![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Problema Tema Wordpress
Last Updated: Nov 15 2013 11:42, Started by
Uricanezu
, Nov 15 2013 09:50
·
0

Posted 15 November 2013 - 09:50

Salut, m-am gandit sa deschid si io un blog cu wordpress am domeniu si host, am urcat wordpress pe host si l-am instalat, acum e momentu sa pun o tema pe el... Problema mea e ca nu stiu cum se procedeaza
Cum fac ca tema pe care o pun sa fie ca in Demo ?? sa aiba si slideul si toate modulele ce sunt prezentate in demo ? io mereu cand pun o tema apare clasica fara nimic pe ea... |
Posted 15 November 2013 - 10:19

unele teme au deja "demo files" gata puse. De obicei cele premium (cumparate) le au.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/qPuBLvP8c6g?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 15 November 2013 - 11:42

Downlodeaza thema care iti place, dezarhiveaz-o, uplodeaza directorul cu tot continutul ei in /var/www/html/domeniu-tau/themes.( sau /home/xxxxxx cum ai tu home-ul public ai site-ului)
Acolo vei vedea si thema deja instalata. Apoi cand in panoul de control te duci la theme o sa o vezi si pe noua uplodata. Varianta asta este cea pe care o folosesc eu deoarece nu am dat drept de upload ftp la directoare din web din motive de securitate. Si pugins-urile tot asa le uplodez. Edited by mandrku, 15 November 2013 - 11:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users