![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Introducere produse magazin online
Last Updated: Nov 04 2016 12:08, Started by
Pyoneer
, Nov 25 2013 16:01
·
0

Posted 25 November 2013 - 16:01

Care sunt modalitatile de a introduce produsele pe un site de comert electronic? Exista alta varianta in afara de a realiza acest lucru manual in Excel, pentru fiecare produs in parte? Presupunem ca magazinul online va avea 1.000 de produse la vanzare, atunci ar trebui ca pentru fiecare produs din cele 1.000 sa introduc categoria, descrierea, specificatii tehnice, fotografie, etc.? Ma gandesc ca acest lucru ar dura o perioada de timp indelungata.
Cine imi poate furniza mai multe detalii, va rog? Va multumesc anticipat! Edited by Pyoneer, 25 November 2013 - 16:01. |
Posted 25 November 2013 - 18:15

Daca ti-e lene sau nu vrei sa platesti pe cineva sa o faca, poti lasa rubricile alea goale. Pare neverosimil dar unele activitati presupun munca.
|
Posted 25 November 2013 - 18:27

Nu e vorba ca mi-e lene, dar la 500 de produse de furnizor presupune munca titanica pana la pasti. Banuiesc ca exista si alta solutie?
|
Posted 25 November 2013 - 19:38

Faci un script care sa le adauge automat (asta daca ai produsele respective intr-un document sau ceva).
|
Posted 25 November 2013 - 20:38

Imi poti spune te rog unde as putea gasi acest script?
|
Posted 25 November 2013 - 23:44

Nu găsești scriptul acela gata făcut, pentru că depinde de formatul în care ai datele și de formatul în care vrei să ajungă datele.
Îl faci special pentru jobul respectiv, vorbește cu cine are grijă de site din punct de vedere tehnic. |
Posted 26 November 2013 - 17:25

Da mai multe detalii daca vrei si pot te ajut (ce fisier ai, ce ar fi de adaugat, exemple, etc.).
|
Posted 28 December 2013 - 22:01

In ce platforma este?
Poti face transfer din csv. Daca nu te descurci te pot ajuta. Eventual contra cost. |
Posted 09 October 2014 - 11:39

Eu sunt interesat de serviciile voastre.
Am un magazin online care are la baza magento. si as vrea sa fie introduse produse.. detalii.. samd |
|
Posted 04 November 2016 - 12:08

Eu sunt interesat de serviciile voastre. Am un magazin online care are la baza magento. si as vrea sa fie introduse produse.. detalii.. samd Am lucrat la DOMO ca si operator introducere produse si sunt interesat de o viitoare colaborare daca mai aveti nevoie! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users