Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Concediu Moldova

The Beekeeper (2024)

Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor
 Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Sfat instalare Digi - nu am sunet

Ce se mai intampla cu piața ...

Cum verific un receptor Electra
 Bani blocati de Glovo, plata nefi...

VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...

Ce ghinion! Incendiu intr-un ...
 Atentionare bord

Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

Mele F10 PRO

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Ingridana

Ingridana

Junior Member

• Grup: Members
O intrebare,este compatibila telecomanda Mele F10 PRO cu televizoarele LG seriile LA 6xx ?

Attached Files

tatarduka

tatarduka

Senior Member

• Grup: Senior Members
Mele F10 se comporta ca orice mouse si tastatura. Daca la LG poti sa conectezi un mouse si o tastatura normale, pe USB, atunci o sa mearga si F10.

Ingridana

Ingridana

Junior Member

Multumesc,ma intereseaza daca se poate seta in locul telecomenzii magice An-MR 400,pot folosi microfonul si mufa de casca sa ascult programele TV ?

tatarduka

tatarduka

Senior Member

Asta nu stiu sigur. Din nou, se comporta ca o placa de sunet pe USB. Poti incerca cu o placa de sunet generica USB (se gasesc pe la 15 lei - asta daca nu ai deja).

Edited by tatarduka, 02 December 2013 - 09:51.

cosito

cosito

Senior Member

View PostIngridana, on 02 decembrie 2013 - 09:49, said:

Multumesc,ma intereseaza daca se poate seta in locul telecomenzii magice An-MR 400,pot folosi microfonul si mufa de casca sa ascult programele TV ?

Am eu telecomanda asta mele f10 pro si da in oarece masura este compatibila cu tv-ul.adica in smart tv este cat decat ok,in rest nu prea.....Ca sa intri in smart trebuie sa apesi butonul tot dupa telecomanda tv-ului,iar deabea dupa aceea poti sa o folosesti pe asta,dar merge mai nasol decat cea magica cu care vine tv-ul de la seria 660s in sus.

Ingridana

Ingridana

Junior Member

multumesc pt raspuns

animart

animart

New Member

Salut! Dupa 30 min de folosire a unei telecomenzi Mele F10pro, aceasta s-a oprit din functionare in sensul ca mi-a disparut de pe ecran cursorul mouse ului. Incercarile mele de a imperechea din nou receiverul USB cu telecomanda, au esuat indiferent de device ul sau sistemul de operare folosite. Daca este vreun binefacator care stie o solutie pentru aceasta problema ii multumesc anticipat!
P:S: Cumparatorul nu mi-a mai schimbat telecomanda luata de pe OKAZII spunand ca am defectat-o intentionat!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate