Masina electrica de tocat carne - sfaturi, pareri
Last Updated: Apr 23 2019 10:56, Started by
althea
, Dec 02 2013 19:17
·
0
#19
Posted 03 December 2013 - 10:40
si mai e ceva, sa tai carnea in bucatele mici, va merge si mai repede la alimentat si n-o fortezi nici pe ea rau.
|
#20
Posted 03 December 2013 - 10:58
Multumesc
Offtopic: am auzit ca ar fi bine sa fac usturoiul mujdei de seara si sa il diluez cu apa (nu multa). Ce parere aveti? Nu isi pierde din aroma? |
#21
Posted 03 December 2013 - 11:06
lasa usturoiul nediluat. poate ca exista vreo logica pe acolo pe undeva, avand in vedere ca oricum il vei pune (toca) si oricum va fi nevoie si de niste apa (calda), dar sa-l faci mujdei pare un fel de "hai sa facem carnea de carnati pasta de hot dog, ca oricum o mestecam"
|
#22
Posted 03 December 2013 - 11:15
Corect.
Cred ca o să-mi fac jurnal din topicul asta Cine râde să fie sănătos. |
#23
Posted 03 December 2013 - 11:23
Altea,
nici mama nu are ferma de porci, dar foloseste de ani de zile o masina de tocat electrica cu care face si carnatii de sarbatori. Nu s-a stricat niciodata si e folosita frecvent, in sensul ca toaca la ea mereu, nu numai de Craciun. Nu stiu acum cum o cheama, dar e ceva no-name de pe la Metro luata, la vreo 250 lei acum cativa ani...nu stiu daca Alaska, Platinium, oricum ceva din divizia asta. |
#24
Posted 03 December 2013 - 11:39
N-as da prea multi bani nici eu, de fapt nici n-o sa dau mai mult de 300 pentru ca imi dau peste cap bugetul
Ma tenta sa iau fara accesoriu pentru carnati insa ar trebui sa cer de la cineva si nu fac de-astea. Am imprumutat pe vremuri o rasnita de cafea, a scos fum aprope imediat dupa ce am pornit-o asa ca m-am lecuit de lucrul altuia. |
#25
Posted 03 December 2013 - 13:07
Eu am una de la Moulinex si-s foarte multumit. E adevarat ca pretul e mai ridicat pentru Moulinex, dar se merita.
|
#26
Posted 03 December 2013 - 14:52
Mi-ar fi placut ceva ''de firma'' insa ma strange bugetul. Decembrie e luna cu cheltuieli mari, mi-e teama ca Mosu' o sa considere ca asta-i cadoul meu.
Am ales asta: http://www.dedeman.r...ann-nm-120.html Angrenaj metalic si capacitate de prelucrare 90 kg/h (nu scrie nimic de pauza, am citit manualul de utilizare insa la un sfert de ora o culc). Scoate si bucatele triunghi, asta ca sa mai fugaresc carnea cu toporisca Pare a fi ce imi trebuie. Inca o data multumesc pentru sfaturi, mi-au fost utile toate pentru ca habar n-aveam ce sa cumpar. Norocul meu ca n-a vrut sa vanda baiatul ala de la Altex. Edited by althea, 03 December 2013 - 15:12. |
#27
Posted 03 December 2013 - 16:18
#28
Posted 03 December 2013 - 17:23
Xenon, am cumparat-o. Are garantie 2 ani asa ca daca ajunge puzzle o duc inapoi Sper sa reziste. Are si un senzor care la supraincalzirea motorului decupleaza.
Sper sa nu se intample la 5 minute. O sa povestesc. |
|
#29
Posted 03 December 2013 - 20:14
Mircel, on 02 decembrie 2013 - 19:53, said:
Nu este o glumă, nu te ironizez! Doar ptr. două victime de Ignat așa ceva este cea mai bună alegere: Asta-i animalul: Edited by Clovis, 03 December 2013 - 20:18. |
#30
Posted 03 December 2013 - 20:20
#32
Posted 08 January 2014 - 10:41
E buna masina. Cu bucatile de carne taiate in fasii nu prea groase a mers rapid si fara sa se opreasca.
In schimb la umplutul carnatilor nu am putut s-o folosim pentru ca ''impingea'' foarte incet, posibil sa nu o fi montat cum trebuie si nici n-am mai avut rabdare sa ne uitam in cartea tehnica. Noroc ca am avut inspiratia sa luam de la cineva o chestie de genul asta: http://img06.mercado...i-bucuresti.jpg La multi ani, sa aveti un an perfect! |
#33
Posted 08 January 2014 - 10:51
althea, on 08 ianuarie 2014 - 10:41, said:
E buna masina. Cu bucatile de carne taiate in fasii nu prea groase a mers rapid si fara sa se opreasca. In schimb la umplutul carnatilor nu am putut s-o folosim pentru ca ''impingea'' foarte incet, posibil sa nu o fi montat cum trebuie si nici n-am mai avut rabdare sa ne uitam in cartea tehnica. Noroc ca am avut inspiratia sa luam de la cineva o chestie de genul asta: http://img06.mercado...i-bucuresti.jpg La multi ani, sa aveti un an perfect! PS: Sfat pentru viitorii posesori de masini de tocat electrice. Nu va aruncati la lucruri scumpe. O masina de 100 - 150 ron e arhisuficienta si arhibuna in conditiile in care masina nu se foloseste decat la facut bulion si tocat carne deci de 3-4 ori maxim pe an. Singura cerinta e sa aiba multe accesorii adica multe site si chestia aia de rosii. Si nu va lasati prostiti de vanzatori. Toate au protectie la supraincalzire si mers invers in caz de blocare. Edited by Clovis, 08 January 2014 - 10:59. |
|
#35
Posted 08 January 2014 - 11:01
#36
Posted 11 January 2014 - 20:54
Clovis, on 08 ianuarie 2014 - 11:01, said:
Eu nu ca la mine nu umple carnatii fara sita si cutit. Practic mai toc inca odata carnea. Asta e partea nasoala ca ies carnatii cu compozitia prea fina. Exact. Mi se pare absurd ca e conceputa asa. Daca nu aveam masinaria aia de rezerva cred ca pocneam de nervi |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users