![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Javascript countdown clock
Last Updated: Nov 30 2013 22:49, Started by
MrSilviu
, Nov 19 2013 12:26
·
0

Posted 19 November 2013 - 12:26

Buna ziua.
Am mare nevoie de un cod javascript dinamic pentru a afisa in pagina, cu acelasi cod, mai multi timpi. Nu ma pricep la javascript si de aceea va cer ajutorul daca se poate. Ce am gasit pe net, pot folosi doar o singura data in pagina, dar eu am mai multi timpi pe care vreau sa`i afisez si nu am cum sa folosesc acelasi cod de mai multe ori pentru ca se bate cap in cap ... nu stiu cum sa explic, ma grabesc! Exista vr`un cod pe care sa`l atasez de exemplu in header apoi sa afisez cati timpi vreau in pagina? Astept raspuns ... va multumesc! |
Posted 19 November 2013 - 12:41

http://www.gieson.co...ntdown/Â Â Asta iti merge?
Daca nu-ti merge, iti pot crea eu o aplicatie custom, pe bani, evident. Imi dai PM, pentru ca nu vizitez subiectele constant. |
Posted 19 November 2013 - 13:43

e perfect ce mi`ai dat tu ... acum ma chinui sa scap de imaginile alea pentru ca vreau sa ramana textul simplu.
Mersi fain ... momentan nu`mi permit sa investesc bani in ceea ce fac, in schimb investesc batai de cap ![]() |
Posted 30 November 2013 - 22:49

Revin la cererea mea. Din pacate nu am reusit sa dau de capat cu scriptul oferit de pg-soare ... nu pot scoate imaginea de background si nu pot afisa cifrele ca text simplu ...
Pe net tot caut, dar nu reusesc sa gasesc nimic. Tot ce gasesc pot folosi doar o singura data in pagina. Eu am nevoie sa afisez timpul ramas pentru mai multe inregistrari ca de ex: Valoare 1 - 23h 18min 13sec Valoare 2 - 8min 22sec Valoare 3 - 1h 12min 55sec ... are cineva prin computer un asemenea script si vrea sa faca o fapta buna? ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users