa faca direct ?Fara drag down sau ceva.!

#7
Comy

Comy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 21.12.2001
si care e conditia necesara a fi aplicata?

#8
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,252
  • Înscris: 01.11.2005

Quote

si care e conditia necesara a fi aplicata?
valorile in care 50<masuratoare>20

Quote

Nu exista ceva functie sa faca direct ?Fara drag down sau ceva.!
..cel mai simplu cu macrouri...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate