![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Mele F10 PRO
Last Updated: Jan 14 2015 13:42, Started by
Ingridana
, Dec 02 2013 09:22
·
0

Posted 02 December 2013 - 09:22

O intrebare,este compatibila telecomanda Mele F10 PRO cu televizoarele LG seriile LA 6xx ?
Attached Files |
Posted 02 December 2013 - 09:41

Mele F10 se comporta ca orice mouse si tastatura. Daca la LG poti sa conectezi un mouse si o tastatura normale, pe USB, atunci o sa mearga si F10.
|
Posted 02 December 2013 - 09:49

Multumesc,ma intereseaza daca se poate seta in locul telecomenzii magice An-MR 400,pot folosi microfonul si mufa de casca sa ascult programele TV ?
|
Posted 02 December 2013 - 09:51

Asta nu stiu sigur. Din nou, se comporta ca o placa de sunet pe USB. Poti incerca cu o placa de sunet generica USB (se gasesc pe la 15 lei - asta daca nu ai deja).
Edited by tatarduka, 02 December 2013 - 09:51. |
Posted 09 January 2014 - 07:43

Multumesc,ma intereseaza daca se poate seta in locul telecomenzii magice An-MR 400,pot folosi microfonul si mufa de casca sa ascult programele TV ? Am eu telecomanda asta mele f10 pro si da in oarece masura este compatibila cu tv-ul.adica in smart tv este cat decat ok,in rest nu prea.....Ca sa intri in smart trebuie sa apesi butonul tot dupa telecomanda tv-ului,iar deabea dupa aceea poti sa o folosesti pe asta,dar merge mai nasol decat cea magica cu care vine tv-ul de la seria 660s in sus. |
Posted 14 January 2015 - 13:42

Salut! Dupa 30 min de folosire a unei telecomenzi Mele F10pro, aceasta s-a oprit din functionare in sensul ca mi-a disparut de pe ecran cursorul mouse ului. Incercarile mele de a imperechea din nou receiverul USB cu telecomanda, au esuat indiferent de device ul sau sistemul de operare folosite. Daca este vreun binefacator care stie o solutie pentru aceasta problema ii multumesc anticipat!
P:S: Cumparatorul nu mi-a mai schimbat telecomanda luata de pe OKAZII spunand ca am defectat-o intentionat! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users