![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Verificare in baza de date
Last Updated: Feb 05 2014 11:27, Started by
Marian9
, Nov 14 2013 21:47
·
0

Posted 14 November 2013 - 21:47

Salut softpedia , Aveam nevoie de un script de Verificare in baza de date la un anumit interval de timp si am gasit aici pe softpedia un script
<?php require ("config.php"); $timp = 30000; $cand = date("YmdGis"); $sql = "select * from counter where id='$id'"; $row = mysql_query($sql); if(mysql_num_rows($row) != 0) { if(abs($row['cand'] - $cand) < $timp) ; } else { $sql = "INSERT INTO counter (id, cand) VALUES (NULL, '$cand')"; mysql_query($sql); $id = $_GET['id']; $sql = "UPDATE `DB` SET `verificari`='verificari+1' WHERE `id`='id'"; mysql_query($sql); } $timp = 30000; $now = date("YmdGis"); $sql = "select * from counter"; $result = mysql_query($sql); while($row=@mysql_fetch_array($result)) { if(abs($row['cand'] - $now) > $timp) { $sql = "delete from counter where id='$id'"; mysql_query($sql); } } ?> Din pacate nu merge , se insereaza datele ori de cate ori accesez eu aceasta pagina ( scriptul a fost putin modificat de mine ) Edited by Marian9, 14 November 2013 - 21:48. |
Posted 14 November 2013 - 22:47

Salut softpedia , Aveam nevoie de un script de Verificare in baza de date la un anumit interval de timp si am gasit aici pe softpedia un script Din pacate nu merge , se insereaza datele ori de cate ori accesez eu aceasta pagina ( scriptul a fost putin modificat de mine ) Daca intrebi ceva intreaba ca lumea. Ce vrei sa faci mai exact, sa verifici ce? In ce consta verificarea? Ce date se insereaza? De ce ar trebui sa se insereze o singura data ca sa poti tu verifica ceva la un anumit interval de timp? |
Posted 15 November 2013 - 12:19

Faci o bucla if de verificare a ip-ului si daca este al tau ( sau ale tale ) nu executi scriptul il sari.
Daca este altul il executi ----------- <? $ip = getenv(REMOTE_ADDR); if(($ip != "192.168.1.2") && ($ip != "192.168.1.6") && ($ip != "192.168.1.10")) { scriptul tau } ?> Poti pune ip-uri publice si private. Esti obligat acum sa pui tot scriptul pe Softpedia dupa ce il termini si functioneaza ![]() Edited by mandrku, 15 November 2013 - 12:20. |
Posted 15 November 2013 - 19:51

Scriptul asta voiam sa il folosesc pentru verificarea unor servere cs , etc existente in baza de date la un anumit interval de timp sa zicem 2 ore iar in momentul verificari sa imi treaca in baza de date a serverelor , pentru fiecare server 1 si 0 adica on/off (aici intervine "$sql = "UPDATE `servere` SET `verificari`='verificari+1', `online`='$online' WHERE `id`='id'"; , si 0-1 pentru on/off care o sa fie modificat si sper sa functioneze ") , dar problema ar fi , acest script , face insert in baza de date doar atunci cand e accesata aceasta pagina , eu as dori sa faca insert fara a fi acesata pagina . Chiar daca o sa pun include cu aceasta pagina in header , etc va fi functional doar atunci cand sunt vizitatori online pe site cred . Am inteles cum functioneaza acest script si nustiu daca ar fi solutia perfecta pentru ce am eu nevoie .
|
Posted 15 November 2013 - 20:51

din ce-am inteles eu ai nevoie de cron job, cauta pe google.
|
Posted 16 November 2013 - 00:00

Da ! Se pare ca nu am inteles eu exact ce vrei.
Pune in crontab o linie care sa se execute la 1min, sau 5,10. 30 minute si ai rezolvat-o Cauta " execute contab php file" |
Posted 16 November 2013 - 11:43

Pe consola root a linuxului tastezi crontab -e (editare)
Apoi introduci: 5 * * * * lynx -dump http://www.domeniultau.ro/scriptdb.php"( asta daca vrei sa-l lucrezi ca URL, dar scriptul trebuie sa fie in zona public_www a serverului ) Daca vrei sa-l rulezi direct ca php script din consola la x minute 5 * * * * php /home/numele_tau/scriptdb.php /dev/null CODE] ( sau unde-l tii tu)(dev/null sa nu iti trimita mesaje pe email crontabul de fiecare data cand se executa):w (pentru scriere) :q pentru iesire din editare Se ruleaza la 5 minute Regula generala este: # MIN HOUR MDAY MON DOW COMMAND */5 * * * * echo 'Salut!' Ca sa-l verifici ca ruleaza tastezi crontab -l Edited by mandrku, 16 November 2013 - 11:48. |
Posted 17 November 2013 - 11:52

am creat un cron job pe cpanel
1 * * * * /usr/bin/php -q /home/darkly/public_html/servere/verifica.php >/dev/nullDar din pacate nu a mers am incercat si varianta aia cu url nici aia nu a mers lynx -dump "http://www.site.ro/servere/verifica.php" |
Posted 17 November 2013 - 21:21

este chestie de sintaxa.. nu renunta..
Incearca sa elimini /usr/bin. pune direct 1 * * * * php /home/darkly/public_html/servere/verifica.php >/dev/nullSper sa ai drepturi de cronjob. Edited by mandrku, 17 November 2013 - 21:21. |
Posted 17 November 2013 - 23:22

am pus si direct , tot ce am gasit pe google am testat si nimic , nici un rezultat o sa mai incerc multumesc pentru ajutor
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users