Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Chiar nu mai suntem in stare sa f...

Soluție de supraveghere ieft...

1 capatana de usturoi pe zi, pune...

Latenta uriasa la laptop cu i7-12...
 Unde se afla acest local ?

Activitați extracurriculare ...

Sprayul de muste RAID nu mai func...

Baterie termica cu acetat de sodi...
 Branza maturata/betonata

Imagine ecran laptop tremura si e...

Hamsie si Capelin prajiti in tiga...

Seat Leon FR !
 faculatea potrivita

Upgrade CPU --> upgrade RAM?

Parchet care se lasa

feedback-ul detinatorilor MG HS?
 

RCS-RDS DIGI.NET - Teste 500mbps & 1000mbps : TP-LINK WDR3600

- - - - -
  • Please log in to reply
2089 replies to this topic

#19
Neaceasca85

Neaceasca85

    Jos Ursula!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,581
  • Înscris: 14.10.2008
La ce iti foloseste Quote gol? Mai e si la cel de deasupra.

#20
Tibus

Tibus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 24.04.2008
La mine nu merge ipv6, am dat 10x restart, save, connect, degeaba... : connecting... apoi Disconnected, poate o sa mai incerc alta data sa fac si update de firmware, vad ca tu ai unul mai nou.

Pe Windows 8 pe direct imi merge ipv6.

#21
emyemil

emyemil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2007

View PostEmeraldu, on 13 noiembrie 2013 - 16:17, said:

Am pus si poza cu setarile. Da, e userul si pass de la RDS pt Ppp0v6. Toate setarile din router sunt vizibile si in poza. In meniul IPV6 setup la submeniul WAN setup dai connect, bagi un save, apoi restart la router....daca nu merge dai disable la placa de retea si apoi connect .... astepti vreo 5-7 minute sa-si gaseasca adresa de IPV6 si gata ! tre sa mearga.
Ia poza la lupa ca-ti arata tot ce trebuie sa stii.
Abia acum am observat dar daca te uiti la testul de ipv6 nu iti da si ip de 4 ceea ce nu e normal...adica merge doar pe ipv6 chit ca pe conexiunea la placa iti arata internet pe ambele... ca asa facusem si eu mergea netu greoi....

#22
Tibus

Tibus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 24.04.2008
Eu nu am gasit la router sa blochez accesul catre interfata router-ului pentru Wireless, are ? am gasit doar sa restrictionez pentru adrese MAC.

#23
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007

View Postemyemil, on 13 noiembrie 2013 - 22:23, said:

Abia acum am observat dar daca te uiti la testul de ipv6 nu iti da si ip de 4 ceea ce nu e normal...adica merge doar pe ipv6 chit ca pe conexiunea la placa iti arata internet pe ambele... ca asa facusem si eu mergea netu greoi....

KKT.... ramasese poza veche. Acum merg aman2 dar daca scot routerul din priza iar tre sa dau 3-4 reconecturi pana vede ambele protocoale. Uite aici print screen de azi. Test facut pe test-ipv6.ro si test-ipv6.com  (pe .com are vreo 22 de teste si dureaza mai mult)
Merge perfect. Uite am luat 10 :))

@Tibus. Pai ce facem ? Fara update de FW o sa-ti mearga poimarti... da-ti update, dureaza 3 minute iar FW il gasesti pe siteul TP-Link. (e ala din 9 sept. 2013)

Attached Files


Edited by Emeraldu, 13 November 2013 - 23:09.


#24
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,378
  • Înscris: 08.12.2008
din cate stiu eu nu are aceasta optiune @Tibus

#25
Tibus

Tibus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 24.04.2008
Intr-adevar, dupa update a mers instant ipv6 in router, dar nu prea imi merge pe ubuntu :), mai testez...

@carmenclara1 : ms, eu am cautat peste tot, dar n-am gasit, am intrebat si eu poate n-am cautat bine.

#26
emyemil

emyemil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2007

View PostTibus, on 13 noiembrie 2013 - 22:33, said:

Eu nu am gasit la router sa blochez accesul catre interfata router-ului pentru Wireless, are ? am gasit doar sa restrictionez pentru adrese MAC.

In spate la router exista un buton cu on/off la wi fi daca la asta te referi

#27
achiles22

achiles22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.11.2013
Salut,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu urmatorul topic: viteza de descarcare neconforma la RDS Gigabit?
Citeva detalii mai jos:
  • Abonament 1 GB de la RDS
  • Router WiFi Gigabit TP-Link 1043ND cu firmware - TL-WR1043ND_v1_130428
  • Specificatii PC: i5 quad core 3,3 GHz; 4 Gb RAM; SSD Intel 120 Gb 530 series; placa de retea Realtek Gigabit Family; placa de baza Asus P8P67
  • cabluri de retea clasa 5e
Legat prin Router, pe cablu, nu reusesc sa prind mai mult de 115 Mb download si 70 Mb upload atit pe speedtest cit si pe rds; daca il leg pe direct(modemul ZTE de la RDS) ajunge pina la cca. 400 MB download si 100 Mb upload.

Poate cineva sa imi spuna daca s-a mai intamplat cuiva asa ceva si daca da cum ati rezolvat?
Cei de la RDS se spala pe maini spunind ca nefiind echipamentul lor(routerul WiFi) nu ofera consultanta tehnica, desi mie mi se pare un bullshit pentru ca acesta e in stare perfecta de functionare(viteza intre 2 pc-ri Gigabit legate prin router cu cablu, sare de 500Mb/s) deci ar trebui sa mearga.

Multumesc anticipat.

#28
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Routerul e de vina, cand pui pe direct merge pana la cat poate pc-ul; presupun ca valorile sunt de fapt in mbps.
Cel mai iefti iesi cu un tplink wdr3600 de la ei, dar ai de asteptat. In comert costa cam 300 ron. Cu acel router cred ca vei atinge 900+ mbps

#29
cristiboss70

cristiboss70

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,733
  • Înscris: 29.02.2008
Cum adica "daca il leg pe direct(modemul ZTE de la RDS)" ...pai ori e pe direct ori trece prin ZTE?

#30
crematoryro2005

crematoryro2005

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,382
  • Înscris: 27.12.2006

View Postachiles22, on 14 noiembrie 2013 - 09:02, said:

Salut,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu urmatorul topic: viteza de descarcare neconforma la RDS Gigabit?
Citeva detalii mai jos:
  • Abonament 1 GB de la RDS
  • Router WiFi Gigabit TP-Link 1043ND cu firmware - TL-WR1043ND_v1_130428
  • Specificatii PC: i5 quad core 3,3 GHz; 4 Gb RAM; SSD Intel 120 Gb 530 series; placa de retea Realtek Gigabit Family; placa de baza Asus P8P67
  • cabluri de retea clasa 5e
Legat prin Router, pe cablu, nu reusesc sa prind mai mult de 115 Mb download si 70 Mb upload atit pe speedtest cit si pe rds; daca il leg pe direct(modemul ZTE de la RDS) ajunge pina la cca. 400 MB download si 100 Mb upload.

Poate cineva sa imi spuna daca s-a mai intamplat cuiva asa ceva si daca da cum ati rezolvat?
Cei de la RDS se spala pe maini spunind ca nefiind echipamentul lor(routerul WiFi) nu ofera consultanta tehnica, desi mie mi se pare un bullshit pentru ca acesta e in stare perfecta de functionare(viteza intre 2 pc-ri Gigabit legate prin router cu cablu, sare de 500Mb/s) deci ar trebui sa mearga.

Multumesc anticipat.

Salutare. Am aceeasi problema ca tine, doar ca la mine nu au venit inca cu instalarea fiber500, maine sunt programat la ora 15.00. Am acelasi router pe care l-am testat cu firmware-ul original dar si cu DD-WRT sau OpenWRT. Merge super pe Fiber100 dar din ce am citit pe forumuri nu face fata in niciun caz nici macar la abonamentul de 500. Una este transferul pe LAN PC-to-PC cand practic e utilizat ca un switch gigabit si alte e transfer de date WAN-LAN sau WAN-WIFI. In plus avand in vedere ca are doar 32MB RAM si 8MB flash nu are cum sa faca fata la trafic cu viteze mari gen torent. Chiar producatorul pe pagina asta http://www.tp-link.r...icle/?faqid=465 in urma testelor efectuate precizeaza ca pe o conexiune PPPoE, 1043ND la transfer WAN-LAN atinge maxim 74MB(cam 9mb/s viteza reala) in timp ce WDR3600 atinge 920MB (peste 100MB/s viteza reala de download).

Uite comparativ specificatiile celor 2 modele
1043ND
Arhitectură: Qualcomm Atheros AR9132 rev. 2
Procesor: MIPS 24Kc 400 Mhz
Memorie: 32 MB
Flash: 8 MB
Wireless Atheros AR9103 2.4ghz 802.11bgn
Ethernet: RealTek RTL8366RB Gigabit switch
USB: 1 x 2.0 (OHCI)

WDR3600
Arhitectură: Qualcomm Atheros AR9344
Procesor: MIPS 74Kc 560 Mhz
Memorie: 128 MB
Flash: 8 MB
Wireless Atheros AR9340 2.4GHz 802.11bgn
Wireless Atheros AR9582 5GHz 802.11an
Ethernet: Atheros AR8327N Gigabit
USB: 2 x 2.0

Eu unul iti recomand sa vinzi 1043-ul si sa iti iei un WDR3600 de pe net sau de la RDS, unde la achizitie e 180RON (fata de 260 cat e cel mai ieftin online). Ai si alternativa de rata lunara 5RON. Problema e ca nu au pe stoc momentan, cel putin in Bacau, nu stiu in restul tarii.

#31
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Direct adica din zte direct la pc, fara a mai interpune router intre ele.  Ca nu vad cum ai putea sa bagi fibra in pc.

#32
Tibus

Tibus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 24.04.2008
Aici vorbim doar de router TP-LINK WDR3600 , pentru alt router postati in alta parte... nu mai intelegem nimic din subiectul asta...

#33
Neaceasca85

Neaceasca85

    Jos Ursula!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,581
  • Înscris: 14.10.2008

View Postdanyxp, on 14 noiembrie 2013 - 15:03, said:

Direct adica din zte direct la pc, fara a mai interpune router intre ele.  Ca nu vad cum ai putea sa bagi fibra in pc.

Vesnica greseala de a denumi ONT-ul drept modem, prea complicati termenii tehnici. Posted Image

#34
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,582
  • Înscris: 16.12.2006
Da, cand s-a facut referit la ZTE nu era vorba de routerul ZTE oferit de RDS, ci de ONT-ul ZTE.

#35
Neaceasca85

Neaceasca85

    Jos Ursula!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,581
  • Înscris: 14.10.2008
Ma enerveaza cei care spun modem la ONT, ei sunt obisnuiti de cand aveau la case modem pe coaxial Webstar Scientific Atlanta. Pana si seful electricienilor care au facut instalatia cabanei de lemn construita acum la mine in curte si au tras si un coaxial de TV zicea "Il luam direct din balcon unde e modemul". Posted Image

#36
emyemil

emyemil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2007

View PostEmeraldu, on 13 noiembrie 2013 - 23:06, said:

KKT.... ramasese poza veche. Acum merg aman2 dar daca scot routerul din priza iar tre sa dau 3-4 reconecturi pana vede ambele protocoale. Uite aici print screen de azi. Test facut pe test-ipv6.ro si test-ipv6.com  (pe .com are vreo 22 de teste si dureaza mai mult)
Merge perfect. Uite am luat 10 Posted Image)

@Tibus. Pai ce facem ? Fara update de FW o sa-ti mearga poimarti... da-ti update, dureaza 3 minute iar FW il gasesti pe siteul TP-Link. (e ala din 9 sept. 2013)

La mine nu e stabil, ba se conecteaza pe ipv6 ba pe 4 ba ambele dar nu merge netul, cand sta conectat pe ipv6 se tot deconecteaza ipv4 si net-ul abia se misca...astept un FW mai nou poate merge mai bine....

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate