Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE

Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou
 350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China

Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania
 Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi

cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...
 Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215

Descarcare poze raw de pe card mi...

Frigiderele in 1960
 

Soft administrare clienti internet

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011
Pentru cei interesati de un soft de aministrare clienti internet .

http://ipmanage.info...11/ipmanage.zip



[ http://ipmanage.info/default/wp-content/uploads/2013/11/4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://ipmanage.info/default/wp-content/uploads/2013/11/5-259x300.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by xclass, 21 November 2013 - 02:15.


#2
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,401
  • Înscris: 15.12.2009
Salut!

Se poate edita latimea de banda disponibila pentru fiecare client? Se pot bloca porturi specifice?

#3
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011

View PostAnn0nyym0us, on 21 noiembrie 2013 - 07:45, said:

Salut!

Se poate edita latimea de banda disponibila pentru fiecare client? Se pot bloca porturi specifice?


Se pot bloca porturi. Maine apare v1.1 cu modificarea.
Pentru limitari se poate dar nu o sa fie gratuit .

Edited by xclass, 21 November 2013 - 11:29.


#4
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002
Ce trebuie sa faci ca sa porneasca programul ? Daca apas index.html imi apare o fereastra text, un pic de ajutor te rog, vreau sa vad daca il pot adapta la ce am eu nevoie!

#5
bogdean82

bogdean82

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 25.11.2013
Salut,
Ce optiuni de administrare a clientilor exista?
cat de mult se poate modifica (personaliza) aplicatia?
mersi.

#6
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011

View Postbogdean82, on 26 noiembrie 2013 - 00:24, said:

Salut,
Ce optiuni de administrare a clientilor exista?
cat de mult se poate modifica (personaliza) aplicatia?
mersi.

Explica mai pe larg ce vrei sa faca .

#7
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011
Am pus o versiune mai noua . Pentru cei interesati PM si le dau acces de administrator .

http://ipmanage.info...net_pf_list.php

Edited by xclass, 28 November 2013 - 22:55.


#8
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011
Il puteti descarca aici.

#9
takemeintoyourskin

takemeintoyourskin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 14.05.2010
phprunner de xlinesoft, mda programator adevarat ce sa mai.

#10
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011

View Posttakemeintoyourskin, on 29 noiembrie 2013 - 13:03, said:

phprunner de xlinesoft, mda programator adevarat ce sa mai.
Daca vroiam sa nu vezi cu este facut il compilam . De astia ca tine e plin internetul . Avand in vedere ca e open ...

Edited by xclass, 29 November 2013 - 18:55.


#11
takemeintoyourskin

takemeintoyourskin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 14.05.2010
ma faci sa zambesc, sa compilezi ce? poate ai vrut sa zici sa-l urci pe vreun server, revino-ti si invata ceva cu adevarat util si de viitor, iti propun spre exemplu drupal, pe prostia asta nu stiu cum ai putea cere bani, ar putea fi maxim un proiect de licenta, dar si acolo ar fi prea putin.

#12
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,401
  • Înscris: 15.12.2009
Ha? :huh: Drupal ala pe care-l stiu eu? Adica asta? Ce legatura are coada vacii cu stampila primariei?

#13
takemeintoyourskin

takemeintoyourskin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 14.05.2010
intr-adevar drupalul este greu, si nu toti tontii il inteleg din pacate.

#14
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011
takemeintoyourskin , cu riscul de a ma repeta. E plin internetul de aplaudaci ca tine. Sectiunea este " programe facute noaptea acasa. Nu conteaza cu ce a fost editat softul, conteaza cum il aplici pe server sa fie functional . Sa legi baza de date mysql cu firewalul, dhcpul,radius server. Drupal nu cred ca este un soft inventat de tine. Si apropo ce treaba are cu ce se intampla aici . Faptul ca este facut cu Phprunner sau Drupal ... ce importanta are. Softul este aplicabil pe un server de linux. Eu am postat partea de web. Eu folosec acest soft pe mai multe masini linux . Ip management nu spala, nu face cartofi prajiti si nici curat in casa. Este un manager de ip care te ajuta sa tii o baza de date cu niste clienti, ma repet e partea de Web fara fisierele de firewall, dhcp, limitari .Daca esti administrator de retea si ai niste cunostinte minime acest soft te ajuta .

P.S. takemeintoyourskin nu aplauda si critica unde esti bota sau nu intelegi.

Edited by xclass, 01 December 2013 - 01:18.


#15
catalinuptm

catalinuptm

    Senior CG Artist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,308
  • Înscris: 11.03.2008
Dragut, e simplu si intuitiv si chiar poate sa fie folosit intr-o situatie reala.

#16
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,401
  • Înscris: 15.12.2009

View Postxclass, on 01 decembrie 2013 - 01:15, said:

P.S. takemeintoyourskin nu aplauda si critica unde esti bota sau nu intelegi.

Daca stai sa raspunzi tuturor frustratilor ofticosi nu ajungi nicaieri. Dezvolta-ti proiectul. Mie unul imi place ideea, chiar daca nu lucrez in domeniul retelisticii.

#17
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,401
  • Înscris: 15.12.2009

View Postxclass, on 29 noiembrie 2013 - 18:54, said:


Am vazut in detaliile utilizatorilor un camp denumit "Virusat". Cum stabilesti respectivele valori?

#18
xclass

xclass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2011

View PostAnn0nyym0us, on 02 decembrie 2013 - 14:05, said:



Am vazut in detaliile utilizatorilor un camp denumit "Virusat". Cum stabilesti respectivele valori?

Ii pune o pagina anunt la client care ii spune ca, calculatorul lui este virusat . (ii redirectioneaza traficul de pe portul 80 si 8080 catre pagina cu anuntul).

Softul nu o sa caute singur cine este virusat.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate