![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Centrala in condensatie (condensare)
Last Updated: May 23 2022 14:49, Started by
hamsterdan
, Dec 05 2013 22:38
·
43

Posted 11 May 2022 - 15:12

Posted 11 May 2022 - 20:24

Am reușit în sfârșit să scap de regia termoficării Quote Fiind total pe lângă subiectul instalațiilor v-aș ruga să îmi recomandați un model/tip de centrala potrivită unui apartament de 3 camere/66mp. Quote vreau sa pun țevile (de cupru) sub tavan - necesita o instalare specială pe circuit (aerisitoare etc)? Ca idee, Aerul se aduna in cele mai inalte puncte ale instaltiei. Edited by doinastela, 11 May 2022 - 20:24. |
Posted 23 May 2022 - 14:49

Vă salut, Am reușit în sfârșit să scap de regia termoficării ![]() Fiind total pe lângă subiectul instalațiilor v-aș ruga să îmi recomandați un model/tip de centrala potrivită unui apartament de 3 camere/66mp. De asemenea, vreau sa pun țevile (de cupru) sub tavan - necesita o instalare specială pe circuit (aerisitoare etc)? Mulțumesc anticipat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users